Annem burası benim evim dedi

bazen annemı kızdırmak için burası bizim babamızın evi
bizi istemiyorsan sende babanın evine git diyoruz koltuklara yayılıyoruz :KK55:
benım babam öldü diyor kadın yazık ee ozaman katlanacan bize diyoruz :KK45:

amaa bu muhabbet tamamen espiriden ibaret ,

28 yaşındayım bekarım ailemle yaşıyorum. Ünivetsiteyide aynı şehirde ailemle okudum ve yine aynı şehirde görev yapıyorum. Özel hayatım yok, odama pat girip çıkabiliyorlar, gelip odamda namaz kılıuor o kadar oda olmasına rağmen. Odamın pencerisini açıyor ben uyurken vs. Mutfakta bile bişey yapıcağım zaman müdahale ediyorburası hunun yeri karışma falan fırça atıyor. Bugün dedim ki yeter namazını başka odada kıl, tüm çamaşırları odama atma yeter dedim. Burası benim evim dedi. O kadar ağırıma gitti ki.
Nasil annenin eviymis sizinde eviniz siz dusmanimisiniz babaniza anlatin bu durumu annenizle konussun insan evladina boyle dememeli kaldiki odaniz sizin ozel olaniniz 6 yasindaki evladimin odasina karisamiyorum

Lisedeyken annem haftasonları erkenden kalkar çamaşır makinesini çalıştırır odanın penceresini açıp kalkın kalkın diye ciyaklardı. İnsaf zaten haftaiçi erken kalkardık haftasonuda rahat bırakmazdı. En son ablam annemi yakapaça odadan attı kapıyıda kitledi bütün gün kapıda kalınca bi daha yapmadı 😂😂😂

Ya mesele bamaz değil, sürekli odama girmek için yapıuor,alakasız zamanlarda öyle bi girip çıkıyor. Herşeyime laf söylüyor falan
Canım annene anlatsan,bak ben genç bir kadınım ,paldır küldür odama girme annecim gibi gibi.Alttan alicaksin napalim.Benimde annem inadına sabahleyin pat pat oda kapısına öyle vururduki hersabah ama istisnasız hersabah sıçrayarak uyandırdım.Noldu ağladım zirladim bir daha yapma korkuyorum dedim.Evlendim gittim şimdide erkek kardesime yapıyormuş.Ama o ben gibi mi yapmadığı hakaret kalmiyo.Huy mu ne desem bilemedim.Ama konuş her şey konuşmayla hallolur.Kusme ,darılma duygularini anlat o na

Ailemin evinden 19 yaşında üniversite okumak için çıktım. 7 sene sonra geri döndüm. Ailemle yasamaya başladım. Işsizdim . Ama ailemle iyi geciniyordum.

Bigün annem kızdı . Dedi ki

Sen yokken daha iyiydi. Niye geldin geri git dedi.

Dedim ki

Canım burası benim babamın evi. Haliyle senden önce benim evim.Hanımefendi gibi oturacaksan otur. Oturmazsan atarım kapıya seni. Dedim

Annem gülme krizi geçirdi. Vay anasını süper cevaptı dedi.

Bazen babama da derim
Baba ayağını denk al
Burası benim babamin evi derim :)

Krizi şakaya dönüştürün. Anneniz o sizin
Kötü olmanızı ister mi hiç.

Ben anneme o an darılsam darılırdım. Ama krizi espriye cevirdim. Halen daha anlatır güleriz.

Annelere kırılmak olmaz. Sizi istemediği için dememistir. Dikkate almaya değmez.

Annem de bizim odamızda namaz kılardı ve hâlâ kılar. Babam falan pat diye odaya girmezdi ama annem girerdi. Ben evlendim ayrıldım ama hâlâ ablamla odamız ortak, kimse beni cam kenarı biricik yatapımdan şutlayamaz :KK36: Bilmiyorum belki ben ablamla odamı paylaştığım için annemin içeri paldır küldür girmesi garip gelmiyordu.

Bu arada annem bana çooooook, seni doğuracağıma taş doğursaydım, demiştir ama ayağıma taş değse canı yanar. Çok çektirdim kadına :KK14:

28 yaşındayım bekarım ailemle yaşıyorum. Ünivetsiteyide aynı şehirde ailemle okudum ve yine aynı şehirde görev yapıyorum. Özel hayatım yok, odama pat girip çıkabiliyorlar, gelip odamda namaz kılıuor o kadar oda olmasına rağmen. Odamın pencerisini açıyor ben uyurken vs. Mutfakta bile bişey yapıcağım zaman müdahale ediyorburası hunun yeri karışma falan fırça atıyor. Bugün dedim ki yeter namazını başka odada kıl, tüm çamaşırları odama atma yeter dedim. Burası benim evim dedi. O kadar ağırıma gitti ki.
Belli bi yastan sonra ailenin evinde bile fazlalık oluyo insan . Bende nisanlilik donemimde cok yasadim bunu hergun tartisirdik. Simdi evine gitsem pervane oluyo 😊 geçer canim zamanla kiymetini anliyo insan

Benim annem de bir defa burasi benim evim karismayin bana, evlenince kendi evinizde siz istediginizi yaparsınız demisti. Galiba bir esyayla ilgili yorum yapmistik. Icime tas gibi oturmustu. Ne yani burasi benim evim degilse simdi benim evim neresi diye. Ben evlenince de krize girdi. 28 yasinda evlendim. Illa bekle dedi acele etme dedi falan. Ne kadar tutarsiz iste. Anneler bazen acayip davrananiliyor. Semi komtrol mu ediyor acaba :) benim odama annem un cuvali koymustu ya, camasir ne ki :-) sorsan dunyada en cok cocuklarini sever. Oldugu gibi kabul et. Annen de olsa sana cok karismasima izin verme.

Back
X