Annem çocuğumu eskisi kadar sevmiyor mu ?

Çocuğunuz yabancı bir ortama girdiği için huyu değişmiş. Benim 17 aylık oğlum normalde çok sıcakkanlı bicir bicir konuşmaya çalışan bir çocuk ama ilk defa gittiği bir yerde, uzun zamandır görmediği birileri varsa bir süre sessiz vebhuysuz olabiliyor. Her bebek böyledir. Anneniz de baktığı torununun huyunu suyunu daha iyi bilir. SSizinoğlunuzu daha az sevdiği anlamına gelmiyor. Bazı büyükler dengeyi kurmakta hassas olmayabilirler. Takılmayın.ozlemissiniz zaten ailenizi. Kısıtlı gunlerin tadını cikarin
Yabancı bir ortam değil aslında sık gidip geldigimiz yer burası kaynanam da ayni sehir de orada boyle yapmadı biraz bu durumun da etkisu var diye dusunuyorum. Evet ozledim biraz tadini cikaricam sonra evime duzenime geri donucem uzaktan ozlesem de faha rahat oluyormus onu anladim

Onunla daha yakın ilişkiler kurduysa diğer torunla daha bağlı olmuştur yakın olmadan dolayı.
Ama takılmayın böyle şeylere.

Tabi yegenime annem baktigi icin o da anneme duskun daha yakin iliskileri ama en azindan cocuklar itip kakarken bu kadar eglenmeyip de ayirip denge kursaydi hic takilmazdim boyle seylere normalde ogluma da duskundu baya ama son gelemedigim 3 ay baya degistirmis durumu

Ben kalamazdım heralde böyle bir durumda.evime erken dönerdim.acıklama olarak da cocugum huysuzlanıyor birdahakine daha fazla kalırız vs derdim.

Tabi yegenime annem baktigi icin o da anneme duskun daha yakin iliskileri ama en azindan cocuklar itip kakarken bu kadar eglenmeyip de ayirip denge kursaydi hic takilmazdim boyle seylere normalde ogluma da duskundu baya ama son gelemedigim 3 ay baya degistirmis durumu
Takmayın böyle şeylere.

Yabancı bir ortam değil aslında sık gidip geldigimiz yer burası kaynanam da ayni sehir de orada boyle yapmadı biraz bu durumun da etkisu var diye dusunuyorum. Evet ozledim biraz tadini cikaricam sonra evime duzenime geri donucem uzaktan ozlesem de faha rahat oluyormus onu anladim
Ortamda başka çocuk olunca onun da etkisiyle huyu değişmiştir hep öyle olur. Daha Çok küçükler. Ama çok rahatsız olduysanız annenizle açık açık konuşun anne aradaki dengeyi iyi kurmak lazım ikisi de çok küçük. Istemeden birbirlerinin canını yakabilirler vs deyin. Farkında değildir nasıl davrandığının siZ uyarınca toparlanır anneniz de herhalde.

Bence. Gereksiz bir kıskançlık olmuş. Üç arkqdadiz ucumuzin de bebeği oldu benim oğlumu hep kucaklarına alırlar çünkü her kucağa gidiyor ama onların çocukları gelmez pek kucağa. O yüzden hepsi benim çocuğumu daha çok sever. Yada ilgi gösterir ama budemek degl ki diğerinin çocuğunu sevmyrz ki bahsettgmz kişi anneniz. Daha çocuğun huyunu blmyr çocuk ta huzursuzlasinca üstüne gitmemek için bence. Digerinin huyunu blyr ki. Diğerini daha çok sevse ne olur ki. En basiti annem. Bir yeğenim var onu ayrı seviyor. Allah var yegenimde kendini sevdirio. Aralarında ayrı bir bağ var. Herşey iyi olsun sağlık olsun. Ne olacak ya annemi aylardır gormyrm keşke gtsende görsem. Çocuğumla az ilgilense ne olur

Cok abartmissiniz anneniz nolucak ki diye düşünüyordur. Kı kardesiniz varmis muhtemelen siz de cocukken kavga ede ede büyümüşsünüzdür. Yani illa cok ilgilenmeleri üstte tutmalari mi lazimdi

Akşamları kardeşiniz çocuğu alıp gittiğinde sizin cocugunuzla başbaşa kaldığında da mı soğuk davranıyor anneniz?
Eğer öyle değilse gün içinde zaman zaman siz yigeninizle ilgilenip hasret giderseniz anneniz de çocuğunuzla hasret gidermek için fırsat bulmuş olur. belki dengeyi böyle kurabilirsiniz annenizle aranızda paslaşarak..

Biz anneler çok duygusaliz konu bir de çocuklarımız olunca daha da fazla.. ama duygusal olmak yerine sorunu çözmeye odaklanmak daha mantıklı..

Bence torununuzu seviyor anneniz ama dediğiniz giib yeğeninize daha bir düşkünleşmiş. Benim annem adana da. Ben ise kayseride oturuyorum. Yazın memlekette niğde de buluşuyoruz. annem çocuğumu sever ama bu sene abimin çocuğu doğdu ilk çocuğu. Telefonda sürekli bu torunum bir başka diyor. Bu sene adanaya gideceğim. Bende durumlar nasıl olacak bilmiyorum 😊

Benim 4 tane yeğenim var. Ve ikisinin arası çok yakın. Hepsi dede delisi. Babam bir tanesi ile çok ilgilendiğinde ablam yani anneleri ya da bizden biri, babamı kaşla gözle sessiz şekilde hemen uyarırız. O sizin anneniz ne biliyim insan annesi ile herşeyi paylaşabilir diye düşünüyorum. Bence siz de bu konuya dikkatini çekebilirsiniz annenizin, kırmadan söyleyebilirsiniz.

Back
X