• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Çok Üzülüyor :(

Ama nişanlımda inat ıste ben söylersem yanlıs nalayck sen ıstemıyormusun annemleri dıyecek :KK43:

Kusura bakmasında onun diretmesini sen yanlış anlamıyorsunda omu yanlış anlayacak. Hem yeni evli olup evde tek oturamamakla ne alakası var. Bence oturup enine boyuna düşünün ve konuşun.

Diger gelinle seni istedigi kadar kiyaslasin , sen taviz vermedikten sonra kiyaslamasiyla kalir ..

En basta mesafeni koymalisin , yeni gelinsin diye zirt pirt oraya gitmen gerekmiyor ilk gunden disini goster..
Nasil alistirirsan oyle kalir , keske daha uzakta olsaydi ev ama yinede hersey senin elinde.

Niye seni annesine birakiyor ? Bu ne demek ya. Sana ya salak muamelesi yapiyor yada guvenmiyor canim. Ayrica cok bencil. Bence annenle otur yine konus olmadi gozden gecir bu iliskiyi. Hiçe sayiliyorsun resmen. Senin anana yazik degilmi ? Gozden gecir bu iliskiyi bu zihniyetteki adami

İşe gidince annesine mi bırakacakmış? Olacakları yazıyorum canım. Sabah bırakır orada gun boyu butun işleri yaparsın. Çamaşırdı, utuydu, temizlikti, yemekti derken akşam olur. Eşin gelir yemeği yer çayınızı içersiniz sonra da eve gidersiniz. Aradan iki ay ya geçer ya geçmez gelir buraya konu açarsın eşimle hiç baş başa kalamıyorum diye. Ha tabi. Arada kv misafir davet eder onlara hizmette kusur etmezsin. Kvnin gideceği yeri varsa da seni çanta gibi yanında goturur. Zamanla eşin de şöyle düşünmeye başlar: Zaten yatmadan yatmaya eve gidiyoruz. Alalım buyuk bir ev annemlerle birlikte kalalım. Boşuna kira odemeyelim. "Seni işe giderken anneme bırakırım" cumlesinin özeti budur. Bu şartlarda evlenmek istiyorsan buyur.

Back
X