- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi busrapapatya33
Iyi de arkadaşım annesi kendi hayatını yaşarken evladının hayatını düşünmeli evdeki sorumluluklar evlat tan önce annenin görevi yardimci olmasi farklı evin tüm işinin omuzlarında olmasi farklı. Düşünceli bir anne olsa kızının geleceğini düşünür ev temizliğimi önemli çocuğunun yarinlarimi .öğrenci olmak bukadar basit değil sürekli sınava hazırlanan çalış çalış olmaz böyle annelere herzaman saygimız var ama evladını dünyaya getirdiyse onun geleceğini düşünmek zorunda en azından ona ders çalışacak zamanı bırakmak zorunda.herkesi tasiyabilecegi bir yük vardır fazlasını kaldıramaz insan benim kızım olsa kendi odasını toplasin yeter derdim belki yaz tatillerinde bazen öğrenmesi için yemek yaptırabilirdim ama fazlası okuyan bir genç için abartı annelik kendinden önce evladını düşünmektir bazen alıp karşına dertlesmektir doğurmakla bitmiyor neyazikki annelik
konu sahibi yaz tatilinde annesi oyüzden rahat davranıyordur.zaten gidecek okul açılına bence ne yapsa şimdi kar kadıncağıza.birde hamilesiniz şimdi böle düşünüyorsunuz.zamn geçince yıllar yıllar sonra bu düşüncelerinizin yerinde yeller esecek örnek ben.