• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bize gelip çok kalıyor

Başka bir şehre taşındığınızı söyleyin. Tayınınız oraya çıkmış gibi gelemesinler.

Konuya ilk yorumum şaşkınlıktan yazıyorum ramazanla cinselliğin ne alakası var mesai saatlerinde birlikte olmuyosunuzdur zaten normalde de çalıştığınıza göre 😂
İşte annemin saçmalığı her şey o cahiliye kadının başının altından çıkıyor. Çok rahatsız oluyorum artık ya anne diye hakkı var diye bir şey de demek istemiyorum.

Konuya ilk yorumum şaşkınlıktan yazıyorum ramazanla cinselliğin ne alakası var mesai saatlerinde birlikte olmuyosunuzdur zaten normalde de çalıştığınıza göre 😂
Bir de vajinismus benzeri bir hastalık ile uğraşıyorum. Bu çılgınlar yüzünden hastalığı da atlatamıyoruz. Ya 3 sene oldu rahat vermediler.

Bir de vajinismus benzeri bir hastalık ile uğraşıyorum. Bu çılgınlar yüzünden hastalığı da atlatamıyoruz. Ya 3 sene oldu rahat vermediler.
İyi de yok kovamam, yok vicdanım elvermez, yok konuştum gitmiyorlar diyorsunuz.
Siz istemezseniz kimse evinizde kalamaz. İçten içe onların kalmasını istiyor olabilir misiniz?

Keşke o kadar kolay olsa işte.. Teyzem de İstanbul'da oturuyor.
Her şeye bir bahaneniz var maşallah. Kimseye bir şey diyemeyin sakın.
3 Yılda vajinismusu çözememişsiniz.
Sizin evlilik bu gidişle biter.
Kendi hayatına sahip çıkamayan evli kalmasına da gerek yok zaten.

İyi de yok kovamam, yok vicdanım elvermez, yok konuştum gitmiyorlar diyorsunuz.
Siz istemezseniz kimse evinizde kalamaz. İçten içe onların kalmasını istiyor olabilir misiniz?
Vallahi istemiyorum. Çözülsün istiyorum sorun artık doktora da gittim yine geldiler. İyileşme aşamasında gelip mahvettiler

Ya bahane diyin film gibi hayat bu. Geçen sene bize hiçbir şey demeden teyzeme geldi orada 1 ay durdu aradı beni gel götür diye sizin eve

Anlamadığın için diğer mesajımı da beğenmemişsin. Fiziksel vajinismus vardı ameliyat oldum tam deneme yapacaktık geldiler evden de çıkmadı 2 aydır.

Ya bahane diyin film gibi hayat bu. Geçen sene bize hiçbir şey demeden teyzeme geldi orada 1 ay durdu aradı beni gel götür diye sizin eve

Anlamadığın için diğer mesajımı da beğenmemişsin. Fiziksel vajinismus vardı ameliyat oldum tam deneme yapacaktık geldiler evden de çıkmadı 2 aydır.
Anlamamak değil, gayet anlıyorum.
Gelmelerine müsade etmeyeceksiniz.
Size sormadan mı geldiler, bir hafta sonra bilet alıp, göndereceksiniz.
Siz ameliyat oluyorsunuz ama eve gelene ses cıkaramayıp iki aydır beraber yaşıyorsunuz. Saçmalık yani kusura bakmayın.

Bilinç altınız onların evde kalmasını istiyor. Çünkü giderlerse eşinizle ilişkiye girmek zorunda kalacaksınız ve bunu istemiyorsunuz.

Siz en iyisi gidin boşanma davası açın ve annenizle yaşayın. Öyle olmaz böyle olmaz onu diyemem bunu diyemem... Eşinizinkiler anneniz geliyor diye gelmişler ve cinnet anında kovunca gitmişler. Adamın başını yakmayın başkasıyla evlensin evini yolunu huzurunu bulsun. Anne hakkı kalacak yeri olmayan sokakta kalan anneler için, sizinki gibi evi bağı bahçesi olanlar için değil. Gelip benim evliliğime zarar verecek ama geliri erkek kardeşime verecek. Anneniz bunu yaparken vicdan azabı çekmiyor değil mi, gayet basit al oğlum ye diyor. Parayı malı diğer çocuğuna yedirecek ben kuruş görmeyeceğim ama gelip evimde aylarca kalacak, aldığıma verdiğime karışacak eşimle özel hayatımı yok edecek. Üstelik çözmeniz gereken cinsel bir sorununuz varmış. Bir kez hayır demek defalarca evet demekten daha az üzer emin olun.

Eşinizin yerinde olsam bir hafta zamanın var ya annen ya ben derim ve çeker giderim. En azından onun tarafı laftan anlıyormuş git deyince gidiyormuş.

Back
X