Annem eşimi affetmiyor

İçim acıdı.
Hele son mesajınız...
Allah annenize herkesi olduğu gibi kabullenmesini nasip etsin.
Düzelir aranız umarım.

o kadar iyi anliyorum ki seni yazini okuyunca kendimi gordum sanki.
ben de evliyim 7 senelik, annem hep kardesimi ayri tuttu onun nbutun hatalarini kabul etti.
ailemden binlerce kilometre uzakta oturuyoruz, gecen yaza kadar elimden geldigi kadar
maddi ve manevi destek oldum, her gun ariyordum.kardesimle kavga ettik ve kustuk o gunden sonra herkesein gercek yuzunu gormus oldum.son alti aydir hem hamilelik hem ev hem is derken bir baktim ben aramazsam kimse beni aramiyormus.hastahanede yattigimi bile bile kimse arayip halimi sormadi da. sana tavsiyem tabi anne baba cok onemlidir ama cok yipratma kendini, dusunme,baska ugraslar bul kendine. kos koca insanlar degismez ki onlar.ryuamda goruyorum bazen, cok ozluyorum onlari ama biraz geri cektim bu aralar kendimi.baban ariyormus en azindan fazla uzme kendini

ayy canım benm. neden böyle oluyoruz peki.. bizim suçumuz günahımız ne tamam ben çok asi bi çocuktum bir hata yaptığımda annem bir daha yapmıcam de derdi demezdim çünkü biliyordum ki yapıcam kardeşim ise çok uysaldı hemen annecim tamam bir daha yapmıcam derdi ama çocuktukki o zaman..
kardeşimlede aramız çok iyiydi ama o da aramıyo annem yüzünden..
bende öyle yapıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama illa bi yerden giriyo insanın aklına. ve şimdi çocuk düşünüyoruz onunla ilgili hayaller kuruyoruz eşimle o zaman daha bi aklıma geliyor.
Babam olmasaydı zaten ben ne yapardım bilmiyorum.onun sevgisiyle avunuyorum en azından.

Gidip gitmemenize esiniz karar vermemeli.. O sizin anneniz gecmisten gelen sorunlarınız varmıs annenizle eger, bunlar sizi annenizden uzaklastırıyorsa kendi kararınızla gitmezsiniz o etkili olmamalı.

Son düzenleme:

Bugune kadar bir hatam oldugunu sanmiyorum sadece evliligimi onaylamamisti. aradan 7 yil gecmis esimi ve kizimi da cok sevdiklerini zannediyorum, hala da seviyorlardir. ama kardesim onlar icin daha onemliymis demek ki.bebek dusunuyormussunuz insallah hayirli bir vakitte kollarina alirsin.bir bakmissin ki cocugundan onemli bir sey yokmus.annen seviyordur muhakkak sadece evlat arasinda ayirim yapiyordur, ne kadar oyle birsey olur mu deselerde ben buna inanmaya basladim.

Kandil vesilesiyle aradım annemi..hastaymış tedaviye başlamış seni çok seviyorum ne olursa olsun sen benim annemsin canımsın dedim o da sende benim canımdan bir parçasın hergece rüyalarıma giriyorsun geliyorsun yanıma öyle avunuyorum dedi.
Annem benim canım annem inşallah bi an önce düzelirsin

çok sevindim...

"Eşim beni anneme göndermiyo, ailemle görüşmeme izin vermiyo" diyen hanımlara öyle kızıyorum ki.

Anne sizi beslesin büyütsün, elin oğlu da sizi annenizle "müsadeyle, izinle" görüştürsün.
Oldu efendim..

Benim kızım ateşlendi geçenlerde, sabaha kadar bekledim başında ve karnım burnumda benim. Uykusuz halde işe geldim, sürünüyorum, dökülüyorum şu an..

Aklım sürekli onun sağlığında, eğitiminde bilmemnesinde.. Poposunda pişik vardı, kaşındı mı acaba okulda? Bunu düşünüyorum, derdim bu..

Ha neymiş sonra.. Kocam göndermiyor.. Yuh ya.. Pes.. Nasıl bu kadar bağımlı olabiliyorsunuz? Yol paranız mı yok, kendinize saygınız mı?
Koca bu, sadece koca.. Eş yani.. Hayat arkadaşı.. İplerinizi elinde tutan bir kukla oynatıcısı değil.. Efendiniz değil.. Yaratıcınız değil..Sizin üzerinizde, sizin onun üstünde sahip olduğunuz haktan fazlasına sahip değil..

Allah bilir, kocanız aldatmıştır sizi veya dövmüştür..
Bu yüzden anneniz onunla konuşmak istemiyordur.
Benim kızımı üzen herifle ben de konuşmak istemezdim, çok doğal..

Sabahlara kadar ağlamakla, ancak yastıklar ıslanır, başka bişey geçmez elinize..
Hayatınızın kontrolünü elinize alın biraz..

Bazı şeyleri yanlış anladınız gaLiba ya da ben yanlış anlattım kocam annen seni aramazsa yada böyle küs olursanız göndermem demişti ama dün konuştuktan sonra annenle görüşmek en doğal hakkın git istediğin kadar kal diyo ama ben gelmem bana teklif etme diyo.

Kocam beni aldatmadı ve dövmedi sadece evliliğe alışamamıştık ve benden hep annesi gibi olmamı bekliyodu ve çok ilgisizdi..

Benim kızımı üzen herifle ben de konuşmak istemezdim demişsiniz evet bu konuda haklısınız..zaten herşey düzelicek zamanla buna inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…