- 10 Kasım 2010
- 5.146
- 4.907
- 373
- Konu Sahibi delirdimben
Başka bir şehre taşındığınızı söyleyin. Tayınınız oraya çıkmış gibi gelemesinler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte annemin saçmalığı her şey o cahiliye kadının başının altından çıkıyor. Çok rahatsız oluyorum artık ya anne diye hakkı var diye bir şey de demek istemiyorum.Konuya ilk yorumum şaşkınlıktan yazıyorum ramazanla cinselliğin ne alakası var mesai saatlerinde birlikte olmuyosunuzdur zaten normalde de çalıştığınıza göre![]()
Kadromuzun çakılı olduğunu biliyorlar hiçbir yere gidemeyeceğimiz ,:/ :,(Başka bir şehre taşındığınızı söyleyin. Tayınınız oraya çıkmış gibi gelemesinler.
Kadromuzun çakılı olduğunu biliyorlar hiçbir yere gidemeyeceğimiz ,:/ :,(
Bir de vajinismus benzeri bir hastalık ile uğraşıyorum. Bu çılgınlar yüzünden hastalığı da atlatamıyoruz. Ya 3 sene oldu rahat vermediler.Konuya ilk yorumum şaşkınlıktan yazıyorum ramazanla cinselliğin ne alakası var mesai saatlerinde birlikte olmuyosunuzdur zaten normalde de çalıştığınıza göre![]()
Keşke o kadar kolay olsa işte.. Teyzem de İstanbul'da oturuyor.Şehir içinde taşındığınızı söyleyin o zaman herhalde gelmezler adres bilmeyecek lerini düşündükleri için
İyi de yok kovamam, yok vicdanım elvermez, yok konuştum gitmiyorlar diyorsunuz.Bir de vajinismus benzeri bir hastalık ile uğraşıyorum. Bu çılgınlar yüzünden hastalığı da atlatamıyoruz. Ya 3 sene oldu rahat vermediler.
Yakın mısınız? Ben olsam istifa edip yurtdışına gidiyoruz derdimKeşke o kadar kolay olsa işte.. Teyzem de İstanbul'da oturuyor.
Bir de vajinismus benzeri bir hastalık ile uğraşıyorum. Bu çılgınlar yüzünden hastalığı da atlatamıyoruz. Ya 3 sene oldu rahat vermediler.
Her şeye bir bahaneniz var maşallah. Kimseye bir şey diyemeyin sakın.Keşke o kadar kolay olsa işte.. Teyzem de İstanbul'da oturuyor.
Vallahi istemiyorum. Çözülsün istiyorum sorun artık doktora da gittim yine geldiler. İyileşme aşamasında gelip mahvettilerİyi de yok kovamam, yok vicdanım elvermez, yok konuştum gitmiyorlar diyorsunuz.
Siz istemezseniz kimse evinizde kalamaz. İçten içe onların kalmasını istiyor olabilir misiniz?
Ya bahane diyin film gibi hayat bu. Geçen sene bize hiçbir şey demeden teyzeme geldi orada 1 ay durdu aradı beni gel götür diye sizin eveHer şeye bir bahaneniz var maşallah. Kimseye bir şey diyemeyin sakın.
3 Yılda vajinismusu çözememişsiniz.
Sizin evlilik bu gidişle biter.
Kendi hayatına sahip çıkamayan evli kalmasına da gerek yok zaten.
Anlamadığın için diğer mesajımı da beğenmemişsin. Fiziksel vajinismus vardı ameliyat oldum tam deneme yapacaktık geldiler evden de çıkmadı 2 aydır.Her şeye bir bahaneniz var maşallah. Kimseye bir şey diyemeyin sakın.
3 Yılda vajinismusu çözememişsiniz.
Sizin evlilik bu gidişle biter.
Kendi hayatına sahip çıkamayan evli kalmasına da gerek yok zaten.
Ya bahane diyin film gibi hayat bu. Geçen sene bize hiçbir şey demeden teyzeme geldi orada 1 ay durdu aradı beni gel götür diye sizin eve
Anlamamak değil, gayet anlıyorum.Anlamadığın için diğer mesajımı da beğenmemişsin. Fiziksel vajinismus vardı ameliyat oldum tam deneme yapacaktık geldiler evden de çıkmadı 2 aydır.
Bilinç altınız onların evde kalmasını istiyor. Çünkü giderlerse eşinizle ilişkiye girmek zorunda kalacaksınız ve bunu istemiyorsunuz.Anlamadığın için diğer mesajımı da beğenmemişsin. Fiziksel vajinismus vardı ameliyat oldum tam deneme yapacaktık geldiler evden de çıkmadı 2 aydır.
Kız bu nasıl aklına geldi hshshshs asla düşünemezdimBilinç altınız onların evde kalmasını istiyor. Çünkü giderlerse eşinizle ilişkiye girmek zorunda kalacaksınız ve bunu istemiyorsunuz.
Kız bu nasıl aklına geldi hshshshs asla düşünemezdim![]()