Annem caldi

Daha concede yapmisti teyzem vs birinin biseyi kaybolsa direk aklima o geliyor cok uzgunum
cok kötü rabbim yardım etsin bıraksın bu huyunu inşallah ..
inşallah bi yerden cıkar yinede ne bileyim anne bu anne bi keerebile görmek için dünyaları verirdim

L lazlom cok iyi aradiniz ve annenizin aldigindan eminseniz arayin yumusak dille.sorun bakalim zaten annenizi bizden daha iyi tanirsiniz ses tonundan dahi anlarsiniz diye dusunuyorum

Evet oyle malesef sulalede herkes bilir dugunlerde sahte takar
Kızının altinina da göz dikiyorsa ne diyeyim. Başınızın gözünüzün sadakasi olsun. Bundan sonra geldiğinde ortada bir şey bırakmayın bari.

Annenize rahatlıkla sorabilirsiniz sen geldiğin gün oraya koymuştum gördün mü diye oda yok kızım görmedim diye sakince cevap veriyorsa almamıştır ama sen bana hırsız mı diyorsun gibi hemen ayarlanmaya başlar ise düşünebilirsin bu konuyu ama sen yinede iyi düşün belki başka yere koymuşsundur belki düşmüştür elektrik süpürgesi açtıysan ve yere düştüyse yutmuş olabilir vs.

L lazlom cok iyi aradiniz ve annenizin aldigindan eminseniz arayin yumusak dille.sorun bakalim zaten annenizi bizden daha iyi tanirsiniz ses tonundan dahi anlarsiniz diye dusunuyorum
[/QUOTESorsamda aldim demez suc bastirir kapatir teli zaten onceki 20 30 vukatindan dolayi direk suphelendim dusecek yer yok banyoda dolap duvara monte raflu ya iklar olsun yuzuge kadar dustu

Anneniz olduğundan eminseniz eğer bir arayın, “ Anne geçen benim evde yüzüğüm kayboldu kim yaptı bilemedim, eşime söyledim o da polis çağıralım parmak izi alınsın dedi şimdi polisleri bekliyoruz. Önce evden sonra bir haftadır eve giren çıkan herkesten parmak izi alacaklarmış seni de ararlarsa şaşırma.” Deyin. Korkup itiraf eser belki.
Ben annemin yüzüğümğ aldığını kendi gözümle görsem bile çaldı demem ama sizin de dediğiniz gübi anne var anne var. Şartlarınız neler bilemem, umarım çözersiniz bu işi.

Daha concede yapmisti teyzem vs birinin biseyi kaybolsa direk aklima o geliyor cok uzgunum
o zaman açık açık anne yüzüklerimi alabilir miyim diye isteyeceksin.hatta daha da üstüne yatacak karakterdeyse evinde kamera olduğunu polise vereceğini falan uydur.üzüldüm ama.

Hastalık olabilir çok kötü bir durum çalmadıysa böyle itham etmenin günahı vebali çok büyük çaldı ise sizin yaşadığınız utanç daha kötü Allah yardımcınız olsun. Eşiniz el oğlu annenizle yaşadığınız utanç bence aradınızda kalsın eşinize yansıtmayın sonra sizi hırsızın kızı gözüyle görmeye başlar daha kötü.oofff

Hastalık olabilir çok kötü bir durum çalmadıysa böyle itham etmenin günahı vebali çok büyük çaldı ise sizin yaşadığınız utanç daha kötü Allah yardımcınız olsun. Eşiniz el oğlu annenizle yaşadığınız utanç bence aradınızda kalsın eşinize yansıtmayın sonra sizi hırsızın kızı gözüyle görmeye başlar daha kötü.oofff
Diyo zaten.basima kakiyor.sunu anladim annem beni hic dusunmuyor sevmiyor zaten cok bi huzurum yok onuda bozuyor Sen naparsan yap.Anne iste

Nasıl anneniz aklınıza geldi anlamadım. Ben gözümle görsem belki alıp çekmeceye falan koymayı düşündü sonra unuttu derim, en kötü kendi kendine uçtu kayboldu derim. Belki yere düştü, dolabın altına falan girdi.

Back
X