annem bile benle dalga geçiyor :(

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve çok sıkıntı ettiğim bir konu var yardımcı olursanız cok sevinirim
ben ergenlikteyken hem kilo alıp verdım ve göğüs kısımlarımda aşırı sivilcelenme oldu ve şuan felaket izleri var göğuslerımde kullanmadıgım ilaçta kalmadı ve ekimde evlenecegım annem bile çokiğrençsin diyor nişanlım şimdilik sorun etmiyor ama daha sonrasından çok korkuyorum bi ara çok spor yaptım yırtılmalarda oldu keşke yüzümde olsaydı dıye düşünüyorum artık annemın azarlarından yanında soyunmuyorum bile annem böyle yapıyorsa eşim ne yapacak bimiyorum dekolte giydiğimde pek belli olmuyor duzgun görunuyor ama çıplakken hoş değil yardım edın fikir verin lütfen :(

sivilce izleri lazerle soyulabiliyor.lazer pahalı dersen de acnelys gibi krem jeller var.ama cilt doktoruna sor önce sonra kullan.iç çamaşırlarını pamuklu giy.terleme olur olmaz üstünü değiştir.akşam yatmadan talk pudra sür rengini açar.hiç kafana takma sivilce izleri basit sorun çözümü var.:)

sivilce kurutucu ilaçlardan sür o bölgeye sık sık banyo yap bitkisel sabunla. yırtık dediğin çatlak herhalde o biraz zor geçer ama çatlak tedavi edici kremler de var piyasada olmazsa onlardan birini alırsın

kullandım ama fayda etmedi iyice yerleşti galiba bi krem almıstım renk açıcı leke gderici o bile işe yaramadı :(eşim olacak kişi sorun yaparmı acabaa

eğer o bölgede sivilce değil de sadece sivilce izi varsa üzerine kese ya da vücut peelingi yapıp soyabilirsin. o da işe yaramazsa fazla bekleme cildiyeye bir göster bence

Nİsanlinla aran nasil bilmiyorum ama nişanlın seni gercekten seviyorsa iki leke veya yirtik icin seni kırmaz beden degil kalp önemli ama nişanlını en iyi sen tanırsın bizim bir tanıdık var kadının eli doğuştan yok gibi bir sey kullanamıyor eşi ise gayet sağlıklı ve cok mutlular bence strese girme ama gerekli bakımlarını da eksik etme kendin icin her seyden once

eğer o bölgede sivilce değil de sadece sivilce izi varsa üzerine kese ya da vücut peelingi yapıp soyabilirsin. o da işe yaramazsa fazla bekleme cildiyeye bir göster bence

denedim cildiyeciye gitti bişeyın yok izler geçmez o kadarda kötü değil diyor sinirlerşm çok bozuldu kremleri kullanmayı bıratiğimda yeniliyor :(

Nİsanlinla aran nasil bilmiyorum ama nişanlın seni gercekten seviyorsa iki leke veya yirtik icin seni kırmaz beden degil kalp önemli ama nişanlını en iyi sen tanırsın bizim bir tanıdık var kadının eli doğuştan yok gibi bir sey kullanamıyor eşi ise gayet sağlıklı ve cok mutlular bence strese girme ama gerekli bakımlarını da eksik etme kendin icin her seyden once

nişanlımla aram çok iyi çokta anlayışlı aslında ama erkek sonuçta daha guzelini görünce gözü kaysa benım canım yanar sence fazlamı takıyorum

nişanlımla aram çok iyi çokta anlayışlı aslında ama erkek sonuçta daha guzelini görünce gözü kaysa benım canım yanar sence fazlamı takıyorum

Hic endişelenme gözü dışarıda olan bir erkek sen cok guzel olsan da bunu yapar huydur bu ama seni seviyorsa senin samimiyetini sadakatini gördüyse istersen daha kotu ol fark etmez icin rahat olsun birisinin baskasına bakacaginvarsa zaten bunu eninde sonunda yapar iyi duşun iyi olsun ama yine diyorum stres olursan bu sefer kendini kotu hisseder ve bunu nişanlına yansıtırsın kendinlerin barışık ol ve bakımını da eksik etme

yüzüm de olsaydı ne demek yahu
öyle şey olur mu
annen de bir garipmiş seni teselli etmesi gerekirken bir de iğrençsin diyor hayret bişi

burda bir forum da okumuştum
biri vucut lekeli çatlamalar için ananesinin tarifini uyguluyordu

bak linki de buldum ama sorumluluk almıyorum :)
sadece okumuştum daha önce sana faydası olur belki diye paylaşayım dedim

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html

yüzüm de olsaydı ne demek yahu
öyle şey olur mu
annen de bir garipmiş seni teselli etmesi gerekirken bir de iğrençsin diyor hayret bişi

burda bir forum da okumuştum
biri vucut lekeli çatlamalar için ananesinin tarifini uyguluyordu

bak linki de buldum ama sorumluluk almıyorum :)
sadece okumuştum daha önce sana faydası olur belki diye paylaşayım dedim

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html

çok teşekkür edrim denerim ben kesin ve olumlu olursasonuç kesinliklepaylaşırım çok saol

bence önce bakış açını değiştirmelisin.

daha güzelini görür de bakarsa canım yanar demişsin illaki her zaman her yerde senden en azından bir yanıyla daha güzel olan birileri olacaktır.

zaten her senden güzel gördüğüne bakıcaksa yandın. bakmaması için bu durumda senin her şeyde en güzel olman gerekiyor ki bu da mümkün değil.

seni seven bir insanın umursamaması gereken detaylar bunlar.

düzeltebiliyorsan düzelt tabi ama düzelmezse hiç kafana takma, özgüvenini düşürme.

Nişanlın sivilce izi için seni iğrenç görecekse bebeğin olduğunda çatlakların için ne diyecek? Buna takılma seven adama iğrenç gelmez. Kaldı ki iğrenç olacak bi durum da yok izden bahsediyosun hani böyle kocaman içi sulu sivilce olsa neyse altı üstü iz. Fotoğrafını koyma imkanın varsa koy bi bakalım. Bi de bi arkadaşımın felaket sivilceleri vardı sırtında göğüslerinde yüzünde kocaman kocaman izleri filan. Cildiye doktoruna gitti bi ilaç verdi onu kullan dedi bi süre kullandı şuan hiçbir yerinde tek bir sivilce de iz de yok. Eski izleri de gitti.

Nişanlın sivilce izi için seni iğrenç görecekse bebeğin olduğunda çatlakların için ne diyecek? Buna takılma seven adama iğrenç gelmez. Kaldı ki iğrenç olacak bi durum da yok izden bahsediyosun hani böyle kocaman içi sulu sivilce olsa neyse altı üstü iz. Fotoğrafını koyma imkanın varsa koy bi bakalım. Bi de bi arkadaşımın felaket sivilceleri vardı sırtında göğüslerinde yüzünde kocaman kocaman izleri filan. Cildiye doktoruna gitti bi ilaç verdi onu kullan dedi bi süre kullandı şuan hiçbir yerinde tek bir sivilce de iz de yok. Eski izleri de gitti.

ya ne biliyim hadi erkeklerin bu tur takıntıları varmı emın olamadım haklısın sadece iz aslında ama işte huylandırdı beni ama sende benı rahatlattın teşekkür ederim

bence önce bakış açını değiştirmelisin.

daha güzelini görür de bakarsa canım yanar demişsin illaki her zaman her yerde senden en azından bir yanıyla daha güzel olan birileri olacaktır.

zaten her senden güzel gördüğüne bakıcaksa yandın. bakmaması için bu durumda senin her şeyde en güzel olman gerekiyor ki bu da mümkün değil.

seni seven bir insanın umursamaması gereken detaylar bunlar.

düzeltebiliyorsan düzelt tabi ama düzelmezse hiç kafana takma, özgüvenini düşürme.

haklısın :) zgüven tam tabi göğuskısmına bakmadıkça

herkesin bir yerin de birşeyler var
hepimiz çok güzel olduğumuz için sevilmedik sonuçta
yada bizi güzel sandılar da bi baktılar aa böle bişi var, sevmiyorum artık denilmedi

ünlülerin bile ne kadar kusurları varken..tonlarca para harcıyorlar ama yine de herkes mükemmel güzellikte değil ki..sizi seven kişi asla böyle küçük şeylere takılmaz bence içiniz rahat olsun :)

Back
X