3-4 ay tanıdığım biri değildi. Çok mesaj geld kaçırmışsınız aralarda. Neyse konu ben değilim şuanda erkek kardeşim. Normal olmuyor tabiki anneme göre de bizi çok serbest bıraktı o yüzden böyle olduk biz. memnun değil zaten hiç birimizden.Yadirgamayim diyorum ama nic olmuyor..
Boyle baski ve siddet gösteren bir ailede kiz gitmis 3-4 aydir tanidigi birinden hamile kalmis ailesinin haberi yok..
Erkek evden kacmak istiyor..
Baski altinda buyuyen cocuklarin normal bir hayat gecireceklerine nasil inanirlar ve bunu devam ettirirler?
Ben seni yadigamam cunku boyle baskici bi ailede buyumussun.. Senide uzmek istemem sadece tuhafima gidiyor hala inat edip baski ve siddet uygulamalari..3-4 ay tanıdığım biri değildi. Çok mesaj geld kaçırmışsınız aralarda. Neyse konu ben değilim şuanda erkek kardeşim. Normal olmuyor tabiki anneme göre de bizi çok serbest bıraktı o yüzden böyle olduk biz. memnun değil zaten hiç birimizden.
yok üzülmedim canım. Yani varya bugün öyle kızdım ki iyi yapmışım bile dedim tövbe est -.-Ben seni yadigamam cunku boyle baskici bi ailede buyumussun.. Senide uzmek istemem sadece tuhafima gidiyor hala inat edip baski ve siddet uygulamalari..
öyle deme olan sana ve hayallerine oldu.. Böyle mi hayal etmistin hamileligini?yok üzülmedim canım. Yani varya bugün öyle kızdım ki iyi yapmışım bile dedim tövbe est -.-
bugun o cocugunun canina tal eder bitane gecirir al buyur ondan anasina vurdu olur tabii hos bir sey degil ama konu sahibinin annesi sinirlari zorluyo gibiaslında yaşına göre bu tarz seylere fazla tepkılı biri olması gerek kardeşinin. şimdi en deli dönemleri çünkü. annene karşılık dahi verebılır, tabii anlattıkların ve sana karsı olan konusması pıstıgını gösterıyor.
yazık yani! daha 16 yaşında ve bunun ilerisi var
karakterınde çok olumsuz şeyler bırakacak .
kesinlikle öyle.bugun o cocugunun canina tal eder bitane gecirir al buyur ondan anasina vurdu olur tabii hos bir sey degil ama konu sahibinin annesi sinirlari zorluyo gibi
Katılıyorum böyle bir şey yapın inanın ise yariyoBence başka bi numaradan evi arayip .. kurumdan arıyorum çocuğunuzu dövdugunuze dair şikayet aldık falan diye bi güzel gözünü Korkut. Ya da bi tanıdığını eve gönder şikayet var falan diye. Belki korkar birdaha dovmez
düşünüyorum şuan bu tarz bir şeylerKatılıyorum böyle bir şey yapın inanın ise yariyo
ben o konuyu çözdüm,hanı hep annen baba hakkından söz edip,kutsallaştıranlar varyakendileri ana,baba o yüzden,bırde piskolojık baskı yapmazlarmı,hakkımızı ödeyemezsınız,nasıl yanı derdim,böle bir adamın kaıdnın hakkını nasıl ödeyemem,buyuyunce öğrendım gerçeği,konu sahıbı bak ne dicem,kardeşin annenın iki elini tutsun,ve bana asla vuramazısn dıye bir dıklensın,geçen öle yaptım,anam bana vurcaktı,dimdik karşınında durdum,şok oldu,elini indirdi,bu arada nerdeyse 40 olacağım,Hep anne baba hakkından bahsediyorlar hiç evlat hakkından bahseden yok. Evladından anne baba üzerinde hakkı var bunu gören yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?