Annem canıma okudu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer ciddi düşünüyorsanız,ikinizin de işi,düzenli maaşı varsa
bence ailelerden sadece onay alın ve eşyalarınızı kendiniz alın...
dünya malı için kimselerle kötü olmaya değmez...
haa size destek olacaklarsa amenna,ama olmayacaklarsa da
manevi anlamda destek olmalarını isteyin...
inanın kafanız rahat eder....
annenizin yaklaşımı,kullandığı kelimeler
gerçekten çok çirkin...yapıcı değil de,
yıkıcı olmaya çalışmış...
siz yine de annenizle iyi olun...
sevgiler...

eğer ciddi düşünüyorsanız,ikinizin de işi,düzenli maaşı varsa
bence ailelerden sadece onay alın ve eşyalarınızı kendiniz alın...
dünya malı için kimselerle kötü olmaya değmez...

yapıcı değil de,
yıkıcı olmaya çalışmış...
siz yine de annenizle iyi olun...
sevgiler...

Evet dünya malı ıcın kötu olmaya gelmez, parayı esırgeyen ınsanlar degıl ve su an ıyı olmadıgını bılıyorum durumumuzun onları ısteyecek de degıldım aılemden ama işte.. tarzı cok pistı aniden bu kadar tepkıyı bekllemıyordum hata bende de mutlu olmayıversın benım ıkı sevıncımle, sankı uzuntulerımle cok uzuldu de sevıncım le sevınecek... bana yarardan cok zarar getırdı hep, sımdıye kadar sevıgılılerımden de ayıran hep annem evde kalmamı calısma kızım calısma evınde otur annecım ne calısıcan dıyen de annem. allahım ben de mı boyle olucam ılerde annem de ananem gıbı oldu cunku ben de aynı anem gıbı olurum kesın pıskopat paranoyak -tatlicadiarzu-

valla tatlım ben de evlenene kadar çok köpürttüm annemi çok bartmazdı gerçi ama :)
evlendikten sonra noluyor bilmiyorum ama galiba insan daha iyi anlaşmaya başlıyor annesiyle sanırım ele karışınca anlıyosun o da sen evden gidince anlıyor
sık dişini canım biraz sert tepkiler verse de hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez

istemıyor göya da canıma okuyup duruyor işte, evden gıtmemı ıstedıgını bıle sanmıyorum zaten...

bır de hep tasvıp etmedıgı örneklerı verıyor
bak şunun kzıı suraya gıtmıs ordan şu kocayı bulmus
ee ama anne ızın vermedıydın vaktıyle ?

bak şunun kızı şöyle yapms en guzel adamı kapmıs sen otur evınde kukumal kuşu
eee anne calısma o işte rezıl olucaksın elaleme duzgun bı ıs bul bulamıyorsan da calısma dıyen sen degıl mıydın ?

bak şunun kızı hemen evlenmıs temız temız ooh
eee anne beee o yasta ben okucam dıye ugrasıyodum ıstemıstı erkek arkadasım olmaz dıye bagarmamısmıydın be annee...
ohooooo
senağlama yani yapabılecegı tum ezıyetlerı yapıp benı evde baglıyor sankı
ayrıca psıkolojımı de sarsıyor sonra lımon kolon yası gıbı misafırlık bı köşede beklıyorum kaydirigubbakcemile ezıyetı hem bana hem kendısıne oluyor... :kızgın: hep sükretmeye calısıyorum
ıyı kı anam var da ezıyet yapabılıo falan gıbı ıyı hos da bıraz daha uzak dursa ya benden,

bazen göruyorum kızlar dıyor kı anam bana pek karısmaz cıkıom derım cıkarım evlenıcem derım ıyı kızım der vs ..... :kızgın: ne analar var, yanlıs dusuncesı varsa düşüne dşüne soyler, bızımkı plan yapa yapa nasıl düşürürüm dıye hesaplayarak konusuyo :kızgın:

Benimde var buna benzer bi annem..

Ewlenene kadar psikolojim altüst oldu diyebilirim..

ışin zor Allah yardımcın olsun..

bizde kiz sunu alir erkek tarafi sunu diye bir adet yoktur ve ben de en dogrusunun bu oldugunu düsünüyorum... evlenecek cift herseyini kendi alir ve kendi öder. aileler bütcelerine göre kendilerini ayarlar bir hediye alir.

eger cok seviyor ve evlenmeyi cok istiyorsaniz ilk etapta herseyin mükemmel olmasi gerekmez. ikiniz de calisir, zaman icinde hem aldiklarinizi öder, sonra da kalan eksikleri tamamlarsiniz. beyaz esyaniz en iyi, en pahali marka olmayiverir ama birlikte ve huzurlu olursunuz... bizde böyledir. herkes bu sekilde evlendi ve massallah herkesin keyfi yerinde... hem insan esyasini kendi alinca kimseye de amennasi olmuyor.. kimsenin karisma hakki da olmuyor...

bizde liste yapmıştık ikimizde aldıklarımızı yazıp alacakalrımızı listelemiştik. takı setini önceden almış beğenmesemde kabullendim ucuza gidecek çünkü. kendi ailem herşeyin en iyisini aldı eşiminkiler bişey almadılar. eşim hep kredi kartından geçti ve düğünden sonra biz ödedik. ama eşimin ailesi herşeyi onlar almış yapmışar gibi böbürlendi durdu. herşeylerimizi onlar almışmış. bende susuyordum ama şimdi anlatıyorum her gördüğüm akrabasına. boyun eğme sakın. liste yapın ama kendiniz üstlenmeyin. iki tarafında üzerine düşen görevleri alacak eşyaları var alsınlar. siz yeni ev kuracaksınız borç içinde başlamayın hayata çok zor oluyor valla.

Canım sen de özel olabilecek ya da annenin yanlış anlayabileceği her şeyi paylaşma liste gibi mesela.Çünkü erkek arkadaşın bir plan yapmış kendince,bak annen duyunca yanlış anlamış masraf listesi gibi..

bizde liste yapmıştık ikimizde aldıklarımızı yazıp alacakalrımızı listelemiştik. takı setini önceden almış beğenmesemde kabullendim ucuza gidecek çünkü. kendi ailem herşeyin en iyisini aldı eşiminkiler bişey almadılar. eşim hep kredi kartından geçti ve düğünden sonra biz ödedik. ama eşimin ailesi herşeyi onlar almış yapmışar gibi böbürlendi durdu. herşeylerimizi onlar almışmış. bende susuyordum ama şimdi anlatıyorum her gördüğüm akrabasına. boyun eğme sakın. liste yapın ama kendiniz üstlenmeyin. iki tarafında üzerine düşen görevleri alacak eşyaları var alsınlar. siz yeni ev kuracaksınız borç içinde başlamayın hayata çok zor oluyor valla.

evet tatlım o da var, sımdı lıste yapıyor kendısı ödemeye kalksa basaramaz,
zaten yarım agızla söyledım yahu aılelerımız cıkaramıycakmı parayı cıkarıcak ama onlara da cok yuklenmeyelım dedım ( yani onlar ödıycek haberın olsun manasında :)
kendısı de ödeyemez ben de ödeyemem onca şeyı,
bılmıyorum işe gırersem taksıt taksıt kendıme düşenı almaya calısıcam degılse eger lısteyı kısıcam bıraz cunku aılem hepsını alamayabılır biliyorum, ki haksızlık etmek de ıstemem kendım de cok borca da gırmek ıstemem belkı düğünden sonrakı takılarla mı hallederım kendıme düşen kısmı bılmıyorum.

Canım sen de özel olabilecek ya da annenin yanlış anlayabileceği her şeyi paylaşma liste gibi mesela.Çünkü erkek arkadaşın bir plan yapmış kendince,bak annen duyunca yanlış anlamış masraf listesi gibi..

artık paylasmıycam canım ya,
bır de baktım lıstesıne ben de kendım de bakayım dedım yanlıs mı dogru mu cıkarmıs
benım arastırıp hah bu dedıgım seylerı yazmıs, aslında gercekten calısmıs ama sanırım ikimizde cok masraflıyız lıste bende de aynı kabarık durdu :1ninca: cocuk haksız degıl aslında dogru da lıste yapmıs, ama anneyle paylasma mevzusunda haklısın
sey gıbı oldu bu
aıleler daha olay baslamadan karısmıs gıbı oldu yani nişanda nası karısıklık olur öle ...
neyse bahsetmıyorum atrıkk :1no2:

bi anne zede daha :roflol:sırnaşık şey
Bu anneleri anlamak ne mümkün-tatlicadiarzu-
Dicek başka şey ne yazıkki bulamıyorum...

Back
X