Annem erkek arkadasimi istemiyor

dyg_90

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
18
2
34
Merhaba ben yeni uye oldum :) erkek arkadasimla 3aydir cikiyoruz , annesiyle tanistim cok iyi insanlar ,annesiyle sık sık 2gunde bir telefonla konusuyoruz . Kayinvalide gibi degilde arkadas gibi bir insan benim icin , annemde bugune kadar nisan yeri bakan , bana ceyizleri toplamaya calisan bir insandi . Ancam ben cenemi tutamadim , gecen knusmamizda annesi bana erk.ark eski kiz arkadasyla olan bi mevzusunu anlatti ve annem buna takildu sana niye anlatiyor die ancak kadinin kotu bi amaci yoktu biz onunla cok samimi konusuyoruz cunku , neyse annem simdi cok kesin bi sekilde tutturdu guvenme diye , annemi nasil ikna edebilirim ? Eski kiz arkadas konusjnda ben takilmazken o niye takildi :/

Erkek arkadasimla ciddi dusunuyoruz annemdd biliyordu bugune kadar ve olumluydu , annesine anneler gununde cicek yolla diye beni uyaran biri biraz once bukadar cok konusmanizda normal degil diye soylendi . Erk ark eski sevgilisi ayrildiklarndan snra bi nisan gecmis basundan annem tutturdu belki 2si nisanlidir die baskasiyla deyincede inanmiyor ki oyle. Yani anlayacaginiz anneme bi tel. Gorusmesinj anlatmam herseyi mahvetti yardim edebilirmisjniz ne yapmam gerekli ? Annem kafasinda kurmaya basladi ya erkek arkadasin eskiden nisanliysa diye yok oyle birsey kizlar .

Bence annen haklı bu kadar yakın olmak bana yanlış geliyor,senin seçimine bişey diyemem de mesafeli durup saygı duyup saygın olmak samimi olmaktan daha iyidir. Annene gelince o bayanın iyi huylarını sana yaptığı güzel şeyleri anlatıp biraz fikrini yumuşatabilirsin :)

Cok tesekkur ederim cevabin icin :) ancak bayanin butun huylari butun sozleri inan bana cok olumlu annemde zaten olumlu bakiyordu ta ki eski kiz arkadas meselesinden bana telefonda bahsettigini duyana kadar , ama kotu bir amacla soylemedi biliyorum da gel de bunu anneme anlat :/

Ama guvenilmeyecek bir yonunu gormedim ben , kaldi ki eger paranoya yapilacaksa bu butun erkekler icin gecerli , iliskids guven olmadan yurumez ki surekli supheyle , bi sure sonra tartismalar baslar

3aydır tanıdığınız insanlar için annenizi Karşınıza almayın diretmeyinde annenizin sizin gibi düşünmesi için daha etraflı düşünün olayı bişeyin berbat olduğu yok ayrıca merak ettim nerden icab etti eski kız arkadaş konusu

Merhaba ben yeni uye oldum :) erkek arkadasimla 3aydir cikiyoruz , annesiyle tanistim cok iyi insanlar ,annesiyle sık sık 2gunde bir telefonla konusuyoruz . Kayinvalide gibi degilde arkadas gibi bir insan benim icin , annemde bugune kadar nisan yeri bakan , bana ceyizleri toplamaya calisan bir insandi . Ancam ben cenemi tutamadim , gecen knusmamizda annesi bana erk.ark eski kiz arkadasyla olan bi mevzusunu anlatti ve annem buna takildu sana niye anlatiyor die ancak kadinin kotu bi amaci yoktu biz onunla cok samimi konusuyoruz cunku , neyse annem simdi cok kesin bi sekilde tutturdu guvenme diye , annemi nasil ikna edebilirim ? Eski kiz arkadas konusjnda ben takilmazken o niye takildi :/
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Kadının bu davranışında annen bir art niyet sezdi demek ki. Sen bu yüzden sevgilinden ayrılma ama sevgilinin annesine de fazla güvenme, yüz göz olma.

3 ayda çok samimi olmuşsunuz ailesi ile. Bence annen haklı neden anlatıyo ki yani çok yanlış. Çok güvenme ne melek kayınvalideler sonra ne oluyosa cadı oluyor çok konu okudum böyle. Mesafe her zaman iyidir.

Eski sevgili konusu nasil cikti? Ve konu neydi cok merak ettim.

Anneniz size ayrılın dememiş ki güvenmeyin demiş. Böyle bir olay yaşanmasaydı da annenizin güvenmeyin diyişini normal karşılardım ben. Yok ısrarla güvenicem diyorsan sen bilirsin tabi ama bu kadar erken karar verme bence..

Eski sevgili konusu nasil cikti? Ve konu neydi cok merak ettim.
Telefonda konusurken kpnu eski sevgiliye geldi ve dediki ben seni kizim gibi sevdim. Sen digerlerinden baskasn dedi ve konuyu anlatti .konuda soyle ki ; eski sevgilisi erkek arkadasima ileride evlenince oturdugun evin kirasini biz mi alcz annenler mi alcak diye sormus . Bizimki de annesine anlarmis laf arasinda annesi tabi uyanik cakmis hemen kizi oglum uzulmesim die hicbise dememistim konu hakknda ama kizin notunu orda vermistm dedi

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Kadının bu davranışında annen bir art niyet sezdi demek ki. Sen bu yüzden sevgilinden ayrılma ama sevgilinin annesine de fazla güvenme, yüz göz olma.
2gunde 1 telefonla ariyor , simdiye kadar acarken simdi azcik mesafe koysam arama hemen anlasilir erkek arkadasmla aram bozulur diye korkuyorum

3aydır tanıdığınız insanlar için annenizi Karşınıza almayın diretmeyinde annenizin sizin gibi düşünmesi için daha etraflı düşünün olayı bişeyin berbat olduğu yok ayrıca merak ettim nerden icab etti eski kız arkadaş konusu
Telefonda her arayisi 1bucuk saat oldugu icin , ilerleyen dakikalarda kaptiriyor kendini :)

Bencede anneler hisseder hiç bir anne gözü gibi bakdığı evladının kötülüğünü istemez kadının eski kızdan bahsetmesi hiç hoş olmamış :KK43:ne olursa olsun o zamanlar oğlunun sevdiği kız için böyle konuşması güzel değil benim erkek kardeşim 5 yıllık sevgilisinden ayrıldıkdan sonra 2 ayda evlenmeye kalkdı annem albümden eski kızın fotoğraflarını çıkarıp yırttı attı ve tembih etti tek kelime etmiyeceksiniz kimseye ne eskisi nede yeni gelen birşey duymayacak hak koyuyorum diye ve en güzelide budur zaten ne gerek var geçmişden bahsetmesini sonuçda kv adayı ilk fırsatta gideni kötülemiş :63:o kadar yüz göz olmayın sonra üzülen siz olursunuz

Bencede anneler hisseder hiç bir anne gözü gibi bakdığı evladının kötülüğünü istemez kadının eski kızdan bahsetmesi hiç hoş olmamış :KK43:ne olursa olsun o zamanlar oğlunun sevdiği kız için böyle konuşması güzel değil benim erkek kardeşim 5 yıllık sevgilisinden ayrıldıkdan sonra 2 ayda evlenmeye kalkdı annem albümden eski kızın fotoğraflarını çıkarıp yırttı attı ve tembih etti tek kelime etmiyeceksiniz kimseye ne eskisi nede yeni gelen birşey duymayacak hak koyuyorum diye ve en güzelide budur zaten ne gerek var geçmişden bahsetmesini sonuçda kv adayı ilk fırsatta gideni kötülemiş :63:o kadar yüz göz olmayın sonra üzülen siz olursunuz
Annen cok guzel bi davranis sergilemis , bende soyledim zaten kizin icinde hakkinda hayirli olsun Allah onu da mutlu etsin diye , pek orali olmadi tabi tabi deyip gecistirdi beni . Aslinda hicbi kotulugunu gormedim cok iyi davraniyor bana ama simdi cevaplarinizi okuduukca da ufacikda olsa bi keske geciyor aklimdan birazcik mesafe mi koysaydim diye . Ama smdi dun knustk 2gun snra tekrr aricak mesafe koysam direk hissedecek , erkek ark. Aram bozulduguyla kalacak sirf annemin pimpiriklenmesi yuzunden

X