- 27 Mart 2018
- 12
- 15
- 38
- 34
- Konu Sahibi birparcaatom
Merhabalar, ben 27 yaşında bekar bir kadınım. Guzel bir mesleğim var, yüksek lisans yaptım boşa yaşamadım diye düşünüyorum. Ama evlenmedim. Yaşıtlarım birer birer evlendi, küçük kuzenlerim evlendi bir ben kaldım diye annem çok üzülüyor. Ben hep "istemiyorum zaten kariyer yapiyorum" diyen taraftaydım ama artık annemin bu takıntı gibi uzulmelerine kıyamıyorum. Annem cahil bir insan değil 2 üniversite mezunu bir kadın geleneksel yapıda da değildir ama benim hep yalnız kaldığımı, mutsuz olduğumu düşünüp üzülüyor (abim de bekar ona da üzülüyor). Bana çok belli etmemeye çalışsa da farkındayım. Işin kötüsü artık ben de üzülmeye başladım. Niye evlenemedim niye dengim olan biri karşıma çıkmadı diye düşünüp duruyorum.
Sizce anneme karşı nasıl bir tavrım olmalı? "Ben zaten istemiyorum mutluyum böyle" mi demeliyim yoksa "ben de isterdim ama daha zamanı değil demek ki" mi demeli?
Sizce anneme karşı nasıl bir tavrım olmalı? "Ben zaten istemiyorum mutluyum böyle" mi demeliyim yoksa "ben de isterdim ama daha zamanı değil demek ki" mi demeli?