Annem çok hasta!ameliyat olmalı ama istemiyor :(

Cok Sükür Yogun bakimdan cikmis canim.

Kolay ameliyat degildi elbette, beyin bu, insanlar hep kalp bedenin motoru derler ama, aslinda beyindir...

Tabiki etkisi kalir bir zaman annenin üzerinde.
Ama söyle düsün canim, her kula nasip olmuyor yogun bakimdan cikmak :(

Zamanla annenin konusmasi/tavir ve hareketleride düzelir insallah.

En zorunu atlattin allah bundan sonrasindada kolaylik versin...

Ben de böyle teselli oluyorum canım,şükrediyorum halimize..
Teşekkür ederim:71:

geçmiş olsun canım inşallah daha da iyi olur. benim annemde de var o korku geçen ay safra kesesi ameliyatı oldu bütün sülaleyle helalleşerek girdi ameliyata. ameliyathane ve odası ziyaretçi doluydu annemin evhamı yüzünden :) şimdi iyi çok şükür. ama bu defada panik atak tekrarladı :50:

çok teşekkür ederim..
o psikolojiyi az çok anlayabiliyorum,haklılar sonuna kadar..
Allah bi daha göstermesin ve de acil şifalar versin annene de canım

Hepinize merhaba..çok sıkıntılıyım çok doldum gerçekten..o yüzden yazıp rahatlamak istedim..annem çok hasta..tesadüfen çekilen bir MR sonucu beyninde anevrizma yani baloncuk olduğunu öğrendik..2 hafta önce anjiyosu yapıldı,biz stent takılır diye umuyorduk,ancak damarlar çok genişlemiş..sonuç olarak beyin ameliyatı olması gerekiyor.bir kaç doktora birden gösterdik ve hiç tereddüt etmeden ameliyatı onayladık....bu şekilde yaşaması çok tehlikeli.hiper tansiyon ve kalbi var yani beyin kanamasını tetikleyen şeyler.üstelik bu hastaların merdiven çıkması,öksürmesi dahi yasak..haftaya salı olacak gün alındı.ama bazı arkadaşları biz moral vermeye çalışırken annemi çok kötü etkilediler.'Olma,her beyin ameliyatı iz bırakır,felç olursun' dediler.:26:ve şimdi annemi toparlayabiline aşkolsun.üstelik vazgeçme aşamasına kadar geldi.bu ameliyatı nasıl atlatıcaz,onu geri nasıl toparlicaz bilmiyorum:KK25:
Merhabalar anneniz nasıl oldu

Yorum yapmak için izin almak zorunda değiliz.
Konuyu açan kişi on yıldır siteye girmemiş size ne faydası olacak. Bize carlayacağınıza siteyi kullanmayı öğrenin.

Faydası zararı beni ilgilendirir sizi ilgilendirmiyor.Seninle ilgisi olmadığı halde yani konu sahibi sen değilken "Ya millattan önceki konuları hortlatmak ne anlıyorsun allah aşkına "diyerek sen bana sataştın.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah🙏 ama annenizin sağlık durumuyla alakalı konu açarsanız daha iyi olur, hem yazdığınız konular çok eski, konuyu açan üyelerin bir kısmı artık sitede değil bu sebeple size süreçle alakalı cevap veremezler hem de eski konularda yazıp soru sorduğunuzda size gelecek cevaplar arada kaynar.
Bu bölüme : Herşeyin başı sağlık ! konu açın lütfen.

çok geçmiş olsun. benim eşimin yengesi (amcasının hanımı) bu ameliyatı bu sene ortalarında oldu. hemde oluşan baloncuk beynin çok riskli bölgesine sınırmıymış neymiş neredeyse beyincikteymiş galiba... ama oldu ve doktor ameliyatı yapmadan önce şey demişti ameliyattan hemen sonra tam iyileşme bekleme risklli ve zor bir ameliyat ama zamanla herşyi düzelecek dedi ve oldu. ilk olduğunda gözlerde görme kaybı konuşamama elini dahi kaldıramayacak durumdaydı 1 haftaya bunları düzeldi sadece bulanık görüyordu oda hastaneden çıkmadan evvel düzelmişti ameliyatı çok başarılı geçti gerçekten sağlığına kavuştu ankarada gazi ünv.de oldu ameliyatını. ameliyattan sonra istanbula geldi her işini kendi gördü ameliyattan sonraki düzelme evresini bile çok hızlı tamamladı hatta artık örgü bile yapmak istiyordu ama korkuyordu yeni ankaraya kontrole gitti doktorum izin verirse örgüye başlayacam diyordu ... yani etrafın ne söylediğine kulak asmayın her ameliyatın riski var ama doktorunuz ameliyat diyorsa iyileşme şansı var demektir. bizim yenge ankaraya annesini ziyarete gittiği dönemde yüzünde uyuşma hissetmişti öyle doktora gitmişti de farkedildi. kadın 55 yaşında olumlu düşünün Hayırlarla bu hastalığıda atlatacaksınız. inşallah doktorunuzda iyidir. yengem doktorunda çok memnun eğer başka doktora filan göstermek isterseniz doktorun ismini alabilirim sizin için. gazi ünv.de prof.dr idi
Peki kapalı ameliyatmı yoksa açık ameliyatmı oldu

Bence internetten bu ameliyatı olup memnun kalan insanların videolarını izletin böylece cesaretlenecektir . Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte

Back
X