- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
arkadaslar içim cok doldu.dertlesmek istiyorum.aslında bugun böyle olmamın sebebi sabah okudugum bi konu yuzunden..eminim hepiniz okumuşsunuzdur bir anne eşinden bosanıyor baska bir adamla birlikte yasıyor ve 14 yasındaki cocuguyla ilgili sorunlar yasıyor,birlikte yasadıgı adam kızı istemiyor falan...ben 10 yasındayken babam vefat etti.annemle ikimiz ufak bi aileyiz..annem o kadar zorluklarla beni büyüttüki hakkını asla ödeyemem.bugun o konuyu okuyunca annemin degerini bin kat kez daha anladım..ac kaldıgımız zamanlar oldu ama annem asla kimseye ezdirmedi beni.üstelik hiç bir akrabımızdanda destek görmedik.sadece annem ve ben...ilkokuldayken arkadaslarım senin annen evlenirse sana üvey baba gelecek yandın hergün döver seni üvey baba demişlerdi.bende aglayarak geldim eve.anneme anlatmıstım.benim babana ne kadar asık oldugumu unuttun mu asla olmayacak öyle bisey demisti.sevincten havalara ucmustum..annemin degerini hep bildim ama simdi dahada iyi anlıyorum..annemden baska hayatımda ikinci degerli biri asla yok olamazda.ona verdigim degeri kimseye veremem..bazen kendimizi o kadar kimsesiz hissediyoruzki,babamın yoklugu içimi acıtıyor..tıpkı bugunku gibi..herseyi annemle ikimiz yapmaya calısıyoruz.evin tadilatini bile..bu yuzden erkek cocugunu gibi buyudum.annem babam olmadıgı için kendimize binlerce kat daha dikkat etmemizi,dedikodu olacagını söyledi hep..bende kendini koruyabilen sert biri olarak büyüdüm..hayatımda annemden baskasına güvenmiyorum..belki yazdıklarım size sacma gelebilir ama ben bu yazımı annemede okutmak istiyorum..özellikle bugun okudugum konunun sahibi yani erkek arkadasıyla birlikte yasayıp 14 yasındaki cocuguna küfür ettiren bayanın özellikle okumasını cok istiyorum.insallah denk gelir okur..annelik nasıl olurmus görsün..
annenizin ellerinden öpüyorum..
öyle bir anneye sahip olduğunuz için çok şanslısınız..
annenizde sizin gibi bir evlada sahip olduğu için çok şanslı
umarım hayat bundan sonra hep güneşli güzel yüzünü gösterir sizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?