- 10 Ekim 2014
- 120
- 19
- 13
- Konu Sahibi begonvilxx
-
Bak o zaman iletişim kurmaya başla, bir iki üç dene. Anlat ona,ilgilenmeye başlayacaktır.
Adımı sen at, kaybetmezsin..
İnşallah düzelir.
Annen tam olarak bu cümleyi kurduysa 5 dk durma orda.huzurumu kacırma, benı o adama rezıl edemezsin.
Kac yasindasiniz? Sorulmussa görmedim.sözünü doğrudan dinletmek yerine anneme söyler annem de bana söyler yaptırır.
kızkardesım 2 sene once ayrıl evden.
yıne bu tarz olaylardan dolayı..
dedem ve anneannemle kalabılırım.sorun olmaz benım ıcın..
zaten maasımın yarısını ev masraflarıne verıyorum.
adam defalarca bizi terketti borc ıcınde bırakıp.
nıhayete erdıler ama olanlar oldu tabı..
O halde sorun üvey baba, annen çalışmıyor onla evli olmaya mecbur olabilir. Zor bir adam olabilir. Okuyorsan bir an önce işe girip kendi evine çıkmaya bak. Kendi öz babanla kalamaz mısın? Anneanne, babaanne vs. Üvey banbalar genelde eşlerin çocuklarıı zor hazmeder. Ailendekilerin durumunu senin şartlarını bilmiyorum ama riske girmeden sakince mantıklı bir çıkar yol bul kendine lütfen. Emnim anen de huzurlu değildir ve sana anlatmadığı durumlar vardır.sinirlerim o kadar yıprandı ki yıllarca yaşananlardan..
en son bu olayda benı aradı, izah etmeye calısıyorum dıyorum kı; tedırgın olacagın bır durum yok.kapıya kadar bırakılıyorum.
eger endısen varsa gel sen de gor .
suratıma kapattı ve ben ıstemıyorum gelmenı dedı.
kısaca hevesım enerjım kalmadı ona bır seyler verecek.
Kac yasindasiniz? Sorulmussa görmedim.
(Boşanmış bir anne olarak insanların hayatlarını bencilce yaşamalarına sinir oluyorum. )
O halde sorun üvey baba, annen çalışmıyor onla evli olmaya mecbur olabilir. Zor bir adam olabilir. Okuyorsan bir an önce işe girip kendi evine çıkmaya bak. Kendi öz babanla kalamaz mısın? Anneanne, babaanne vs. Üvey banbalar genelde eşlerin çocuklarıı zor hazmeder. Ailendekilerin durumunu senin şartlarını bilmiyorum ama riske girmeden sakince mantıklı bir çıkar yol bul kendine lütfen. Emnim anen de huzurlu değildir ve sana anlatmadığı durumlar vardır.
Hayırlısı canım valla, en kısa üsrede bulursun inşallah. Kardeinle ortak eve çıkıp çalışıp okuyabilirsiniz belki..babamla kalamam, cocukken gördüm en son.
kızkardesım de ayrılmadan evden ulasmaya calıstı ama sonuc alamadı.
sımdı ben de sonuc alamıyorum..
evet sakınlesmek ıstıyorum zaten..
bı anda karar vermek ve uzulmek ıstemıyorum.
bu zamana kadar ıyı kotu aılemle yasıyorum dıyebılmek adına kaldım onlarla.
yıne yaranamadım.
Çok şükür yetişkin kendi parasını kazanan bir bayansınız. Çocuk değilsiniz siz 24 yaşında yetişkin bir bireysiniz. Anneniz de olsa sizi bu yaştan sonra yönetmeye çalışamaz. Annenizi de anlamak güç doğrusu (büyük konuşmak istemem hiç bir zaman) ama insan evladına nasıl böyle bir şey söyler. Ne de olsa bir alternatifiniz var bence de eğer mümkünde anane ve dedenizin yanına taşının. Küçüklüğünüzden beri başınızdan anladığım kadarıyla bir sürü olumsuzluk geçmiş bu şartlarda çalışan ve eğitimine devam eden biri olduğunuz için sizi ayrıca tebrik ederim.babamla kalamam, cocukken gördüm en son.
kızkardesım de ayrılmadan evden ulasmaya calıstı ama sonuc alamadı.
sımdı ben de sonuc alamıyorum..
evet sakınlesmek ıstıyorum zaten..
bı anda karar vermek ve uzulmek ıstemıyorum.
bu zamana kadar ıyı kotu aılemle yasıyorum dıyebılmek adına kaldım onlarla.
yıne yaranamadım.
evi otel gibi kullaniyorsunuz anlasilan. anneniz ani bir kizginlikla o lafi etmis olabilir esiyle falan tartistilarsa. ama genel tavri buysa 24 yasindasiniz ayri eve cikabilirsiniz. annenizle de bayramdan bayrama gorusursunuz. anlasilan onun kizlarina degil kocaya ihtiyaci var.
Annemle babam benim de ayri ve annem 25 yasindayken ayrilmis babam denecek adamdan ve annem hic evlenmedi. Elhamdulillah annemin hakkini odeyemem. Sizin anneniz ne bicim insan. Evden kovuyor nereye gidiceksin . Bu nasıl bi annedirHem calısıp hem okuyan biriyim.
annem ve babam ayrılar ve ıkısı de ayrı ayrı evlıler.
babamla gorusmuyoruz.
annemle yasıyorum.
gece gec saatlerde eve dönmemi sorun etmiş annemin kocası.
tek sosyal hayatım şu ; aile dostlarımızın yanına gidiyorum (evil barklı cocuklu temız duzgun aıleler bunlar..)
akranlarımla mekanlarda orda burda kötü alışkanlıklarla bırlıkte yasayacagım bı eglence anlayısım olmadı hiçbir zaman.
etrafımdakı herkesle tanıstırmaya acıgım annemi,saklıyacak hıcbır seyım yoktur.
ancak dun en sonunda patladı bana ve huzurumu kacırma, benı o adama rezıl edemezsin.
ben seni rezil etmeden sen defol gıt ,eşyalarını al dedi.
senı gerekirse öldürürüm dedi.
sizce hatalı mıyım?
nasıl bir yol izlemeliyim?
ebeveyn olarak görüşleriniz neler?
şimdiden tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?