Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bos bulundum unuttum olamazmiAcikcasi annesinin çalma hastasi oldugunu bilen biri olsaydi yuzuklerini ortada birakmazdi diye dusunuyorum. Madem bu konuda annesinin cok vukaati vardi o zaman dikkatli davranirdi, ama burda annenin boyle bisey yapmasindan daha ziyade evladinin nedenini anlayamadigim bi nefreti var. Bu nefretten dolayi bazi seylerin sucunu annesine atmaya calisiyor gibi geldi
Olamaz. Annenizin boyle bi hastaligi oldugunu bildiginiz halde onu suca itemezsiniz.Bos bulundum unuttum olamazmi
Tsk ederim ic oldunuz Kim annesinin hirsiz sevgisiz bencil olmasini ister bende istemem.ama durum bu.bende arama mesafe koymustum coktan simdi buzz gibi oldum.cok uzuluyorum cevreme bakiyorum herkes annesiyle geziyor hep gunduzden gidiyor kaliyor Ben ayda 1 gidip 1 2 saat duruyorum en fazla.keske benimde annem iyi biri olsa gelse kalsa kizlarima baksa gezsek vs.ama yok ta dert verir ya calar ya dedikodumu yapar Anne degil de Kaynana sanki.Ananem aradi telde agladi dun sana cok uzuluyorum biz seni seviyoruz vs dedi sanki icine dogdu cok zor durumdayim komsularim soruyor mesela anneler gelmiyormu vs laf arasinda cvp veremiyorum gelsede evi inceler calar laf sokar gider Boyle iste banada ilginc geliyor yazdiklarim ama daha cokk anlatsam.1 Kerre beni parka goturdugunu optugunu sarildigini beraber uyudugumuzu hatirlamam Kim gorse beni uzak akrabalar mesela ay uy kucukken annen seni ne doverdi ne dayak yerdin zor alirdim elinden diyor 2 yasinda bile dovuyomus.boyle iste.Niye bu kadar sasirmis ki herkes? Hapisteki butun insanlar,yankesiiciler,dolandiricilar,hirsizlar,katiller... hepsi bekar çocuksuz insnlar mi? Yoo
hepsi de birilerinin cocugu birilerinin annesi babasi. Bazi degerleri kutsallastirip kutsallastirip gerceklikten uzaklastiriyoruz.
Anne de ne yani? Dunyadaki kadinlarin cok kucuk bir azinligi anne olmadan ölüyor. Herkes anne yani bu dunyada. Tum kadinlar mi kutsal?
Kendi kardeşine bile sahte altin takan,daha onceden vukuatli birisi annesi.
Konu sahibi ben senin yerinde olsam hicbirsry yapmam. Ama annemle de arama mesafe koyarim. O gelince tum onemli seyleri odama koyar kapimi da kitlerim. Ama iki yuzuk icin yuzgoz olmaya degmez.
Bu arada esinizle konustunuz mu?
Belki de o ortalikta gorunce "anasinin huyunu bilmiyor sanki" diye sinirlenmis,ortadan kaldırmıştır
Yazdıklarından ne hissediyorum biliyor musun? Annenle ciddi problemlerinin olduğunu..En azindan hirsizlik yapmadim.
Bugun azindan kacirdi caldigini desem kime ayipBelki düştü yuvarlandı girdi bir yere? Ya da anneniz kaybolur burda diyerek başka yere koydu söylemeyi unuttu? Sordunuz mu? Düşünmeniz bile çok ayıp.
Bravo size supersinizYazdıklarından ne hissediyorum biliyor musun? Annenle ciddi problemlerinin olduğunu..
Bu duruma gram üzülmüyorsun hatta annenin kötü bir insan olduğunu kanıtladığını düşünüp içten içe seviniyorsun.
Dunyadaki butun anneler iyi degil malesefMadem annenizin öyle bi huyu var,ortada niye bırakıyorsunuz?
İnsanın annesi nasıl hırsız olur onu da bicimlendiremedim kafamda.
Hastalık flan mı?
Calmasi 3 4.kez sevap demiBoyle bisi basima gelse annemin demek ki ihtiyaci vardi bana diemedi helali hos olsn der unuturum beni doguran anaya tum altinlarim feda olsun. Gelip buralara kadar ifsa etmissiniz yazik gunah ya
Bagirir carrie napcam ben yuzugu der bugun itiraf etti zatenArayıp anne gördün mü desen ne der ?
Dalga geçme lütfen. Ben dalga olsun diye veya yargılamak için yazmadım. Üzüldüğüm için yazdım.Bravo size supersiniz
Konuma cvp yazma.istemiyorum frekanslarimiz Farkli a diyorum z anliyosun.bugun caldigini resmen soyledi ne yapmami bekliyosun neyini seviyim ya.Dalga geçme lütfen. Ben dalga olsun diye veya yargılamak için yazmadım. Üzüldüğüm için yazdım.
Ki yukarıdaki mesajı okuyunca düşüncelerimde yanilmagimi gördüm.
Annenle ilgili ciddi travmaların var. Psikolojik destek almalısın.
Annemle aramın çok mükemmel olduğunu falan da sanma. Bu yaşıma kadar sadece 10 kere görmüşümdür. Annesi yaşarken annesizligi dibine kadar yaşayan bir cocuktum, genç kızdım. Benden çok kıymet verdiklerinin yanında vefat etti
Ama yine de kötü konuşmuyorum.
Peki bir daha yazmam.Konuma cvp yazma.istemiyorum frekanslarimiz Farkli a diyorum z anliyosun.bugun caldigini resmen soyledi ne yapmami bekliyosun neyini seviyim ya.
İtiraf mı ettiBagirir carrie napcam ben yuzugu der bugun itiraf etti zaten
Direk Ben banyoda gormedim dedi niye oturma odasi salon da gormedim demiyorda banyoda gormedim diyor kendi kendine.ben banyoda ksyboldu banyoda duruyordu demedimki direk agziyla soyledi yaziklar olsunİtiraf mı etti
Ben aldım mı dedi![]()
Ben olsam görüsmem bi süre anlasın.Direk Ben banyoda gormedim dedi niye oturma odasi salon da gormedim demiyorda banyoda gormedim diyor kendi kendine.ben banyoda ksyboldu banyoda duruyordu demedimki direk agziyla soyledi yaziklar olsun
Çok üzüldüm inanınBagirir carrie napcam ben yuzugu der bugun itiraf etti zaten