- 26 Ekim 2018
- 239
- 234
- 23
- Konu Sahibi duygusalzezecik
-
yani herkes cenazeye kabul edilirken benim annem ve kardeşim dışlanıyor kabul edilmiyor soğukta saatlerce bekliyor ve öbür cenzeye giden iki teyzem bir yanlarına gidip destek dahi olmuyor kardeşim diyor ki kedi gibi kapıda bekledik o kadar sinirli üzgünüm ki kafamda cümle toparlayamıyrum bile affolabaşınız sağolsun. daha fazla yorum yapamıyorum çünkü teyzenizin ölmesi haricinde bir şey anlamadım mesajdan.
neden onca iyilik etti ya ailem ondan.. evet teyzemin kızı ve bu hale getiren teyzemin kendisi .. inanın ailemin yardımdan başka en ufak kötü seyi olmadı en çokta buna üzüldümAnnenizi vefat eden teyzenizin kızı mi almamis içeri? Neden acaba, siz konuştunuz mu teyzenizin kızıyla?
ölünün arkasından konuşulmaz olan olmuş
boşverin
E o zaman sizin ve annenizin vicdani rahat. Anneniz son görevini yapıp cenazeye de gitmiş. Gerisi oradakilerin ayıbı. Üzülmeyin diyemeyeceğim ister istemez insan böyle muameleye üzülür ama oluyor böyle şeyler. Yapacak birşey yok.neden onca iyilik etti ya ailem ondan.. evet teyzemin kızı ve bu hale getiren teyzemin kendisi .. inanın ailemin yardımdan başka en ufak kötü seyi olmadı en çokta buna üzüldüm
Bilmediginiz seyler vardir.neden onca iyilik etti ya ailem ondan.. evet teyzemin kızı ve bu hale getiren teyzemin kendisi .. inanın ailemin yardımdan başka en ufak kötü seyi olmadı en çokta buna üzüldüm
başınız sağolsun.
hiç cenazede bulunmadım ama gelen direkt içeri geçmez mi? yani nasıl bir ortamda kapıda kalmışlar anlamadım.
Nasıl ya????Kaç yaşındasın? Nasıl hiç cenazede bulunmamış olabilirsin?
Merak ettim
32 yaşındayım, geçen yıl babamı kaybedene kadar hiç cenazede bulunmadım. Çevremizde kimse ölmüyorsa zorla mı öldürelim?
Nasıl ya????Kaç yaşındasın? Nasıl hiç cenazede bulunmamış olabilirsin?
Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?