• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bize gelip çok kalıyor

Kayısıyı bu sene bana ver ev alıcam de, bir daha telefonlarını bile açmaz annen.
Bir malatyalı klasiği kocam taraftan biliyorum ajdjsjsja

Kayseridekiler de ne ekip biçiyorsa onu isteyin. Onlar hepten vefat bile edebilirler stresten :D
Ya kayısıyı da abim olacak şerefsize veriyor o da kumarda mi kaybediyor ne yapıyor bilmiyorum o da memur... Ona parayı yediriyor bize gelip yiyor ilginç olan o

çok basit sen annene , eşinde ailesine yatılı misafir istemiyoruz diyecek bu konuda net olup gelene git arayana gelme diyeceksiniz

Hani anne hasta olur başka evladı olmaz da bakarsınız atacak değilsiniz deriz ama anne kayısıya gidecek kadar sağlam anlaşılan

Siz yuvanizdan olmak istemiyorzaniz annenizle konusacaksiniz gelmeyecek yada iki hafta kalip donecek evine abinizle birlikte ne tesisat dosenmesi gerekiyorsa dosetin sonra kv gelirse onlarlada esiniz konusacak sesiniz ciksin ya evliliginiz madem tehlikede

Ay bu nee korku filmi.
Derhal iki tarafı da gönderin evlerine. Sinir krizi geçirip evden kovabilirsiniz herkesi mesela.
İlk sene öyle yaptım kaynana kayınbaba kaçtı ama annem kaçmıyor
Yasadiklari sehirde dogalgazli eve ciksinlar ya da
Para yok daha 3 senedir miras paylaşılmadi. Evliliğimizin ilk gecesi aradı vekalet ver miras paylaşacağız diye hala paylaşılmadi. İlk gecesi bile rahatsız ettiler.

Siz yuvanizdan olmak istemiyorzaniz annenizle konusacaksiniz gelmeyecek yada iki hafta kalip donecek evine abinizle birlikte ne tesisat dosenmesi gerekiyorsa dosetin sonra kv gelirse onlarlada esiniz konusacak sesiniz ciksin ya evliliginiz madem tehlikede
Ev de depremde biraz çatladı aslında. Bilmiyorum yaşanmayacak durumda değil ama o eve de tesisat dosetilmez

Ya kayısıyı da abim olacak şerefsize veriyor o da kumarda mi kaybediyor ne yapıyor bilmiyorum o da memur... Ona parayı yediriyor bize gelip yiyor ilginç olan o

Hiç şaşırmadım arkadaşım.
Daha merak etme mirastan falan da pek bir şey kalmayacak sana. (malatyalı linci yemem inş)
Haklarını istesen cidden kaçar aslında annen.

Sinir oldum ne kadar saygısızlar ya?
Bana çok tuhaf geliyor. Çok yakınım olan birinde 2 gün kalsam 3.gün evime dönmek istiyorum. Kendi evleriymiş gibi aylarca kalabiliyorlar çok hayret.

Kayısıları kime veriyorsan ona git deyip göndereceksiniz evden. Kendinizi ezmeyin bu kadar lütfen
Ya ne diyorsunuz diyorum vallahi diyorum. Gitmiyor. Yakasından tutup sokağa atamam ya. Hatta babamın emekli maaşı ona kaldı o 10 bin TL'den bizim evde birikim yapıp abime gönderiyor

Sinir oldum ne kadar saygısızlar ya?
Bana çok tuhaf geliyor. Çok yakınım olan birinde 2 gün kalsam 3.gün evime dönmek istiyorum. Kendi evleriymiş gibi aylarca kalabiliyorlar çok hayret.
İşte kendi evleri gibi görüyorlar eşimle ben çalışıyoruz ya yemek yapıp bulaşık yıkayınca kendi evleri sanıyorlar. Geçen evime bir şey almak istedim. Diyor ben sevmiyorum onu sanane ben seviyorum kendi evime aliyorum senin evine almıyorum dedim. Hiç de alınmadı

Ya ne diyorsunuz diyorum vallahi diyorum. Gitmiyor. Yakasından tutup sokağa atamam ya. Hatta babamın emekli maaşı ona kaldı o 10 bin TL'den bizim evde birikim yapıp abime gönderiyor
O zaman yapacak bir şey yok, ne dememizi bekliyorsunuz

İşte kendi evleri gibi görüyorlar eşimle ben çalışıyoruz ya yemek yapıp bulaşık yıkayınca kendi evleri sanıyorlar. Geçen evime bir şey almak istedim. Diyor ben sevmiyorum onu sanane ben seviyorum kendi evime aliyorum senin evine almıyorum dedim. Hiç de alınmadı
Çok sıkıntı soru sahibi ya. Oğlunun ya da kızının evi olabilir ama kendi evleri değil böyle sahiplenemezler.

Çok sıkıntı soru sahibi ya. Oğlunun ya da kızının evi olabilir ama kendi evleri değil böyle sahiplenemezler.
Evliliğimizin ilk ayları koymayacaktık da bahane buldular yok ramazan şimdi cinsel ilişkiye girmezler zaten kalabiliriz yok deprem oldu kalabiliriz. İlk ayları böyle rahat kaldılar ya şimdi daha da yüz buldular.

Konuya ilk yorumum şaşkınlıktan yazıyorum ramazanla cinselliğin ne alakası var mesai saatlerinde birlikte olmuyosunuzdur zaten normalde de çalıştığınıza göre 😂
Evliliğimizin ilk ayları koymayacaktık da bahane buldular yok ramazan şimdi cinsel ilişkiye girmezler zaten kalabiliriz yok deprem oldu kalabiliriz. İlk ayları böyle rahat kaldılar ya şimdi daha da yüz buldular.

Back
X