Annem evimi karistiriyor

Evet ben kim olursa olsun odamin karistirilmasindan hoslanmam bende kimsenin odasini karistirmam

Konu gizlilik saklilik meselesi degil ki ,ona ait olmayan bir seyi karistiriyor olmasi sorun ,anne- kızda olsak hepimiz ayri bireyiz

Anladım. Saygı duyarım tabi ki görüşlere ama annem farklı benim için. Belki de annemin böyle birşey yapmayacağını bildiğimden kaynaklanıyor...

Annenize nede güvenmiyorsunuz da parayı koyduğunuz yerde düzenleme yapma gereği duyuyorsunuz almayacağından eminseniz niyeti ne olabilir ki o zaman? mantıksız geldi bana. Hem ilk defa evde tek başına bırakmıyorsunuzdur annenizi bir eşyanızı düzeni bozuldu mu bir şey kayboldu mu. Hayırsa bu kadar da üstüne düşmeyin.

bana oyleymıs gıbı geldı de
sen acaba ne dusunerek actın konuyu merak ettım
ne kadar olduguna neden bakmıs olablır ?
Kenarda ne kadar param var bilmek istediği için bakıyor. Yarın öbür gün para ister de yok dersem olduğunu bilecek yani

Çok çok haklısın.Konu sahibi oraya bir not bırak "anneciğim eğer burayı açtıysan çok ayıp ediyorsun,kayınvalidem yapsa ne hissederdik?" diye.böylece durduk yerde suçlamış konumuna düşmeyeceksin,notu gördüğüne göre açmış demektir,üste çıkamaz
öyle not bırakıp yüz göz de olmak istemiyorum. Ben bunu söylemekten utanirim çünkü. Umarım tekrarlamaz demekten başka çarem yok

Bence senin mantığın çok komik. O zaman kimse annesini savunmasın, hiçkimse kimse anne gibi olamaz demesin. Ne de olsa tüm anneler kaynana :KK70:

Demek siz veya sizin gibiler annenizi de kayınvalidenizi de eşit seviyorsunuz, ikisi de can bir sevgi... Bu devirde kim kimin canı gibi, annesi gibi olabilirmiş? Aa ama pardon benim annem de nasıl olsa bir kaynana di mi?

Valla sizi bilemem de ben değil kaynanayı kendi öz teyzemi, halamı bile annem kadar sevemem. Eşim de kendi annesi kadar benim annemi sevemez. Bu fizyolojik olarak mümkün değil cnmmm :)

Bence senin mantığın çok komik. O zaman kimse annesini savunmasın, hiçkimse kimse anne gibi olamaz demesin. Ne de olsa tüm anneler kaynana :KK70:

Demek siz veya sizin gibiler annenizi de kayınvalidenizi de eşit seviyorsunuz, ikisi de can bir sevgi... Bu devirde kim kimin canı gibi, annesi gibi olabilirmiş? Aa ama pardon benim annem de nasıl olsa bir kaynana di mi?

Valla sizi bilemem de ben değil kaynanayı kendi öz teyzemi, halamı bile annem kadar sevemem. Eşim de kendi annesi kadar benim annemi sevemez. Bu fizyolojik olarak mümkün değil cnmmm :)
Sen neyin kafasini yasiyorsun onu bilemem de. Tabiki herkes icin once anne gelir kimse bunun aksini soylemiyor. Buradaki konuda eger esya karistirmak soz konusuysa kv yetepki verirsem anneme de tepki veririm meselesi. Sen ozaman sevdigin biri hata yapinca ustunu kapat baskasina agzina geleni say acigini ara.

Sen neyin kafasini yasiyorsun onu bilemem de. Tabiki herkes icin once anne gelir kimse bunun aksini soylemiyor. Buradaki konuda eger esya karistirmak soz konusuysa kv yetepki verirsem anneme de tepki veririm meselesi. Sen ozaman sevdigin biri hata yapinca ustunu kapat baskasina agzina geleni say acigini ara.

Kardeş sen neden bana sardın anlamadım da. Ben senin annen de eşinin kaynanası değil mi lafına yazdım cevabı.

Valla sevdiğim birinin de hatasını kapatmam, annem söz konusuysa tabi ki hoşgörürüm. Anne-baba ayrı...

Benim de kv karıştırıyor.üstelik her geldiğinde muhakkak birkaç ev eşyama zarar verir,kırar falan.allaha havale kendisi..

Back
X