Sana yakıştırmıyor belli ki. Anneler boş konuşmaz, bence gözardı etmeErkek arkadaşımı fotolarda gördü ısınamamış sevmemiş herhangi belirgin bir sebep söylemiyor ben mühendisim onun mesleği ve eğitimi farklı senin kriterlerine uyuyor mu bu kadar mı düştün sana uysada bana uymaz eski kız arkadaşıyla lisedeyken görüyordun nasıl kaldırıyorsun bunu diyor ama lisede biz aynı sınıfta değildik merhabamız bile yoktu
İşte onu da bildiğimden bocaladım ama karakter olarak çok düzgün beni benimseyen önemseyen saygı duyan biri ve bu zamanda bunu bulmak çok zor çok darda kaldım bunaldım her gün ağlıyorum ama bir çözümde üretemiyorumSana yakıştırmıyor belli ki. Anneler boş konuşmaz, bence gözardı etme
Bu durumu bi kuzenimde yaşadı ama diğer kuzenimde engellere rağmen evlendi ve mutlu bu süreçler çok zor ailem çok önemli benim için ama kendi kararlarımada saygı duyulmasını tercih ederdimNe diyecegimi bilemedim. Benim annem de eski esimle evlenmemi istememisti. 12 yil sonra bosandik. Sanirim hissediyorlar.
Ciddi adımlar yoksa yakında düşünmeye devam et. Aile yapısı nasıl bu çok öneml mesela. Babalar pek öngörü sahibi değildir anneni kulak arkadı etme. Hakkında hayırlısı olsunİşte onu da bildiğimden bocaladım ama karakter olarak çok düzgün beni benimseyen önemseyen saygı duyan biri ve bu zamanda bunu bulmak çok zor çok darda kaldım bunaldım her gün ağlıyorum ama bir çözümde üretemiyorum
Ciddi adım atmak istiyor ailemle tanışmak istiyor artık bi söz nişan yapılsın istiyor onada açıklayamıyorum anneme karşı önyargıyla yaklaşmaması için. Aile yapılarımız benzer zaten aynı semtte oturuyoruzCiddi adımlar yoksa yakında düşünmeye devam et. Aile yapısı nasıl bu çok öneml mesela. Babalar pek öngörü sahibi değildir anneni kulak arkadı etme. Hakkında hayırlısı olsun
Flort doneminde bazi seyleri goremeyebiliyoruz ya da onemsemiyoruz sevgiden. Annem istememesine ragmen kararima saygi gosterdi ve ben istedigim icin tamam dedi. Keske anne sozu dinleseydim ana o an insan oyle dusunmuyor iste. Ben 12 yil evlilikten sonra bosandim.Bu durumu bi kuzenimde yaşadı ama diğer kuzenimde engellere rağmen evlendi ve mutlu bu süreçler çok zor ailem çok önemli benim için ama kendi kararlarımada saygı duyulmasını tercih ederdim
sizin durumunuzda çok zor keşke bu şekilde sonuçlanmasaymış ama kimin iyi kötü neyin doğru yanlış olduğunu bazen göremiyor bazende bilemiyoruz doğru diyorsunuz hepimiz için hayırlısı olsunFlort doneminde bazi seyleri goremeyebiliyoruz ya da onemsemiyoruz sevgiden. Annem istememesine ragmen kararima saygi gosterdi ve ben istedigim icin tamam dedi. Keske anne sozu dinleseydim ana o an insan oyle dusunmuyor iste. Ben 12 yil evlilikten sonra bosandim.
Bişeyinimi gördü ki üzülme diye ufak bahanelerle tepki verebilir.Asil nedeni öğrenmeye bakın.26 yaşındayım.Erkek arkadaşımla liseden tanışıyoruz. Anneme bahsettiğimde o çocuğu hiç sevmiyorum vs gibi şeyler demişti çok üstelememiştim şuan sevgili olduğumuzu söyleyince resmen çıldırdı üstüme yürüdü lise zamanında görüştüğü başka bir kız vardı kız onu terketti milletin artığını mı sen mi topluyorsun vs gibi cümleler kuruyor asla kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım. Çok darda kalınca babama anlattım bu şekilde görüştüğüm biri var baba sende karşı çıkacaksan baştan düşüneyim diye o da benim için herhangi bir problem yok sadece iyi tanımanı istiyorum annen kim olsa bu şekilde tepki gösterecek anneni zaten biliyorsun dedi ancak ben bu şekilde ilerlemesini istemiyorum annemide üzmek istemiyorum vazgeçmekte istemiyorum lütfen bir fikir verin
Hiç tanımadı tanışmadı ki bir şeyini görsün şuan sadece ön yargılı davranıyor tanımış tanışmış olsa yorum getirse direk annemi dinlicem amaBişeyinimi gördü ki üzülme diye ufak bahanelerle tepki verebilir.Asil nedeni öğrenmeye bakın.
Birşeyler duymussa bilmiyorum zamanında bende böyle sorunlar yaşadım sonradan öğrendim annemin bildiği birşeyler varmış.Hiç tanımadı tanışmadı ki bir şeyini görsün şuan sadece ön yargılı davranıyor tanımış tanışmış olsa yorum getirse direk annemi dinlicem ama
Annem biraz önyargılı insandır birini beğenmezse sevmezse sevmez dünya iyisi insan olsun değişmez. Aynı semtte oturuyoruz aynı mahallede otursak ortak tanıdıklar olsa belki duymuştur diyeceğim ama o şekilde bir ihtimalde yok bilemiyorumBirşeyler duymussa bilmiyorum zamanında bende böyle sorunlar yaşadım sonradan öğrendim annemin bildiği birşeyler varmış.
Sabredin bakalim Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsunAnnem biraz önyargılı insandır birini beğenmezse sevmezse sevmez dünya iyisi insan olsun değişmez. Aynı semtte oturuyoruz aynı mahallede otursak ortak tanıdıklar olsa belki duymuştur diyeceğim ama o şekilde bir ihtimalde yok bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?