Annem caldi 2

Kadina verilen cevaplar da hic normal degil ama. Yine kibar yaziyor bence kadin.
L lazlom anneler kiymetlidir evet. Insan kolay kolay konduramaz annesine ama bu ilk yaptigi sey degilmis annenin. Cevresini bu sebepten kaybetmis. Ben senin yerinde olsam annemle konusur onu dr.a gitmek icin ikna ederdim. Hastalik bu belliki. Yorumlari da kafana takma. Kimse ne yasadigini bilmedigi icin boyle cevaplar aldin aslinda. Su saatten sonra ona sen yaptin biliyorum demen bisey ifade etmez. Dr.a gitmeye ikna edebilirsen cok daha iyi olur bence.
Evet bayağı kibar 🙃

Yorumlarda cok ters degilmi hele birisi anneme uzulmus
Olabilir o senin annen. Annenin bu hastalığını kızı olarak sen geçirmeye çalışacaksın. Annem çaldı, annem çaldı.... Kimse dört dörtlük değil. Hiç konuştun mu bu durumu annen İle? Annem yanımdan ayrılalı 9.sene oldu. Keşke yanımda olsa da istediği tüm kötülükleri bana yapabilse. Anneler kutsaldır,. Benim annem böyle demekle iş bitmiyor. Benim cevabımı da ters anlayacaksın anla. Ama yitirdiğin de ancak anlarsın. Allah gecinden versin. Umarım herşey düzelir.....

aYyhhhh yeter ya iyi o zaman cocugunu istismar eden kadinlarada o annennnn annnnennnn diyelim, satanlarada, siddet uygulayanlarada.

konu sahibi ben seni cok iyi anliyorum. malesef bizim aile icinde de böyle bir durum var ama biz henüz kesin ispatlayamadik. calma sebebi ise sadece hayatindaki lüksleri karsilamak icin. aclikdan hastalikdan degil ne koparsam kardir düsüncesinden.

aYyhhhh yeter ya iyi o zaman cocugunu istismar eden kadinlarada o annennnn annnnennnn diyelim, satanlarada, siddet uygulayanlarada.

konu sahibi ben seni cok iyi anliyorum. malesef bizim aile icinde de böyle bir durum var ama biz henüz kesin ispatlayamadik. calma sebebi ise sadece hayatindaki lüksleri karsilamak icin. aclikdan hastalikdan degil ne koparsam kardir düsüncesinden.
Allah razi olsun Ben okudum arkadaslara cvp bile vermedim.bizimkiside hastalik flan degil acgozluluk anneminki.

Arkadaslar bugun annem aradi napiyisun dedi.yuzugum kayboldu cok uzuldum onu ariyorum dedim.bana cevabi:eek: gun Ben geldigimde banyoda yuzuk gormedim ins bulursun sonra gorusuruz isim var.Ve teli kapatti.Ben banyoda kaybettim banyoda raftaydi demedim.Annenden nasil suphe edersin doyen arkadaslar cvp bekliyorum buna ne diyorsunuz
Annenizin çalma ihtimalini düşünmeniz bile, çalmış değerinde. O kadar güveniniz yok, ben çok üzüldüm. Sıcak bir yuvada büyümemişsiniz gibi geldi. Umarım bundan sonra mutlu, huzurlu, sıcak bir yuvanız olur.

Allah razi olsun Ben okudum arkadaslara cvp bile vermedim.bizimkiside hastalik flan degil acgozluluk anneminki.
malesef oluyor bu. sadece bunu yapan anne kardes hala dayi amca teyze nine falan diye susulmaz. olurda eger birgün bize bunu yapani kesin olarak yakalarsak kiyamet kopacak aile icinde, ama inan üzülmüyorum. süphelendigimiz biri var ama iste kesinlestiremiyoruz henüz.

Hastalık olup olmadığına karar verecek yetkili siz değilsiniz. Bizler psikolojik rahatsızlığı olan annelerin çocukları olarak tedavilerinde ellerimizden geleni yapmalı gerekirse annemizin annesiymişçesine onunla ilgilenmeliyiz. Hâlâ sizin yaşadığınız zorluklardan bahsediyorsunuz. Kendi pencerenizden bakmayın sadece. Eğer klaptomani ise isteyerek yapmıyordur anneniz bunu. İlk kez yaşanan da bir durum değilmiş bir uzmana danışın artık lütfen.

Bisey spat etmiyorum napiyim nasil davraniyim diye sordum msjkarin cogu sanki ben sucluyum anlamadim Ben burasi dertlesmek icon degilmi ben elestiri aldim cogunluk
Eve almayın o zaman. Artık seninle görüşmek istemiyorum deyin. Hem annenize bir şey demiyorsunuz hem de burdaki kadınların annenize kızıp sizi haklı görmesini bekliyorsunuz. İsterseniz verin numarasını ben söyleyim sen mi çaldın yüzük raftaymış bak diye.

Birliktelik yaşamış her dişi canlı gibi doğurmuş. Uyuşturucu satan da anne. Psikopat gibi bebeğini yakanda. Sırf doğurdu diye kimse kutsal değil. Ben bunu uydurmuyorum. Öyle hayatlar var ki... Aaa deyip 2 sn içinde unutuyoruz. Sonra annelik kutsal(!)
Harfi harfine katılıyorum. Kutsal olan çocuk doğurmak değil "anne" olabilmek .

Eşiniz ile bu durum hakkinda konusmayin olur mu. Erkekler en umulmadik zamanda yuzunuze vuruyor. Kalbinizi kirar.

Zor olacak. Yine kinanacagim biliyorum ama annenizi silin. Cidden cikarin hayatinizdan. Tedavi olmaya da yanasmiyor yazdiginiz yorumlardan anladigim. Birakin kendi haline. Bir gün polis ile basi belaya girecek illa ki.

Back
X