ANNEM DEMİ SORUN BENDEMİ?

Anlamadığım kısıtlı bütçeniz varsa 1 yaşındaki çocuk herşeyden mutlu olur hediyelere boğmanıza gerek yok ki paranız olduğunda eksiğini birer birer alırsınız akrabalar gelecekse onlarda getirir ufak hediyeler belki ihtiyacı olan bişey getirecekler. Doğum günü önemli bigün ama gözünüZde bu kadar abartmayın durumunuz yoksa boşa özentilik yapmayın sosyal medyada her gördüğünüzü kendinize uyduracaksınız diye kaide yok. Hele mutfak alışverişimden kısıp doğru düzgün yemek yiyemecek ve çocuğuma yediremeyeceksem abartmam şahsen bana saçmalık geldi üzgünüm

Bana çok tuhaf gelıyor , neden malzemeyı o almıyor. Ben aılemden bu sekılde gormedım . Boyle seyler okudukca aılemı sırtımda tasıyasım gelıyor

Biz de çok doğumgününe, etkinliğe yemek götürdük. Evde yapar, tuppere ,borcama, yoğurt kutusuna koyar gittiğimiz evde servis ederiz.
İlk defa duyuyorum gönüllü yapılıp malzemelerin ev sahibinden istendiği bir yemek.
Bence anneniz sizi saymiyor. Kararlı bir dille 'anne ben sabahtan evi hazırlayıp odaların kapısını kapatacağım, bin tane işim var. Eğer evden yapıp geleceksen bana yardım için, elbet gel. Ama burada beni de görüp perişan edeceksen istemiyorum. Zaten pazar size geleceğiz, orada da kutlarız bir doğum günü
Diyebilirsin

Anneniz torununun dogumgunu icin yapacagi ikramliklari size mi aldiriyor hic yapmasın daha iyi

Kusura bakmayın ama şu aralar mutfak harcamalarımızı bile bebeğin hediyeleri için erteledik demişsiniz ya ben buna takıldım
Bence bu salıncak özelliklede uyutmak için hiç uygun değil kolaya kaçmak için bebeğinizin sağlığıyla oynuyorsunuz hemde bu sıkışıklıkda gereksiz bir harcama
1 yaşındaymış artık sallamak yerine yavaş yavaş yatağında uyutmaya alıştırın

Annenizlede açık açık konuşun en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…