- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
Derdin ne de cümle aleme anlattın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu üyenin konuları sıkıntılı.ya feyk ya da ciddi sorunları var.Sen 54 yaşındaki adama aşık olduğunu sanan üye değil misin? Tatlım sen psikolojik yardım almalısın.
Eline mikrofon alıp mahallede bağırsaydın.Kanallara verseydin.Herkese her seyı nıye anlattınız.Annemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?
ay bu ne bir an kendim yazdım sandım diyorum ne zamanın konusu aynı profil resmi yahu ahahahGözün annen üzerinde olsun bak bidaha edecek mi yada yalnız kaldında ses kaydet illaki yüz yüze açacak bu konuyu yaydın bni die
Mesajları gösterdiniz mi ?. Mesajda anneniz ne yazmış ki bu düşünceye kapıldınız?. Belkide bir yanlışlık vardı. Eminmiydiniz babanıza anlatırken?. Annemizin face ini niye karıştırıyorsunuz ayrıca, babanız girse bir derece?. Ve direk annenize bu durumu sormanız gerekmez miydi?Annemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?
en azından ben evli değilim54 yasindaki adama olan askinizi da yedi duvele yaydiniz mi? Hani 2 resit insanin mesajlasmasinda sorun yoktu ya ondan.
Çok ağır itam ediyosun farkında mısınız?en azından ben evli değilim
Sağır sultana bile duyurmuşsunAnnemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?