- 11 Aralık 2018
- 42.683
- 265.196
- 598
- Konu Sahibi duygusalzezecik
-
Tebrik ederim çok güzel cevap verdiniz
32 yaşına kadar cenazeye katılmamış olmanız etrafınızda kimsenin ölmediği ile alakalı değil.
Olamaz.Sizin insani ilişkilerinizin zayıf olduğunu gösterir.( yurtdışında yaşamak istisnai bir durum)
Hiç mi komşunuz ölmedi, arkadaşlarınızın ebeveynleri , aile büyükleri ... v.s.
Mesela benim 22 yaşındaki oğlum kendi dedesinin cenazesinde 15 yaşındaydı.Geçen sene
arkadaşını dedesi vefat etti ona da gitti.
Tebrik ederim çok güzel cevap verdiniz
32 yaşına kadar cenazeye katılmamış olmanız etrafınızda kimsenin ölmediği ile alakalı değil.
Olamaz.Sizin insani ilişkilerinizin zayıf olduğunu gösterir.( yurtdışında yaşamak istisnai bir durum)
Mesela benim 22 yaşındaki oğlum kendi dedesinin cenazesinde 15 yaşındaydı.Geçen sene
Nasıl ya????Kaç yaşındasın? Nasıl hiç cenazede bulunmamış olabilirsin?
Merak ettim
Çok saçma bir tespit. Ne kendi yakınlarımın ne de arkadaşlarımın yakınlarının cenazelerine gitmedim çünkü kaldıramıyorum. Ama onlar cenazedeyken taziye evini temizlediğim de oldu. İnsani ilişkilerin kuvvetiyle bir alakası yok yani
Sibi an konuyu ben mi açtım dedim. benim de ananemin kardeşi öldü aramız açıktı senelerdir hep bizi kıskanıp laf sokarlardı artık dayanamadık uzaklaştık. ama yedi kat uzak akrabayı bile kaç kez aramışlar bize haber bile vermediler ananem çok üzüldü. üstelik saçma sapan şeyler için hep ararlardı.
yapacak bişey yok. öldü gitti ama bu ortamı hazırlayan da biraz kendisiydi. çocuklarını doldurmasaydı böyle olmazdı. siz de üzülmeyin boşuna.
Sizi kiskandiklarini nasıl anladınız ?bi an konuyu ben mi açtım dedim. benim de ananemin kardeşi öldü aramız açıktı senelerdir hep bizi kıskanıp laf sokarlardı artık dayanamadık uzaklaştık. ama yedi kat uzak akrabayı bile kaç kez aramışlar bize haber bile vermediler ananem çok üzüldü. üstelik saçma sapan şeyler için hep ararlardı.
yapacak bişey yok. öldü gitti ama bu ortamı hazırlayan da biraz kendisiydi. çocuklarını doldurmasaydı böyle olmazdı. siz de üzülmeyin boşuna.
Si
Sizi kiskandiklarini nasıl anladınız ?
Kadın babasının öldüğünü belirtmiş siz de insani ilişkilerin zayıflığından vurmuşsunuz.Tebrik ederim çok güzel cevap verdiniz
Başınız sağ olsun ama hala insanlarla güçlü bağ ile cenazeye katılmak arasında kurduğunuz ilişki bana mantıklı gelmiyorHiç saçma değil.
Ben 13 yaşındaydım annemin cenazesini kaldıramadım ama katıldım.
Çocukluk travmamdır.Sonrasında da kaldıramadım ama sevdiğim insanların yakınlarını
yanlız bırakmamak için katıldım.
Hahahahahahahahahahahhahaha32 yaşındayım, geçen yıl babamı kaybedene kadar hiç cenazede bulunmadım. Çevremizde kimse ölmüyorsa zorla mı öldürelim?
32 yaşındayım, geçen yıl babamı kaybedene kadar hiç cenazede bulunmadım. Çevremizde kimse ölmüyorsa zorla mı öldürelim?
Maşallah, bir de yorum katsaydiniz nice olurdutamamen şeffaf anlattım
Yapılan iyilikten karşılık bekliyorsanız oma iyilik demeyin . Ve şuan bunları konusmanız çok yalnıs ölmğş birinin arkasından resmen gıybet yapıyorsunuz, annenize bunları yaptılar diye üzülmeyi bırakında acınızı yaşayın bir can gitmiş , siz neyin derdindesiniz, düğün mü bu davetiye göndersinler cenazeye nerede görülmüş cenazeye davet gittiğineden onca iyilik etti ya ailem ondan.. evet teyzemin kızı ve bu hale getiren teyzemin kendisi .. inanın ailemin yardımdan başka en ufak kötü seyi olmadı en çokta buna üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?