Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sormaya veya istemeye utanırdım. Dertleşme babında yuzuklerinizin kaybolduğunu nerde düşürmüş olabileceğiniz hakkında hiçbir fikrinizin olmadığını söyleyin. Çok üzüldüğünüzü anlarsa yerine koyabilir.Ah kardesim herkesin annesi bir olmuyor Anne var Anne var
Belki kleptomanisi vardır. O tip insanlar için aldıkları şeyin değeri vs önemli değil bildiğim kadarıyla. İçlerindeki çalma dürtüsünü bastırmak için her şeyi alabilirler.maddi değer önemli değildi benim bahsettiğim kişi için , cımbız mesela ne kadar ki? kaç lira yani? alıp gidiyodu.
ya da bi toka, kolye, ne bileyim oje.
haber verip ben bunu aldım diyerek değil, bi bakıyorsun yok, eşyan kayıp, sonra evine gittiğmizde bi bakıyoruz onun evinde.
belki de öyleydi. ama simdi yok sanırım hiç kimse bişe demedi çünkü yıllardırBelki kleptomanisi vardır. O tip insanlar için aldıkları şeyin değeri vs önemli değil bildiğim kadarıyla. İçlerindeki çalma dürtüsünü bastırmak için her şeyi alabilirler.
Annemi tanimiyorsunuz cunku.bunu soylemek benm icinde zor ama malesefBence düşmüş de olabilir, başka yerde de olabilir, eşinizden değilde neden annenizden şüphe etmediniz şaşırdım vallaha !!!![]()
Benm ve cevremdekilerin yasadijlarini yasasaydiniz suzinde akliniza gelirdi dayima bile sahte taktiAsla ama asla aklıma annem çaldı gelmezdi... Kayınvalidem çaldı da gelmezdi. Anne gördün mü derdim. Yani belki havlu alırken düştü vs diye düşünürdüm asla aldı fikri aklımın ucundan bile geçmezdi...
Devamli borcu var.borcu olmasada calar kendine kiyafet vs alirHastalık bazılarının ki ihtiyacı olmadığı halde Bi şeyleri aşırıyor psikoloğa götürün bence
Bana uzulse dusunse Bastan calmazdiBen sormaya veya istemeye utanırdım. Dertleşme babında yuzuklerinizin kaybolduğunu nerde düşürmüş olabileceğiniz hakkında hiçbir fikrinizin olmadığını söyleyin. Çok üzüldüğünüzü anlarsa yerine koyabilir.
Aramasini bekliyorum 3 4 gundur aramiyor o gunden beri.gordunmu diye sorcam.yok diycek.biri aldiysa haram olsun diycem ne gelirki eldensimdi bu tarz insanlarda soyle bir durum var,
ustu ortuldukce yeniden yeniden yapiyorlar,
hani basimin gozumun sadakasi olsun deyip kapatilacak bir konu degil.
Bizim ailede de boyle biri var maalesef.
Benim de basima geldi. Annem de hep bosver kizim kapat konuyu dedi,
bir daha da esyalarina sahip cik onun yanindayken dedi.
oyle de yaptim, ama bence iyi etmedim.
Zira bu kisi simdi evlendi, kayin ailesi ile bir suru sikinti yasiyor,
hani bizim ailede biraz daha fazla kulagi cekilseydi en azindan biraz korku olusurdu, bu kadar ayyuka cikarmazdi.
Siz de aslinda annenizin iyiligi icin, arayip hesap sormalisiniz bence.
Temizlik yapiyorum kovaya duser diye cikarip koyuyorum.banyoda olmasi kadar normal bisey yok bencede o arkadaslarda cvp bile vermedimYahu orda ne işi vardı diyenlerde bir garip ... evimde istesiğim yere koyarım yahu ... alıp satamama ihitimaline karşı biran once gezme bahanesiyle gidin annenize, belki bulursunuz.... arayın tarayın evi
O 3 4.defa calmaya utanmiyorda ben sormayami utanicamBen sormaya veya istemeye utanırdım. Dertleşme babında yuzuklerinizin kaybolduğunu nerde düşürmüş olabileceğiniz hakkında hiçbir fikrinizin olmadığını söyleyin. Çok üzüldüğünüzü anlarsa yerine koyabilir.
İyi, git sor, hatta polisle git kapısına. Öz anneni hapse falan attır. Bunu yapınca rahatlayacak mısın?O 3 4.defa calmaya utanmiyorda ben sormayami utanicam
Bunu neden yaptığını sormadınız mi?Evet oyle malesef sulalede herkes bilir dugunlerde sahte takar
İyi, git sor, hatta polisle git kapısına. Öz anneni hapse falan attır. Bunu yapınca rahatlayacak mısın?
Yaptığı kulliyen yanlış bir şey ama o senin ANNEN.
Madem zaafı var, hediye etseydin o da çalmasaydı.
Ayrica kim bilir senin ne yanlışlarına göz yumdu o kadın? Bu yaşına kadar hiç hata yapmadin sanki.
Bu yüzükleri çalan sen olsan annen asla yüzüne vurmazdı. Seni korumaya sana doğru yolu göstermeye çalışırdı.
Ama tabi iki koca yüzük (!)
Annenden daha önemli değil mi?
[/QUnisan yuzugumu tektasimi niye hediye veriyim kafayi mi yedim