Allah rizasi icin bana yasin okurmusnuz?

serpil02507 37yasin. kadinlar kulubu formundan
sende zayifladan 1 yasin.
cocuk istiyorum formundan 1 yasin.
Z@z@ 1 yasin
esc_ arkadasindan 1 yasin
Gurbet_gelini - 1 yasin
nil1971 1 yasin
mehtap51 1 yasin
karamel86 - 1 yasin
fazilet 1 yasin
perver 1 yasin
angel_78 angel 1 yasin
yuaban gulum 1 yasin
ozlem_80 1 yasin
yasmin1 yasin
n83 1 yasin
cigdo 1 yasin
mellisadan 1 yasin
yabangulumden 1 yasin.
bebek kokusu forumndan 2tane yasin
lalehan 2

zeyen77 1 yasin
komsum aysel 1 yasin
komsum nurdaneden 1 yasin
20 tane yasin turkideki dostalarimdan
09*UMUT ISIGI*09 cocuk istiyorum formundan
ilknuray kullanıcısından alıntı
Canım bende 10 adet Yasin okurum.
hiram06 1 tane yasin
vildan kılıç 3 yasin
nihal_80 1 yasin
zeynepsuzan 1 yasin
patly 10 yasin
gel 1 yasin
aleyna 84 1 yasin
cok masum 1 yasin
sevalzeynep 1 yasin
gizemli 1 yasin
230 yasin turkiyedeki dostlarimdan geldi tekrardan
kardelen 1 yasin cocuk istiyorum form,undan
sudenaz 84 yasin. cocuk istiyorum formundan.
mehtapplt 1 yasin cocuk istiyoirum formundan
ayse ecrin 1 yasin cocuk istiyorum formundan

GALIBA YASIN SAYIM 583 AMA KESIN BILMIYORUM YA YARDIM EDIN GERCI FAZLASI IYIDIRDE EKSIK OLMASIN DREGILMI ARKADASLAR.

Arkadaslar A:emir_bebek::Saruboceq:llahım hepınızden razı olsun gercekten cocuk ıstıyorum formuna hıc bakmıyordum oradakı arkadaslar yanılmıyorsam 200yakın okumuslar ve bıldgınız uzerede tek cızgı cıktı hep testlerım ama halla adet olmadım ınsallahda hamıleyımdır arkadaslarım canlarım. Egerkı hamıleysem bu da sızlerın dualarıyla oldu rabım duydu hepımızı ınsallah. ınslalah hamıleyımdır ve ınslaahda saglıklı evlat dunyaya getırırım ınsallah.

Allahım okuyanlardanda okuyamayanlardanda razı olsun ınsallah hepımızın dıleklerı kabul olur

efelin çok duygulanıyorum sık sık girp bakıyorum canım inaşşlhh rabbim meleğini verir okuyan tüm arkadşlardan alalh razı olsun ne kadar güzel bir paylaşım bu süper birşey duygulandım inan bana

efelin çok duygulanıyorum sık sık girp bakıyorum canım inaşşlhh rabbim meleğini verir okuyan tüm arkadşlardan alalh razı olsun ne kadar güzel bir paylaşım bu süper birşey duygulandım inan bana

canim ya sen hayit taohumu vayi civan percemi ASLAN PENCESI ICIYORMUUSN? BIRDE YATMADAN VE KALKTIGINDA KARNINA KOLANYA SUR BELINDE SUR. BUNU HAMILE KALANA KADAR YAP. BU OTLARI IC BIR DENE 3 AY NE OLACAK INSALLAH TEZ RABIM BEKLETMEZ SENIDE VERIR COCGUNU SANA. BENDE COK DUYGULANDIM YA VALLA BILLA ISTE AYIN 30ZUNDA TURKIYEDEKI COCUKLARA YETIMLERE ANNESI BABASI OLAN AMA ALMA GUCU OLMAYAN COCUKLARA KIYAFET ALDIM AMA OYLE BOYLE DEGIL BAYA COK VE YINE AYNI COCUKLAR AYNI APARTMANDA KULANSIN DIYE 1 TANEDE BEBEK ARABASI ALDIM VE ONLARI BEBEK ARABASINA YUKLEDIM EVE GELIYORUM BIRDEN PARMAK HESABI YAPMAYA BASLADIM HE DEDIM YA BEN HERSEYI BIRAKTIM AMA BEN DAHA ADET OLMADIM EVE KOSTUM HEMEN FOLIK ASITI ICTIM BEBE ASPIRNIMI VE DEDIMKI HACER HEYCAN YAPMA EVDE PROGOSTRONDA YOKTU ZATEN NEYSE NETTE ARASTIRDIM COGU HASTANE ZATEN PROGOSTRONU 12 KULANDIYORMUS NEYSE ODA ONEMLI DEGIL CUNKI BURDA HERYERLER TATILDI VE KESIN BILMIYORUM HAMILE OLDUGUMU VEDE OKADAR COK IDARAR TESTI YAPTIMKI PAZARTEYI BEKLIYORUM EGERKI PAZARTESI HAMILEYSEM HAMILEYIM EGERKI DEGILSEM YINE YIKILACAM CUNKI TAM O SEKIL ALISREKENE ADET OLMADIGIMI ANLADIM SIMDIDE BOYLE. AGZIMA 5KASIK BAL SURULUYOR GIBI OLDUM YAAAA. NEYSE YARINA HIC BIRSEY KALMADI. ERKENCIYIM BUGUN CUNKI BEBEGIM VARSA EGER ONUN ICIN ANAS YEDIM IYIMIS BEBEKLER ICIN O ISNI BILIR DIYORUM RABIM BEN HAZIRIM BEBEGIMI DUNYAYA GETIRMEK ICIN ODA HAZIRSA NEDEN OLMASIN.
GERCEKTEN HAMILEYSEM VE SAGLIKLI SEKILDE BU BEBEGI DUNYAYA GETIRSEM EGER BU BIR MUCIZE OLACAK CUNKI GERCEKTEN TESTLERDE CIKMADI BEN HERSEYI BIRAKTIM ADETIN USTUNDEN 6TI GUN GECTI VE BEN TEKRARA UMUTLENDIM NE DIYIM BENIM YUERIMDE OLSANIZ UMITLENMEZMISINIZ..... VE BURDA IDADAR TESI OKADAR PAHALIKI TR PARASI 22 MILYON EN UCUZU BEN 4 KERE TEST YAPTIM YA ASLINDA DUNDE ALIP YAPARDIM AMA BEN PAZARTESIYI BEKLIYCEM OZAMAN KESIN SONUC ALIRIM.. NE OLUR DUA EDIN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN USTUMDEN..BENIMDE DUALARIM SIZLERLE INSALLAH

sevgili efelin yazini yeni gördüm 3 yasinde benden olsun ben bu yaziyi yazarken kizlarimda uyandi anne birde biz okuyalim dedi bir benden bir büyük kizimdan bir kücük kizimdan isallah bebegin olur rabim sanada verir isallah evlat isallahh

seydacim senden ve kizlarindan Allah razi olsun. iyiki varsiniz. selami soyle kizlarina. yaslari kac yarabbim buyudulerde yasinmi okuycaklar massalah masallh

canim ya sen hayit taohumu vayi civan percemi ASLAN PENCESI ICIYORMUUSN? BIRDE YATMADAN VE KALKTIGINDA KARNINA KOLANYA SUR BELINDE SUR. BUNU HAMILE KALANA KADAR YAP. BU OTLARI IC BIR DENE 3 AY NE OLACAK INSALLAH TEZ RABIM BEKLETMEZ SENIDE VERIR COCGUNU SANA. BENDE COK DUYGULANDIM YA VALLA BILLA ISTE AYIN 30ZUNDA TURKIYEDEKI COCUKLARA YETIMLERE ANNESI BABASI OLAN AMA ALMA GUCU OLMAYAN COCUKLARA KIYAFET ALDIM AMA OYLE BOYLE DEGIL BAYA COK VE YINE AYNI COCUKLAR AYNI APARTMANDA KULANSIN DIYE 1 TANEDE BEBEK ARABASI ALDIM VE ONLARI BEBEK ARABASINA YUKLEDIM EVE GELIYORUM BIRDEN PARMAK HESABI YAPMAYA BASLADIM HE DEDIM YA BEN HERSEYI BIRAKTIM AMA BEN DAHA ADET OLMADIM EVE KOSTUM HEMEN FOLIK ASITI ICTIM BEBE ASPIRNIMI VE DEDIMKI HACER HEYCAN YAPMA EVDE PROGOSTRONDA YOKTU ZATEN NEYSE NETTE ARASTIRDIM COGU HASTANE ZATEN PROGOSTRONU 12 KULANDIYORMUS NEYSE ODA ONEMLI DEGIL CUNKI BURDA HERYERLER TATILDI VE KESIN BILMIYORUM HAMILE OLDUGUMU VEDE OKADAR COK IDARAR TESTI YAPTIMKI PAZARTEYI BEKLIYORUM EGERKI PAZARTESI HAMILEYSEM HAMILEYIM EGERKI DEGILSEM YINE YIKILACAM CUNKI TAM O SEKIL ALISREKENE ADET OLMADIGIMI ANLADIM SIMDIDE BOYLE. AGZIMA 5KASIK BAL SURULUYOR GIBI OLDUM YAAAA. NEYSE YARINA HIC BIRSEY KALMADI. ERKENCIYIM BUGUN CUNKI BEBEGIM VARSA EGER ONUN ICIN ANAS YEDIM IYIMIS BEBEKLER ICIN O ISNI BILIR DIYORUM RABIM BEN HAZIRIM BEBEGIMI DUNYAYA GETIRMEK ICIN ODA HAZIRSA NEDEN OLMASIN.
GERCEKTEN HAMILEYSEM VE SAGLIKLI SEKILDE BU BEBEGI DUNYAYA GETIRSEM EGER BU BIR MUCIZE OLACAK CUNKI GERCEKTEN TESTLERDE CIKMADI BEN HERSEYI BIRAKTIM ADETIN USTUNDEN 6TI GUN GECTI VE BEN TEKRARA UMUTLENDIM NE DIYIM BENIM YUERIMDE OLSANIZ UMITLENMEZMISINIZ..... VE BURDA IDADAR TESI OKADAR PAHALIKI TR PARASI 22 MILYON EN UCUZU BEN 4 KERE TEST YAPTIM YA ASLINDA DUNDE ALIP YAPARDIM AMA BEN PAZARTESIYI BEKLIYCEM OZAMAN KESIN SONUC ALIRIM.. NE OLUR DUA EDIN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN USTUMDEN..BENIMDE DUALARIM SIZLERLE INSALLAH

canım benim duygulanarak okudum rabbim yüznü güldürsün bu arad tüm bebek isteyn tüm prenseslerinde yüüznü güldürsün canım ben hayıt içmeye başldım 4 gündür içiyorum o dediklerinide yapayım kısmet bakalım ne olacak ama senin pozitif sonucunu alınca ağalrsam hiç şşaırma burda ki tüm hanımlara rabbim versin okuynalardan okuyamayanlardan allah binkere razı olsun seni sabırla bekleyecğiz ben poziştif çıkacağını düşünüyorum hadii rabbimden hayırlısnı diliyoruz canım

serpilcim sabah pis bir kan gibi bir sey geldi hemen uyudum sonra devami gelmedi. bilmiyorum valla sonuc ne ama ne olursa olsun Allahim hayirlisni versin. hayirsizsa zaten vermesin istemem. ama dun den onceki gece bir ruya gormustum esimi evden kovuyorum kovarkende bebegimizde ona verip kovuyorum. esimin halasi diyorki kiz sen hadi mustafayi kovdun bebegi nasil kiydinda onuda kovdun. o anda dusnuyorum allah allah ben bebegi haketen neden verdim ikisinide kovdum. neyse hayirdir inslalah ruyadir sonucta bilemiyorum neler olacak bitecek. inan yilan hikayesine dondu. bu arada 8gun gecti adetimin ustunden. ama adet daha olmadim sadce siyah kangibi birseyler geldi oda durdu zaten.

sen 3 ay asl;an pencesi hayit tohumu civan percemi cayini ic. ve hep namazinda kendin icin duani et bak goreceksin senin cocgun 3 ay icinde olacak. kolanyayi unutma ama. corek otunu ezdir aktara polenle beraver bala karikstir aktara esinde kendine yedir 3 ay icinde inslalah hamile kalacaksin. sagol beni dusunmen bile cok anlamli dusunulmeki bile cok guzel

seydacim senden ve kizlarindan Allah razi olsun. iyiki varsiniz. selami soyle kizlarina. yaslari kac yarabbim buyudulerde yasinmi okuycaklar massalah masallh

sevgili efelin kizlarim biri 18 biri 17 biri en tatlisi 6 yasinda
benle 17 yasindaki kizim bir bir 2 yasin okuduk öbür kizimda müsait olmadigi icin anca bir hafta sonra okuyacak kücük kizim sormustu anne ben nasil oldum diye bizde demistikki babanla ben allaha dua etttik seni verdi demistik senin dua istedigini duyunca nasil sevindi bir gör cüzzü yariya kadar ögrenmisti tekrar basdan okudu duasini duymani isterdim
allahim lütfen hacer teyzeme bebek olsun allahim lütfen duami kabul et hacer teyzemede bebek ver diye nasil duygulandim isallah tüm dualar kabul olur sanada bebek verir rabbim
ümüdini kaybetmee inanki 6his bende kuvatli hic kötü his almiyorum bu lafi kk ikinci deyisim birini ayn diye bir arkadasima dedmistim simdi onun tosun pasa bir oglu vat ümidini kaybetmee allahim sanada verecek eminimm

serpilcim sabah pis bir kan gibi bir sey geldi hemen uyudum sonra devami gelmedi. bilmiyorum valla sonuc ne ama ne olursa olsun Allahim hayirlisni versin. hayirsizsa zaten vermesin istemem. ama dun den onceki gece bir ruya gormustum esimi evden kovuyorum kovarkende bebegimizde ona verip kovuyorum. esimin halasi diyorki kiz sen hadi mustafayi kovdun bebegi nasil kiydinda onuda kovdun. o anda dusnuyorum allah allah ben bebegi haketen neden verdim ikisinide kovdum. neyse hayirdir inslalah ruyadir sonucta bilemiyorum neler olacak bitecek. inan yilan hikayesine dondu. bu arada 8gun gecti adetimin ustunden. ama adet daha olmadim sadce siyah kangibi birseyler geldi oda durdu zaten.

sen 3 ay asl;an pencesi hayit tohumu civan percemi cayini ic. ve hep namazinda kendin icin duani et bak goreceksin senin cocgun 3 ay icinde olacak. kolanyayi unutma ama. corek otunu ezdir aktara polenle beraver bala karikstir aktara esinde kendine yedir 3 ay icinde inslalah hamile kalacaksin. sagol beni dusunmen bile cok anlamli dusunulmeki bile cok guzel

canım haberini bekliyoruz rabbim hakkından hayırlısını versin inşallh dualarımız seninle

bence kesin hamilesin 8 günün gecmis bide sanirim o lekelenme tutunma kanamasi dedikleri sey hadi insallah valla merakla bekliyorum

Efelin;

nerelerdesin?? Ben bu forumda en cok senin sonucu merak ediyorum. Sabirsizim diyorsun da ben senin kadar sabirlisini gormedim. hayirliysa rabbim gonderesin melegini ins....

Sevgiler

Back
X