Annem çok değişti artıkk !!

busrapapatya33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
215
72
28
Merhabaa kızlar
19 yasındayım. Ben annemden bahsetmek istiyorum. Kendisi son zamanlarda cook ama cok değişti. 45 yasında kendisi. Ve çalışma hayatına baslayalı 2 yıl olucak. Ama bu 2 yılda havasından geçilmiyor. Masa basında çalışıyor. Ve işe girdiğinden beri hep yenı kıyafetler, yenı aksesuarlar almaya başladı. Makyaj yapmayan birisi şimdi boyanıp boyanıp gidiyo işe. Azla yetınmeyı de bilmiyor. Gözü hep yükseklerde. Ben tatilde oldugum için tüm gün evdeyim. Evin tüm işlerini bana yıkıyor. Yemek yap temizlik yap ! Kendısı mutfaga bile girmıyor. Laf söyleyemıyorum en ufak bısey de alınıp tavır yapıyor. Bulaşık biriktiğinde yalandan hemen uyumus gıbı yapıyor. Ben ortalıgı toparlayınca kalkıyor. Tamam yoruluyo olabilir diyeceksiniz ama yaptıgı işi bizzat gördüm hiç yorucu değiil. Aldırgı paraya göre.. Ama doyumsuz hep. Bana hızmetcı muamelesi yapıyo. İşten geldiğinde ayakkabasını cıkarır cıkarmaz başlıyor söylenmeye. Ben artık dayanamıyorum. Herseye bı bahane buluyo. Biran önce okul açılsın istiyorum. Önceden böyle değildi. Cok değişti. Ben artık ne yapacagımı nasıl davranacagımı bılmıyorum. Akıl verin lütfeen :KK43::110:

Bakımlı olması güzel birşey benim hoşuma giderdi şahsen.
Diğer konularda biraz sabret okulun başlayınca üstüne gelmiycektir.
Ozamanda sen uyumuş numarası yaparsın:KK12:
Evet ama kendini yükseklerde görüyor. Beni eziyo küçümsüyo hep. Cook değişti. Ben aynısını yapamıyorum nedensee

Baba? Bide sende küçük değilsin yapacaksın bence yapmalısın dert olmamalı bu senin için. Zaten o evde yaşıyorsun annen söylemeden senin girişmen Lazım

Babam da bana yüklenıyor. O anneme hiç laf söyleymıyo. Sırf çalıştıgı için. O zaten para derdinde. Annem çalışmasa annemı koruyacagını sanmıyorum. Yalandan anneme yagcılık yapıyo. Benden kucuk 2 kız kardesm daha var. 15 yasında kız kardesım var. O hiç bir işe girişmiyo. Annem laf söyletmıyo ona. Tabiki yapıyorum yapmalıyım da ama koskoca evin yükü bende. Ben onu anlatmaya çalışıyorum. Yapsamda laf işitiyorum. Yapmasam da.. Kahvaltı bende ogleyemeği bende, akşam yemeği bende. Temızlık bende bulaşık bende. Ben nasıl yetişeyim hepsinee :KK43:

Tabiki aynısını yapamazsınız o sizin aneniz. Konuşarak çözmeye çalışın.
Ben bakımlı olma konusundan bahsettim. Konusmaya çalışsam bunu arar herkese söyler. Kınarr benii. Millete de rezil eder. Üste çıkmaya çalışır. Çenesinden kurtulamam

Demek ki 40 yasindan sonra kendine bakmaya vakit bulmus. Bosver baksin kendine ne guzel iste :KK66:
Yahuu benım gençlığım çürüyoo. Saçma sapan insanlarla kıyaslıyo. Herşeyi ayagına getirmemi istiyoor. Kölelik yaptırıyo. Sonra söyleyınce de kahkahaa atıyor zevkle. :KK62:

Merhabaa kızlar
19 yasındayım. Ben annemden bahsetmek istiyorum. Kendisi son zamanlarda cook ama cok değişti. 45 yasında kendisi. Ve çalışma hayatına baslayalı 2 yıl olucak. Ama bu 2 yılda havasından geçilmiyor. Masa basında çalışıyor. Ve işe girdiğinden beri hep yenı kıyafetler, yenı aksesuarlar almaya başladı. Makyaj yapmayan birisi şimdi boyanıp boyanıp gidiyo işe. Azla yetınmeyı de bilmiyor. Gözü hep yükseklerde. Ben tatilde oldugum için tüm gün evdeyim. Evin tüm işlerini bana yıkıyor. Yemek yap temizlik yap ! Kendısı mutfaga bile girmıyor. Laf söyleyemıyorum en ufak bısey de alınıp tavır yapıyor. Bulaşık biriktiğinde yalandan hemen uyumus gıbı yapıyor. Ben ortalıgı toparlayınca kalkıyor. Tamam yoruluyo olabilir diyeceksiniz ama yaptıgı işi bizzat gördüm hiç yorucu değiil. Aldırgı paraya göre.. Ama doyumsuz hep. Bana hızmetcı muamelesi yapıyo. İşten geldiğinde ayakkabasını cıkarır cıkarmaz başlıyor söylenmeye. Ben artık dayanamıyorum. Herseye bı bahane buluyo. Biran önce okul açılsın istiyorum. Önceden böyle değildi. Cok değişti. Ben artık ne yapacagımı nasıl davranacagımı bılmıyorum. Akıl verin lütfeen :KK43::110:
Ben anormal bir şey göremedim insan içine çıkıyor tabi kendine bakacak ne var bunda

onun adına mutlu olman lazım

Ben 8 ay sonra unıversıte sınavına giricem. Böyle mi giricem sınavaa ? Çook gerginiim. Okullar açıldıgında da umarım böyle olmaz :KK12:

Ben anormal bir şey göremedim insan içine çıkıyor tabi kendine bakacak ne var bunda

onun adına mutlu olman lazım
Bak haklısın. Kendisine bakmalı bakımlı olmalı. Ama mesela yenı bısey alıyo. Onu alma ona dokunmaa. O beniimm !! Hep böyle. Hava atıyor gibi. Basta banaa.

Ya herkeste anneyi savunmuş, ama burada söz konusu 19 yaşında bir genç kız. Bende olsam sinir olurdum, anne dediğin çalışsada eve gelince anne olduğunu unutmamalı, çocuklarına karşı sorumluluğunu çocuğu 30 yaşında da olsa yerine getirmeli; 40 ından sonra gençkız havasına girmeye gerek yok, girse bile kendi kızının gezip tozma, eğlenme hakkını süistimal etmemeli. Sabret az kaldı okullar açılınca da sen çok yorulursun olur biter.

Ya herkeste anneyi savunmuş, ama burada söz konusu 19 yaşında bir genç kız. Bende olsam sinir olurdum, anne dediğin çalışsada eve gelince anne olduğunu unutmamalı, çocuklarına karşı sorumluluğunu çocuğu 30 yaşında da olsa yerine getirmeli; 40 ından sonra gençkız havasına girmeye gerek yok, girse bile kendi kızının gezip tozma, eğlenme hakkını süistimal etmemeli. Sabret az kaldı okullar açılınca da sen çok yorulursun olur biter.
Sonunda benı anlayan biri çıktı yaa. Ne dogru söyledin kesinlikle öyle. Evden çıkmıyorum bıle. Annem resmen teker teker arkadaslarımı arayıp eve çağırıyor. Gezme hakkım bıle yok. Ama kendısı genc kız gibi. Şen şakrak. Tek düşündüğüm şey akşama ne yemek yapsam.. o_O

Back
X