bence düzelmez..ayrıca çocuk istemeyen bi adam neden evlenmiş..onuda geç..sen bu adamla bu şekilde bi gelecek görüyomusun?
Sen burada yaptığın tek hata nedir biliyor musun? Bu konuyu realinde çözmek varken çareyi sanalda hiç tanımadığın insanlarda buluyorsun. Çoğunluğu boşan dese anneni mi desteklemiş olacak ve sende boşanacak mısın?
Yapma!
Sen burada yaptığın tek hata nedir biliyor musun? Bu konuyu realinde çözmek varken çareyi sanalda hiç tanımadığın insanlarda buluyorsun. Çoğunluğu boşan dese anneni mi desteklemiş olacak ve sende boşanacak mısın?
Yapma!
kimse bişey dedi diye yapmam fikir alıyorum sadece zor bi durum karar verebilseydim şak diye verirdim zaten bin defa düşündüğüm bi konu reailinde çözmek diyosun seni dinlemeyen bi eşin olsa napardın ne terapistten yardımı kabul eder ne oturur konuşur kimseyi üzmeyim diye anlatamıyorum napmamı önerirsin??
kızlar devamlı konu açıyorum bıktınız belki ama inanın kimseye anlatamıyorum bi arkm var anlattığım o kadar eşimin bana saygısızlıkları ailemle görüşmemesi onları yıldırdı annem ayrıl diyo sabretmek zorunda deilsin diyo eşim çocuk istemiyo hiç bi zaman istemiyorum diyo bana karşı çok ilgisiz hakaret bağırış kavga hep böyle gidiyo ailesinin bize karışması sonucu çıkan kavgalar çok sebep var yani sizce ne yapıyım ailemimi dinliyim yoksa bu adama sabredip bekliyimmi düzelir diye konuşuyorum faydası yok bu arada terapist falan kabul etmiyo
yorumun için sğl ben her sene düzelcek ümidiyle dvm ediyorum 4 sene oldu nerdeyse bilmiyorum daha ne kadar dvm edebilcem hiç bi tahminim yok bi kararımda yok hep düşünüyorum dediğin doğru biyerde ben onu düşünmemiştim gerçek yüzü çıktı dedinya ben hala aşık olduğum adam beni seviyodu düzelcek die bekliyorum o ihtimali düşünmedim belkide o özünde öyle biriydi zor bu evllk olayı ya 20 senede geçse tanıyamassın 4 senede deişik bi olay sabrım bitince dediğin gibiolcak heralde herşeyin hayırlısı
Sen aşktan sabrediyorsun, annem biz mutlu olalım babasız büyümeyelim diye sabretti.. Ama olmayınca olmuyor, gemileri yak git.. Haketmiyor seni işte belli.
Ama ayrılırken elimden gelen her şeyi yaptım diyebilmelisin, için rahat olmalı.
Kendini tart, düşün. Sosyalleş, kendi paranı kazan, gez toz, dünyanın farkına var.
Hayatın eşinden ve o evden ibaret değil..
Öyle güzel evlilikler var ki, seni haketmeyen bir adam için yıllarını heba etme. Seni hakeden, doğuracağın yavrunuzu hakeden birini seç eş olarak. Şimdi düşün sana karşı böyle, çocuğunuz olsa bir de o çocuk üzülecek. Yazık değil mi? İnan bana çocuk düzeltmiyor hiçbir şeyi, eğer bir erkek iyi huylu değilse, çocuğunu da önemsemiyor.
kızlar devamlı konu açıyorum bıktınız belki ama inanın kimseye anlatamıyorum bi arkm var anlattığım o kadar eşimin bana saygısızlıkları ailemle görüşmemesi onları yıldırdı annem ayrıl diyo sabretmek zorunda deilsin diyo eşim çocuk istemiyo hiç bi zaman istemiyorum diyo bana karşı çok ilgisiz hakaret bağırış kavga hep böyle gidiyo ailesinin bize karışması sonucu çıkan kavgalar çok sebep var yani sizce ne yapıyım ailemimi dinliyim yoksa bu adama sabredip bekliyimmi düzelir diye konuşuyorum faydası yok bu arada terapist falan kabul etmiyo
dediklerin bişeylerin farkına varmamı sağladı ondan pekde bi ümidim olmamalı yani, artık ona kaldı herşey ben artık son olaylardan snra onada dedim ben herşeyi yaptığımı düşünüyorum çabaladım uğraştım. artık o karar versin ben artık bıktım üzülmektende düşünmektende bi sonuca ulaşmak istiyorum ya iyi ya kötü pskljk sorunları olduğu için hep destek olmak istedim ama kabul etmeyen bi insana daha napabilirimki yinede sonuna kadar uğraşıyorum vicdanımı rahatlatmak için bakalım nereye kadar gitcek bu olay hiç bilmiyorum
inanın bende ne hissettiğimi bilmiyorum seviyomuyum yoksa bağlılıktanmı ayrılamıyorum bilmiyorum ona karşı aşırı bi vicdanım var. herşey geçebilir, düzelir, iyi bi insan olur diye ama biliyorumki benim bu tozpembe hayallerimin gerçekleşmesi zor mantıklı düşünürsem 1 dk bile duramam yanında ama düşünemiyorum annemde haklı çok üzülüyo bana dayanamıyo babam bile çok istemezdi ayrılmamı o da bana ayrıl bu adamdan dedi. bende herşey şok etkisi yaratıyo bu ara kendime gelemiyorum ondan istediğim evlliğimiz için çabalaması ama onun bana dediği bi lafı unutamıyorum biz aile deiliz dedi sebebi onun annesi olmadan aile olamazmışız. demekki onun gözünde herşey bi heves ve yalan dolandı o yüzdende çabalamıyo artık sonuca ulaşmak istiyorum ya bilmiyorum belkide sona yaklaştım ona bıraktım herşeyi ya düzelir herşey iyi olur yada hakkımızda hayırlısı
benim değil onun aile anlayışı bu. bana göre tabiki biz bir aileyiz, her zamanda birbirimize destek olmamız lazım ama o annesini benden önce görüyo ona göre biz aile deiliz zaten beni benimseseydi hiçbiri olmazdıki bunların beni benimsemedi evlliğimize destek çıkmadı hepsi bu yüzden aile kavramını malesef bilmiyo eşim yada işine geldiği gibi davranıyoCanım onun annesiyle değil siz ikiniz bir aile olacaksınız. Ailenin anlamı budur..
Sizin aile anlayışlarınız çok farklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?