- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
Canimm Allahh razi olsunnnnn sendenn. Cok tesekkur ederim1 tane de ben okudum Allah kabul etsin insallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm Allahh razi olsunnnnn sendenn. Cok tesekkur ederim1 tane de ben okudum Allah kabul etsin insallah :)
Cok tesekkur ederimm canim Allah razi olsun insallah sende tez zamanda bebegine kavusrsunAnnem 2 tane okudu , allahim kabul etsin ben okuyunca yazacağım canım
Sağol canım inşallah. Allahim bebek sahibi olmayı herkese nasip etsin.Cok tesekkur ederimm canim Allah razi olsun insallah sende tez zamanda bebegine kavusrsun
Canimm okumadn galiba Allah razi olsunferaheymen canım merhaba kaç tane kaldı ben sana okumadım değilmi? buradan bir kaç kişiye yasin okumuştum sen varmısın aralarında bilmiyorum kusura bakma
Canimm okumadn galiba Allah razi olsun67 tane kaldi.
Canim yok sayi sinirlamasi Allah razi olsunn Allah gonlunuzden geceni nasip etsinakşam okuyacağım inşallah ablama da söylerim sayı sınırlaması yok değil mi?
Canimm Allah razi olsunn yaa ne guzel gonlun var senin oyleHayirli cumalar Zeliha ablacim ben 2 tane daha okudum dun ve bugun Allah kabul etsin insallah bu mubarek gun hurmetine hayirlarla mukafatlandirsin :)