- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
Hepinize merhaba..çok sıkıntılıyım çok doldum gerçekten..o yüzden yazıp rahatlamak istedim..annem çok hasta..tesadüfen çekilen bir MR sonucu beyninde anevrizma yani baloncuk olduğunu öğrendik..2 hafta önce anjiyosu yapıldı,biz stent takılır diye umuyorduk,ancak damarlar çok genişlemiş..sonuç olarak beyin ameliyatı olması gerekiyor.bir kaç doktora birden gösterdik ve hiç tereddüt etmeden ameliyatı onayladık....bu şekilde yaşaması çok tehlikeli.hiper tansiyon ve kalbi var yani beyin kanamasını tetikleyen şeyler.üstelik bu hastaların merdiven çıkması,öksürmesi dahi yasak..haftaya salı olacak gün alındı.ama bazı arkadaşları biz moral vermeye çalışırken annemi çok kötü etkilediler.'Olma,her beyin ameliyatı iz bırakır,felç olursun' dediler.:26:ve şimdi annemi toparlayabiline aşkolsun.üstelik vazgeçme aşamasına kadar geldi.bu ameliyatı nasıl atlatıcaz,onu geri nasıl toparlicaz bilmiyorum![]()
öncelikle cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum ALLAH tan...
bu tür hastalarrin merdiven cikmasi,öksürmesi daha yasak demissiniz durum ortada insallah annenizi ikna edersiniz gercekten cok zor bi durum,annenizi kötü etkileyen kisilerle bu konuyu bi konussaniz bi aydinlatsaniz onlari bu konuda ameliyat olmasi gerektigi deseniz ve onlarinda annenize o sekilde olumsuz etkilememlerini söyleseniz onlardan duysa ikna olur bence tekrardan gecmis olsunnnn