Annem evden kovdu

Çocuk doğurmakla anne olunamayacağının kanıtı.. Bırakın kocasıyla rezil olmadan yaşasın. Ev arkadaşı arayan bir sürü öğrenci var. Paranızın yarısını bile harcamadan mis gibi yaşarsınız. Kafanız da rahat olur hem. Ben olsam 1 dk bile durmam o evde..

ne anneler var kendi çocuklarını elin adamına hatta afedersin ama bilmem ne sevdasına heba eden. eğer çalışıyorsun br an önce kendi evini tut ayrıl derm

yanlis anlamada aile dostalarinla her aksam ne yapiyorsun allah askina ?
bana garip geldi sahsen.

Çık git kendi düzenini kur annende kocacığınla ve vijdanı ile başbaşa kalsın mutlu olsun olabilirse

Bende merak ettim her gece her gece aile dostunun evinde ne işin var?
Annenin tavrı zaten normal değil..sen olayın aslını anlat bence bize.

sen ben olabilir misin?

eve gitmeme sebebin üvey baban mı? her akşam misafirliğe gitmen bana da garip geldi. gittiğin insanlar rahatsız olmuyorlar mıdır sence?

Ben normalde kadınların da erkekler kadar özgür yaşayabilmeleri gerektiğini savunan biriyim. Yani bir kadının eve geç gelmesini gezip tozmasını anormal bulmuyorum. Fakat her evin bir kuralı vardır ve o evde yaşadığınız sürece o kurallara uymanız gerekir. Annenizin üslubu iyi değil evet ancak ona huzurumu kaçırma dediği için kızmamalısınız. Eğer daha özgür bir yaşantı istiyorsanız çalışıp çabalayıp kendi evinize çıkın.

Evet neden eve geç saatte gidiyorsunuz? bir sebebimi var? aynı davranışı dedeniz ve ananenize yaptıgınızda onlarıda üzebileceginizi düşünüyor musunuz?

Her evin kuralları vardır. Sizde biraz anarşist bir ruh var sanki...

aman allahım
sonradan olma eşini,çocuğuna tercih eden bir "anne"
yerinizde olsam istekleri üzerine evi terkeder ve ömrümün sonuna kadar aramazdım

Bende merak ettim her gece her gece aile dostunun evinde ne işin var?
Annenin tavrı zaten normal değil..sen olayın aslını anlat bence bize.

yazılanlardan belli değil mi sizce de?
huzur ortamı olmadıgından , samimi oldugum insanlarla paylasım yapmak az biraz nefes almak asıl olay.

senelerce kuralcı yapıda bır cocuk olarak sınır çizmeleri için, aile huzurumuzun dengesini bozmamaları için, bazı degerleri iş işten gectıkten sonra anlamamaları için çok çırpındım,haykırdım.
ancak her sey mahvedildi.şimdi de toparlamalarının bir anlamı yok.
kendi basıma bıle kendımı koruyup, çizgimi bozmamaya özen göstermiş biri olduğumdan artık beyhude gelıyor bazı seyler..

yetıskınlerın keyfı yasantısı yuzunden heba oldu iki çocuk.
şimdi kendılerıne bı hayat kurdular.
bu kalıba da uydurmaya calısıyorlar ama kendıme cok gormuyorum 24 yasıma gelmıs, -gorustuklerım bellı olan ınsanlar- dertlesmek , sohbet etmek, yürüyüsler yapmak , bunlar da benım nacızane sosyal hayatım..

ıste hep aıle hayatı ıstedım..aksam yemeklerınde muhabbetler sohbetler..
hıcbırı olmadı.
kendı evıme cıkma olayına da sıcak bakmadım.
yıne bır akrabam ıle kalıyım ıstedım.
dedem,teyzem,dayım vs..

Yaşadıklarınız kolay şeyler olmayabilir. Ancak artık 24 yaşına gelmişsiniz ve siz de bir yetişkinsiniz. Önünüzde iki seçenek var. Eğer annenizin "keyfi" yaşantısından hoşlanmıyorsanız kendinize acımayı bırakıp yeni bir hayat kuracaksınız. Yok eğer yani bir hayat kurma fikri size uzak geliyorsa o zaman da bulunduğunuz yerin kurallarına uyacaksınız. Bu kadar basit aslında.

haklısınız,seçim yapmalıyım..

aranızda büyük tartışma oldumu? durduk yere böyle konuşması çok ilginç

hayır olmadı..
fikrimce, kızkardesımle yasananlar ve onun evden gıtmesı geldı aklına.
bır daha aynı seyler yasamak ıstemıyor olabılır.
her açıdan saglıklı degıl su an ıcın.
evde sureklı doldurusa gelme durumu var ve ne yazık ki evlat once gelır duygusunu hıssettırmedı hıc.

kararlarını alırken bizimle konusmadı ve dedı kı benım hayatım kımse karışamaz.
dolayısıyla sorumluluk bılıncı tasımıyor.
bunun problemlerını yasadık yasıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…