bu canının içi kim oluyo ...?
ayrıca ''gdyrm'' bu şekilde Türkçe yok !!!!!!
canımıniçiyle 7. sınıfta tanıstık ilk başlarda hep kavga edıyoduk ama sonra cokk yakın arkadas olduk her anımz bırlıkte gecıyodu ama cok serseiydi kötü alışkanlıkları vardı ben vazgermeye clşydm annem görşmemize izin vrmiyodu ama bz gzlı gzlı grşydk kardeslikten öteydik hakkmzda dedikdular cıktı konusmalarmz azaldı daha snra hiç knsmamaya bşladık uyusturucu kullnmaya bşlamş en son gecen yıl cok ısrar ettı gıttım ynına eskı halnden eser yoktu o kdr deişmştiki ama o bnm cnm cok svıyorum o kdr cokki anlatamıyorum sımdı hapıste mektup yazdı 2 kere 1 ine cvp verdim diğerini yolıyamdm sigarayı bıraktıgını yazms cıkınca görüşelm seni özledim demiş ama annem bulaşma sakın görüşme diyo o bnm can dostum dert ortagım ne yapcagmı bılmıyorum!:gitme:
bugn mahkemesi var dua edin kardeşim için
bn 17 o 18 yşnda 50 kişilik bi grupla adam dövmüşler ölmüş o yüzden
canımniçi en yakn arkadaşm hatta kardeşim oluyo
ayrıca ''gdyrm'' bu şekilde Türkçe yok !!!!!! (daha dikkatli olurum)
Ama yaa bu sözün üzerine ben rep vermek istedim izin vermedi.. Laale çok güzel demişsin, saygıyla eğildim önünde.Elalemin dertleri ile uğraşmak yerine Türkçe çalışabilirsin bence..
Ama yaa bu sözün üzerine ben rep vermek istedim izin vermedi.. Laale çok güzel demişsin, saygıyla eğildim önünde.
Konu sahibi içinse, doğrusu yukarıda alıntı yaptığım sözden başka bu konuya birşey yazılamaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?