Annem evden kovdu

Bak o zaman iletişim kurmaya başla, bir iki üç dene. Anlat ona,ilgilenmeye başlayacaktır.
Adımı sen at, kaybetmezsin..
İnşallah düzelir.

sinirlerim o kadar yıprandı ki yıllarca yaşananlardan..
en son bu olayda benı aradı, izah etmeye calısıyorum dıyorum kı; tedırgın olacagın bır durum yok.kapıya kadar bırakılıyorum.
eger endısen varsa gel sen de gor .
suratıma kapattı ve ben ıstemıyorum gelmenı dedı.

kısaca hevesım enerjım kalmadı ona bır seyler verecek.

açıkçası çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.
kız çocuğu yanlış yapabilir mümkün ama makul bir dille uyarılır "yavrum geç gelme bak bu adam benim başımı yiyor üzme beni" vs diye.
zaten evde huzurunuz olsa iş çıkışı kaça kaça eve gelirsiniz, arkadaşa dosta sığınmazsınız.
bu nedir böyle lappadanak öldürürüm de bilmem ne de, ortada ne var elin herifi, te allahım.
benim fikrim de evden ayrılmanız yönünde

Kac yasindasiniz? Sorulmussa görmedim.
(Boşanmış bir anne olarak insanların hayatlarını bencilce yaşamalarına sinir oluyorum. )

O halde sorun üvey baba, annen çalışmıyor onla evli olmaya mecbur olabilir. Zor bir adam olabilir. Okuyorsan bir an önce işe girip kendi evine çıkmaya bak. Kendi öz babanla kalamaz mısın? Anneanne, babaanne vs. Üvey banbalar genelde eşlerin çocuklarıı zor hazmeder. Ailendekilerin durumunu senin şartlarını bilmiyorum ama riske girmeden sakince mantıklı bir çıkar yol bul kendine lütfen. Emnim anen de huzurlu değildir ve sana anlatmadığı durumlar vardır.

Annen bahane arıyor gıbı geldı bana , gel sende gör gıttıgım yerlerı demıssın suratına kapatmıs telefonu esas derdı merak etmesı olsaydı boyle yapmazdı

babamla kalamam, cocukken gördüm en son.
kızkardesım de ayrılmadan evden ulasmaya calıstı ama sonuc alamadı.
sımdı ben de sonuc alamıyorum..
evet sakınlesmek ıstıyorum zaten..
bı anda karar vermek ve uzulmek ıstemıyorum.
bu zamana kadar ıyı kotu aılemle yasıyorum dıyebılmek adına kaldım onlarla.
yıne yaranamadım.

Hayırlısı canım valla, en kısa üsrede bulursun inşallah. Kardeinle ortak eve çıkıp çalışıp okuyabilirsiniz belki..

HER gün neden akrabalarınıza gidiyorsunuz.. onu anlayamadım.. kim bu akrabalar belki annenizde bundan rahatsızdır.. bu konu kafamı karıştırdı.. annenizi zaten allaha havale ettim..

Çok şükür yetişkin kendi parasını kazanan bir bayansınız. Çocuk değilsiniz siz 24 yaşında yetişkin bir bireysiniz. Anneniz de olsa sizi bu yaştan sonra yönetmeye çalışamaz. Annenizi de anlamak güç doğrusu (büyük konuşmak istemem hiç bir zaman) ama insan evladına nasıl böyle bir şey söyler. Ne de olsa bir alternatifiniz var bence de eğer mümkünde anane ve dedenizin yanına taşının. Küçüklüğünüzden beri başınızdan anladığım kadarıyla bir sürü olumsuzluk geçmiş bu şartlarda çalışan ve eğitimine devam eden biri olduğunuz için sizi ayrıca tebrik ederim.

evi otel gibi kullaniyorsunuz anlasilan. anneniz ani bir kizginlikla o lafi etmis olabilir esiyle falan tartistilarsa. ama genel tavri buysa 24 yasindasiniz ayri eve cikabilirsiniz. annenizle de bayramdan bayrama gorusursunuz. anlasilan onun kizlarina degil kocaya ihtiyaci var.

Başka bir şansınız varken, o evde yaşamanız başlı başına bir hata.
Kardeşinizle birlikte gitmeliydiniz.
Hem sizin alın terinizi annenizle kocası olacak adam alıyor, hem de size besleme muamelesi yapıyorlar.
Gidin dedenizin evine.
Ayrıca ben de o yaşlardayken evimi otel gibi kullanırdım.
Okuldan sonra arkadaşlarımla görüşür, eve yatmaya giderdim.
Yanlış yola saptığımı, içkime hap attıklarını, her adamın beni kandırmaya çalıştığını falan da bilmem.
Böyle durumlar insanların hayatlarındaki seçicilikleriyle alakalı.
Her genç kadın gibi gezip tozabilmeli, gençliğinizin tadını çıkarabilmelisiniz.
Siz de oldukça aklı başında, mantıklı konuşan, kendini yetiştiren bir bireysiniz.
İsterseniz vezir olun ama annenize fazlalık gelmişsiniz.

evet evi otel gibi kullanıyorum , doğru bir ifade olur..

Maaşın yarısını evin masraflarına veriyormuşsun zaten.
Dedenin yanına ya da ayrı eve çıksan masrafın yine benzer olur seni orada tutan ne?
Hem para da kesilince daha iyi gözlemlersin anne ve üvey baba tavrını?

Annemle babam benim de ayri ve annem 25 yasindayken ayrilmis babam denecek adamdan ve annem hic evlenmedi. Elhamdulillah annemin hakkini odeyemem. Sizin anneniz ne bicim insan. Evden kovuyor nereye gidiceksin . Bu nasıl bi annedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…