Eşim bana kırıldı

Bizatihi görüntüler annenizle aranızda ayrı bir sohbet konusu teşkil edecekse, paylaşılır.
Yoksa durduk yerde, dur hatta ne kadar ve ne şekilde üzüldüğünün videosu da var, diye video mu atılır ?

Çok üzüldü hüngür hüngür ağlamış kadın.... der, kolayca aynı sonuca ulaşırsınız.
Kayınvalidemin yeni elbisesini göstereyim sana anne.. gibi bir şey değil ki bu...

"Ailemin yaptığı yanlış" deyip duruyorsunuz, şaşırıyorum, siz ne kadar rahat paylaşmışsanız, aileniz de o rahatlıkla videonun sözünü etmişler işte. Niye yanlış ?

Siz ne derseniz deyin, bana iyi niyetli gelmez böyle şeyler. Kusura bakmayın. Ben eşinizi kırılmakta haklı buldum. Kendisinin ilk şaşkınlık anını da çok iyi anladım. Biraz zaman tanıyın kendisine.
Çok üzülüyordu paylaşılan bir videoydu ayrıca aile grubunda ben de kaynanam çok üzülüyor diye içimde herhangi bir kötü niyet olmadan paylaştım annemle benim ailemde üzüldü destek olmaya çalıştılar uzuntulerini belirterek eşime zaten bu video gizli söylemeyin diye öncesinde herhangi bir tembihte de bulunmadım sadece ailemin videodan bahsedeceklerini zannetmiyordum gitmelerine sevinmedim ki ben de bunu ailemle art niyetle paylaşayım ama dediginize hak veriyorum paylaşmam yanlış bir daha da zaten herhangi bir video paylaşmam

Yaptiginiz doğru değil çok üzüldü diyebilirdiniz illa video göstermeye gerek yoktu.bence eşiniz acaba herşeyi mi anlatiyo izlenimine kapılmış ondan öyle demiş olabilir.esim annemin ağladığı videoyu gösterse bende kızardım ne gerek var yani
Haklısınız ama ortada kötü veya kaynanamı rencide eden bir durum yok ama yanlış tabiki sonrasında ben üzüldüm eşimle aram bozuldu ayrı ayrı odalarda oturduk bir süre ağladım yani ailem o videoyla dalga geçmedi sonuçta ben de dalga geçmek için atmadım ama yanlış yapmışım atmakla

Eşiniz haklı ama özür dilemişsiniz, bir daha yapmam demişsiniz, sizin hatanızı anladığınızı ve pişmanlığınızı görüp uzatmazdım ben olsam. Biraz zaman verin.
Haklısınız zaman olarak ihtiyaç var ama ben olsam bu kadar büyütmem yani veya içten içe kırgın durmam kizabilirim eşimi anlıyorum bu konuda bir daha yapmam zaten böyle birşey

Eşiniz haklı bence. Kimsenin gizli videosunu çekmeyin. Telefonla mı yaşıyorsunuz? Kayınvalideniz duygulanıp ağlamış, o an akla bu mu gelir yani. Annenizin de bir suçu yok. Kendince hal hatır sormak istemiştir.
Kayın aile ile bu kadar laubalilik olmaz. Ne siz laubali olun ne de kendinize laubali davranılmasına izin verin.

Sanırım eşiniz, bir bana haklı geldi. Üzüntünüzü, ailenize bir mesajla veya telefonda konuşarak da anlatabilirdiniz. İşte, "giderken çok ağladı, onu öyle görmeye çok üzüldüm" diyebilirdiniz ailenize. Annesinin ağladığı videoyu atmaya ne gerek vardı? Bana art niyetli geliyor böyle şeyler.
Eşimde üzülüyordu ağlıyordu diyebilirsin diye söyledi hak veriyorum bunları söylemiştim ama video paylaşılmıştı aile grubunda ben de anneme attım ama üzülüyor diye attım ailemde üzüldü gitmelerine ben de üzüldüm bakıldığında yanlış geliyor ama eşimin annesini rencide eden bir video da değil gitmeseydim keşke diye üzülüyor ağlıyor videoda hakkında kötü bir şey söylemedik ne ben ne ailem ailemde üzüntülerini söylediler eşime destek olmaya çalıştılar

Eşiniz haklı bence. Kimsenin gizli videosunu çekmeyin. Telefonla mı yaşıyorsunuz? Kayınvalideniz duygulanıp ağlamış, o an akla bu mu gelir yani. Annenizin de bir suçu yok. Kendince hal hatır sormak istemiştir.
Kayın aile ile bu kadar laubalilik olmaz. Ne siz laubali olun ne de kendinize laubali davranılmasına izin verin.
Ben videoyu çeken değilim çekilip atılan bir videoyu ailemle çok üzülüyor ağlıyor diye paylaştım kötü bir niyetim yoktu ben de üzüldüm gitmesine ailemde üzüldü

Yani o kadar abartılacak birşey değil ki bu uygunsuz olur anlarımda .Ailenizde üzülmüş ve paylaşmış ne bilsinler sorun olacağını tembih etmeniz lazımdı.Sorun olabileceğini düsünemedim paylaştım kırdıgım icin özür dilerim.deyin olsun bitsin.He buna rağmen hala uzatırsa oralı olma prenses erkekte cekilmiyor

Ailenizede kızmayın onlarda sizin kayınvalidenizin gidişine uzuldugunuzu onu sevdiginizi belirtmek için söylemiştir hani bizde videoyu izledik üzüldük falan gibi.Cok da abartmayın sanki olmayacak bir görüntü büyütmeyin özür dilenmis dram haline getirmeyin barışır gitmeyin üstüne
Haklısınız üzerine gitmiyorum zaten eşime hak da verdim ama onun bu kadar buyutmesine de darıldım açıkçası ayrı odalarda oturduk ben o sırada çok ağladım yani ben de eşiyim kalbimi de bilir annesinin rencide eden bir durum yoktu videoda ben de üzüldüm gitmelerine ailemde üzüldü

Ben videoyu çeken değilim çekilip atılan bir videoyu ailemle çok üzülüyor ağlıyor diye paylaştım kötü bir niyetim yoktu ben de üzüldüm gitmesine ailemde üzüldü
Her insanın hassas bir noktası var. Eşinizin annesiymiş, öğrenmiş oldunuz. Yaptığınız şey abartılacak bir şey değil ama bundan sonra dikkat edersiniz. Bütün ailesi paylaşır ama siz gelin olduğunuz için batar malesef. Madem takılıyor böyle şeylere hiçbir şekilde yorum yapmayın, ailenize de bahsetmeyin. Kendi haline bırakın eşinizi bir süre, bırakmazsanız pireyi deve yapar, kendini iyice haklı görmeye başlar.

Her insanın hassas bir noktası var. Eşinizin annesiymiş, öğrenmiş oldunuz. Yaptığınız şey abartılacak bir şey değil ama bundan sonra dikkat edersiniz. Bütün ailesi paylaşır ama siz gelin olduğunuz için batar malesef. Madem takılıyor böyle şeylere hiçbir şekilde yorum yapmayın, ailenize de bahsetmeyin. Kendi haline bırakın eşinizi bir süre, bırakmazsanız pireyi deve yapar, kendini iyice haklı görmeye ba

Her insanın hassas bir noktası var. Eşinizin annesiymiş, öğrenmiş oldunuz. Yaptığınız şey abartılacak bir şey değil ama bundan sonra dikkat edersiniz. Bütün ailesi paylaşır ama siz gelin olduğunuz için batar malesef. Madem takılıyor böyle şeylere hiçbir şekilde yorum yapmayın, ailenize de bahsetmeyin. Kendi haline bırakın eşinizi bir süre, bırakmazsanız pireyi deve yapar, kendini iyice haklı görmeye başlar.
Haklısınız

Olmuş bir yanlış iş, siz de özür dilemişsiniz, art niyetli olmadığınız belli, uzatacak bir şey yok bence.
Çocuk gibi küsmek nedir?
Hanım bu yaptığın hoş olmadı, bir daha benimle ya da ailemle ilgili konuları kendi ailenle paylaşmanı istemiyorum der koca kişisi, olur biter.

Eşiniz durumdan vazife çıkarmış.
Üzerine gitmeyin, suçluluk psikolojisine de girmeyin.
Bir süre sonra yatışır.

Bırak kaynanamı, tek eşimle ikimizin olduğu fotoyu bile ona sormadan paylaşmam kimseyle. Ailemle bile. O da bana aynı şekilde davranır. İyi niyetinizi anlıyorum ama burda niyet önemli değil. Ben de eşinizin yerinde olsam kızardım ama bunun için öyle küsüp yan odaya filan geçilmez. O da biraz eşinizin prensesligi. Sonuçta hatanı anlamış özür dinlemişsin. Uzatmaması lazım.

Ailene gelince. 'ailemi uyaricam' demişsin de. Adamların ne suçu var. Sen paylaşınca onlar da tepki vermiş, gizli bisey gibi davransalar daha garip olurdu bence. Hiç boşuna onlara da bisey diyip Bi de onları üzme. Sen biraz tez canlısın belli. Ben de 20lerimde böyleydim. Hersey herkesle paylaşılmaz, hersey illa konuşulmaz. Bazı şeyler sessizce zamana bırakılır. Eşinin de çok üstüne düşme şimdi. Özrünü dinlemişsin yeter. Biraz olgunlasinca anlıcaksin ne demek istediğimi.

Bırak kaynanamı, tek eşimle ikimizin olduğu fotoyu bile ona sormadan paylaşmam kimseyle. Ailemle bile. O da bana aynı şekilde davranır. İyi niyetinizi anlıyorum ama burda niyet önemli değil. Ben de eşinizin yerinde olsam kızardım ama bunun için öyle küsüp yan odaya filan geçilmez. O da biraz eşinizin prensesligi. Sonuçta hatanı anlamış özür dinlemişsin. Uzatmaması lazım.

Ailene gelince. 'ailemi uyaricam' demişsin de. Adamların ne suçu var. Sen paylaşınca onlar da tepki vermiş, gizli bisey gibi davransalar daha garip olurdu bence. Hiç boşuna onlara da bisey diyip Bi de onları üzme. Sen biraz tez canlısın belli. Ben de 20lerimde böyleydim. Hersey herkesle paylaşılmaz, hersey illa konuşulmaz. Bazı şeyler sessizce zamana bırakılır. Eşinin de çok üstüne düşme şimdi. Özrünü dinlemişsin yeter. Biraz olgunlasinca anlıcaksin ne demek istediğimi.
Haklısınız

Ay ne abartan insanlar var ya ! Bu yüzden ailenizi sakın üzmeyin ha. Bisey paylaşmazsınız olur biter niye durduk yere milleti birbirine düşüreceksiniz
Kocası kızımıza kızmış o da gelmiş bize kızıyor derler

Çok üzülüyordu paylaşılan bir videoydu ayrıca aile grubunda ben de kaynanam çok üzülüyor diye içimde herhangi bir kötü niyet olmadan paylaştım annemle benim ailemde üzüldü destek olmaya çalıştılar uzuntulerini belirterek eşime zaten bu video gizli söylemeyin diye öncesinde herhangi bir tembihte de bulunmadım sadece ailemin videodan bahsedeceklerini zannetmiyordum gitmelerine sevinmedim ki ben de bunu ailemle art niyetle paylaşayım ama dediginize hak veriyorum paylaşmam yanlış bir daha da zaten herhangi bir video paylaşmam
Ailen üzüntüsünü dile getirmiş ben ailende bur kötü niyet görmedim

Back
X