Annem caldi

İyi, git sor, hatta polisle git kapısına. Öz anneni hapse falan attır. Bunu yapınca rahatlayacak mısın?
Yaptığı kulliyen yanlış bir şey ama o senin ANNEN.
Madem zaafı var, hediye etseydin o da çalmasaydı.
Ayrica kim bilir senin ne yanlışlarına göz yumdu o kadın? Bu yaşına kadar hiç hata yapmadin sanki.
Bu yüzükleri çalan sen olsan annen asla yüzüne vurmazdı. Seni korumaya sana doğru yolu göstermeye çalışırdı.

Ama tabi iki koca yüzük (!)
Annenden daha önemli değil mi?
:KK43:
Bu düşünceniz çok saçma. Belli ki annesinin psikolojik rahatsızlığı var ve tedavi edilmeli. Ayrıca kim olursa olsun yüzüğünü neden hediye etsin ki, sizin anneniz beğense çıkarıp vereceksiniz galiba. Hanım efendide büyürken hata yaptı diye hırsızlık gibi bi hatayı görmemezlikten gelmek zorunda değil.

anneniz nasil biri bilmiyorum, yapmis olabilir bilemem, ama annenizden soz ederken sectiginiz kelimeler cok garip. sanki annenizden degil de marketteki kasiyer kizdan bahsediyor gibi. daha once boyle bir durum olduysa, annenizle bunu konusabilirsiniz onu kirmadan, bulamadim ya yuzuklerimi gordunmu sen filam seklinde. ama aldiysa bile neden aldigini dusunur uzulurdum, ihtiyaci var zorda mi kaldi vs diye....

Annemler bize geldi Gitti ve bznyoda olan 2 altin yuzugum yok tek banyoya giren annem ve herzaman plan rafta yok siz olsaniz naparsiniz cok uzgunum
Bence başka yere koymuşsundur. Çünkü benim iki tane ince altın kolyem vardı hep cüzdanımda dururdu bi gün baktım yok heralde dedim cüzdandan para çıkarırken düştü bi yerde. Ama her yerini aradım cüzdanın çantanın çıkmadı. Aradan net 5 ay falan geçmiştir bi gün inci kolyemin olduğu minik bi kutu vardı dedim ki inci kolyeyi alayım da içinden takayım bi açtım kutuyu kaybettiğimi sanmıştım ya o iki kolye de o minik kutunun içindeydi. Ne zaman onun içine koymuşum hiç hatırlamıyorum asla cüzdanımdan çıkarmazdım takmadığım zamanlarda. Kimseyi suçlamadığım için de sevindim.

Bu düşünceniz çok saçma. Belli ki annesinin psikolojik rahatsızlığı var ve tedavi edilmeli. Ayrıca kim olursa olsun yüzüğünü neden hediye etsin ki, sizin anneniz beğense çıkarıp vereceksiniz galiba. Hanım efendide büyürken hata yaptı diye hırsızlık gibi bi hatayı görmemezlikten gelmek zorunda değil.
Bir insan evladının görmediği halde " yüzüklerimi kesin annem ÇALDI " diye öz annesini itham etmesi normal ama benim düşüncem mantıksız. Ya kadın çalmadıysa?
Neredeyse idam edeceksiniz kadını.

İlk yorumuma konu sahibinin verdiği "O utanmıyorsa ben niye utanacakmışım " cevabına sinir olduğum için böyle bir yorum yazdım.

anneniz nasil biri bilmiyorum, yapmis olabilir bilemem, ama annenizden soz ederken sectiginiz kelimeler cok garip. sanki annenizden degil de marketteki kasiyer kizdan bahsediyor gibi. daha once boyle bir durum olduysa, annenizle bunu konusabilirsiniz onu kirmadan, bulamadim ya yuzuklerimi gordunmu sen filam seklinde. ama aldiysa bile neden aldigini dusunur uzulurdum, ihtiyaci var zorda mi kaldi vs diye....
🤝🤝🤝
Çok teşekkür ederim yaa. Sonunda bunu anlayan biri çıktı 🤗🤗🤗

Bir insan evladının görmediği halde " yüzüklerimi kesin annem ÇALDI " diye öz annesini itham etmesi normal ama benim düşüncem mantıksız. Ya kadın çalmadıysa?
Neredeyse idam edeceksiniz kadını.

İlk yorumuma konu sahibinin verdiği "O utanmıyorsa ben niye utanacakmışım " cevabına sinir olduğum için böyle bir yorum yazdım.
Tabi ki kesinlikle emin olmadan böyle bir suçlama yapmamalı, daha önce yapmış olabilir ama bu seferde annesinin yaptığı anlamına gelmez. Ben yüzüklerden bahsetmiyorum daha önce yaptığına eminse buna önlem alınmalı. Annem diyip göz yumduğunuzda yarın öbür gün gittiği misafirlikte yaparsa ve ortaya çıkarsa bu herkes için daha kötü bi durum. Yüzükler hakkında konu sahibi ne yapar bilemem ama annesinin tedavisi konusunda yardımcı olmalı

Tabi ki kesinlikle emin olmadan böyle bir suçlama yapmamalı, daha önce yapmış olabilir ama bu seferde annesinin yaptığı anlamına gelmez. Ben yüzüklerden bahsetmiyorum daha önce yaptığına eminse buna önlem alınmalı. Annem diyip göz yumduğunuzda yarın öbür gün gittiği misafirlikte yaparsa ve ortaya çıkarsa bu herkes için daha kötü bi durum. Yüzükler hakkında konu sahibi ne yapar bilemem ama annesinin tedavisi konusunda yardımcı olmalı
Bu yüzükleri çalan sen olsan annen asla yüzüne vurmazdı. Seni korumaya sana doğru yolu göstermeye çalışırdı.
O mesajımda onu anlatmaya çalıştım zaten.

Aynen katiliyorum
Annem caldi, annem hirsiz, annemi polise sikayet edicim vb cumleleri asla kuramam ben. Yazmasi, konusmasi bile garip.
Konu sahibesinin olayi cozumlemeye calisma bicimi ayrica annesi degil el gibi.
Garip bir konu sahibesi

Aynen katiliyorum
Annem caldi, annem hirsiz, annemi polise sikayet edicim vb cumleleri asla kuramam ben. Yazmasi, konusmasi bile garip.
Konu sahibesinin olayi cozumlemeye calisma bicimi ayrica annesi degil el gibi.
Garip bir konu sahibesi
Bana da katıl miss. Linç yiyorum burda :KK70: :KK70: :KK70:
Herkes ne kadar dürüst (!) ne kadar kanun dostu.
Elerinden gelse kadını idam edecekler.

Benim babaannemde annemin sandığını soyarmış beraber yaşarken.Ayrı eve çıkıncada tabak,çay bardağı,çatal hatta ve hatta bulaşık teline kadar çalarmış.Annem kaç kere evinde görmüş kendi eşyalarını.

Konu sahibi belli ki içini dökmek için konu açmış. Annesi ile o günden beri görüşmüyormuş zaten, 3-4 gündür aramasını bekliyorum , arasa soracağım gördün mü diye yazmış. Hırsızlık eğer hastalıksa yani ihtiyacı olmamasına rağmen çalıyorsa (kleptomani) tedavi gerektirir. Ama durumu kabul etmeyen biri tedaviyi kabul eder mi etmez. Tedavi olmazsa evlat, kardeş, ana baba dinler mi dinlemez. Elalem hastalık dinler mi? Dinlemez. Konu sahibi daha önce defalarca benzer durumu yaşamış. İnsan anasını babasını tanımaz mı? Tanıdığı için de üzülerek burada paylaşmış. O evladını düşünmüyorsa (sonuçta çalındığında üzülecek evladı) , evlat bu durumda niye düşünsün kırılacak üzülecek diye. Yanlış yanlıştır duygusala bağlamayın. Çoğu insan hataları yanlışları yüzüne vurulmuyor diye hatasız günahsız sanıyor kendini. Ha bir de olur da buldu yüzüğü evde ki inşallah böyle olur, o zaman zaten şüphelendiği için üzülecek kendine kızacak konu sahibi. Allah kimseyi evladıyla, ana babasıyla sınamasın. Zor bi durum. Allah kolaylık versin, selamete çıkarsın.

Boyle bisi basima gelse annemin demek ki ihtiyaci vardi bana diemedi helali hos olsn der unuturum beni doguran anaya tum altinlarim feda olsun. Gelip buralara kadar ifsa etmissiniz yazik gunah ya
Duygularıma tercüman oldun.
İki yüzük alt tarafı. Ki ortada kesin bir şey yok. :KK12:

Belki başka yere koymuşsunuzdur ordan yere flan düşmüştür. Bence evi didik didik arayın eğer yoksa anneniz böle birşey yapacagına eminseniz hemen annenize gidin yüzüklerimi almaya geldim eşim istiyor hemen diye söleyin sen vermezsen o gelip ortalıgı dağıtıcak de belki korkar ozamn verir.

Annemler bize geldi Gitti ve bznyoda olan 2 altin yuzugum yok tek banyoya giren annem ve herzaman plan rafta yok siz olsaniz naparsiniz cok uzgunum
Kaynanan mi annen mi ay ben annemin onune milyarlarimi koyarim karakter önemli ama gunah alma belki unuttun baska yerden cikar iyice bak

Offf çok kötü ya
Herkes kendi annesini düşünerek yorum yapıyor ama sizinkini varmış böyle bir huyu
Tedavi olsa keşke ihtiyacıda yokmuş
Ne denilebilir ki
Hiç annenizin yüzüne vuran falan olmadı mı olay çıkmadı mı bir yerden

Back
X