Annem benimm :,(

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Bitanem canim annem seni cok ozledim.geceleri korkupta uyuyamazsam gelir yanina sokulur sana sarilarak uyurdum. Ben sana doyamadim seni sevmeye doyamadim kokuna sefkatli kollarinla bana sarilip opmene doyamadim annem.En cokta sana sen terliyken sarilip opmeyi ozluyorum. Cunku senin terin hep mis gibi "Anne" kokardi.Seni, dualarini o merhametle dolu bizi sarıșlarini o kadar ozledik ki. Vefatinin uzerinden 1 yil gecmis.Ani bir mide kanamasiyla yogun bakima aldilar seni.ziyaret saatlerinde yanina gelir dualar okurduk elini tutardim.En son sen yogun bakimdayken yanina girdigimde aglamakli Bi sekilde gozlerime bakisini hic unutamiyorum ellerimi simsiki tuttun ve yanindan ayrilip gitmemi istemedin birakmadin beni gozlerinle gitme yavrum diyordun demek,ki yakinda ayrilik kasesinden icecegin kalbine doğuyodu Sen gidince bir sure gorusemeyecegimizi bildigin icin Bırakmadin elimi annecigim nur yuzlum pamuk Annem benim. BAbamin guluydun sen gozlerimizin onunde soldun "ben yarime Gül demem gulun omru az olur" turkusu sanki sana ithafen yazilmisti Bu dunyadan gocmeden evvel biz kadinlar icin onemli olan ziynet sayilan goguslerini ve saclarini kendinden once cennete gondermistin Inşaallah.bu ayriliginin bana verdigi elemin tarifi yok lügatimda.uc hafta sonunda bir melek gibi ucup gittin bu sahte ve kirli dunyadan goturdugun senin imanindi Allahin takdirini imtihanlarini hep tevekkulle dirayetle karsiladin biz buna sahidiz.seni mezarliga goturmeden once abdestini aldirip kefenledik yuzun acikken basina gelip senle vedalasmaya calistim optum kokunu icime cektim annecim biliyor musun olum kasesinden ictigin halde sicaciktin annelere has olan o sicakligin hic sogumamisti.yuzunde bir huzur bir sekinet hakimdi. Ve suan ebedi istirihatgahinda bizle yeniden kavusmayi bekliyosun kabrin nur mekanin cennet olsun biricigim...

Allah mekanını cennet eylesin tatlim aldığımız nefesi bile geri veriyorsak hiçbirşey bizim değildir uzulme güzelim

Offff bu anneden ayrilmalara dayanamiyorum
Canım anam....
Size çok üzüldüm bol bol dua edin
Kurban olduğum geride kalanlara ömür bizimkilerinde agrisini acisini gostermesin

Ne diyeceğimi bilemedim.
İçimi yaktın. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Mekani cennet olsun , huzur olsun ,nur olsun....
Ölüm ebedi ayrilik degil , cennet bahcelerinde bulusuncaya dek sabir diliyorum

Allah rahmet eylesin... mekanını cennet eylesin..

Size de sabırlar versin Rabb'im..

okurken içim kan ağladı..burnumun direği sızladı..Rabbim mekanını cennet eylesin..toprağı bol olsun..ölümlü dünya malesef elimizden birşey gelmez bol bol dua etmekten başka..Allah ım sabırlar versin..

Başınız sağolsun...
Rabbim sizi cennetinde karşılaştırsın inşallah...
Bir an sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşadım yüreğime oturdu bişi...
Gözlerim doldu..
Allah sabır versin..

Allah rahmet eylesin kardeş,
Okurken ağladım ,rabbim yavruları anasız ,analarıda kuzusuz bırakmasın,
Rabbimin emri işte ölüm, rabbim sabrını versin inşallah......

Allah rahmet etsin.
2014 yılında üst üste önce annesini sonra babasını kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Mekanları cennet olsun.

İş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlardım herhalde..Gözlerim doldu..Allah mekanını cennet etsin.

Rabbim sabır versin.. Anneciğinden de rahmetini esirgemesin.
Çok ağlattınız beni. Dünyadaki en zor acılardan birini yaşıyorsunuz ne diyeyim diyebilecek hiçbirşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…