Annem cinnet getirmek üzere.

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Kardesim psikopatik. Yani fazla sinirli ve insanlara zarar vermek istiyor. İlac kullaniyor. Annem de ilaclarla ayakta duruyor. Uzun sure sonra isten izin aldm evdeyim tam huzur yasayacagim iki gundur burnumdan getirdiler. Annemin bu ara baya sorunu var hincini bizden aliyor. Durduk yere bagiriyor her seyi yanlis anliyor. Dun hatta kardesimle bana "İkinizi de öldürmek istedim." dedi. Kardesim de "Benden uzak dur ben de iyi degilim" diyor. Napacagimi sasirdim. Bir de surekli benimle bir alay halindeler. Sevdiklerini, saka yaptiklarini biliyorum ama artik burama kadar geldi. Nasil yaklasmaliyim sizce? Bir arkadasimin yanina gidecegin 3-4 gun. Kurtulurum belki bir muddet. Da bayram nasil gececek?

Ne söyleyeyim bilemedim yani neler okuyoruz her gün gazetelerde bencede biraz bu ortamdan uzaklaşın. Sonuçta anneniz siz onun canı kanısınız ama orta da ruhsal bir durum söz konusu.

Ne söyleyeyim bilemedim yani neler okuyoruz her gün gazetelerde bencede biraz bu ortamdan uzaklaşın. Sonuçta anneniz siz onun canı kanısınız ama orta da ruhsal bir durum söz konusu.

Kesinlikle sevgi Sevgi şefkat şefkat. . En etkili cozum bence. Onlar sinirlendiginde asla karslk vermeyin. Boyunlarina sarilin yumuşak ses tonuyla guzel sevgi dolu içten cumleler kurun.. sizin için çok zor tahmin ediyorum. Allah kolay lik versin.

Valla kardesinde annen de iyi bulmuslar yolunu. Sikintilari olabilir ama ben iyi degilim deyip hirslarini senden almaya haklari yok. Yetmiyosa ilaclarinin dozunu artirsinlar, doktora gitsinler.
Yarin atla bi otobuse git kafani dinle. Bu ne ya. Tamam destek olursun senin canin cigerin de, onlar da biraz caba gostersin.

Gitsin tedavi olsunlar!! Iyi walla bana dokunma ben iyi degilim, oburu isi delilige vuruyor ama evde yasiyolar! Tedavi olsunlar! Hem annende bukadar ruhsal sorun varsa nasil oluyorda doktorlar sadece ilac veriyorlar? Durumun cok zor canim! Insanin cani kanida olsa beraber yasamak cok zor!

Annem bu hafta randevu alacakmis doktora. İkisine de soruyorum ilaclari aliyo musunuz diye aliyorlar. Ama sorun benmisim. Sert konusuyormusum. Hic bisey yapmadan otursam da gelip bulasiyorlar. Ya da normal bir sey desem de bagiriyorlar. Ama suclu benim. Normalde boyle degillerdi evdeyim diye mi rahatsz oldular anlamadim..

Baba yok mu evde? Allah kolaylik versin canim. Ama durum ciddi. Tedavi olmalari sart. Calisiyorsan ayri eve cik sartlarin uyuyorsa tabi. Kardesin kac yasinda? sen?

Babam uzun yol şoförü. Kardesim 20 yasinda. ayri ev uygun olmaz yani ben de yapamam tek, ailem de kirilir. ama her gun bir sorun cikmaya devam ediyor. bugun kedimizin ayagi bir ipe sıkıştı hayvan ciyak ciyak bagirirken yetistik elimi kan icinde birakti isirdi tirmaladi can havliyle ben de korkudan ve panikten bagirdim makas istedim annemden ipi kestm kurtardm. simdi annemin yuzu asık. elimin ayagimin titredgni gordu ama yok kasitli yapmisim gibi. ben ona dusmanmisim yok hic anne gozuyle bakmiyormusum. kedinin ayagina buz koydum. kardesim buzu hareket ettirmeye basladi ettirdikce kedi bagiriyor. yapma sabit tut.ki uyussun dedim. "of ne gicik bi insansin" dedi. bende mi bir sorun var diye dusunmeden edemiyorum. arkadasmn yazligina gidecegm bikac gun. biraz uzaklassam iyi.olacak sanirim. gunde 5-10 kere bagirisiyoruz artik.

üzüldüm yaşadıklarına, stres aile ilişkilerini bile mahvediyor, bence sağlamım diyen bile tedavi olmalı,

canım üçünüz tatil yapsanız annenle kardeşinle..bunalmışlardır annenin nesi var..neden canı sıkkın..

Çok zor bir durum allah kolaylık versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…