- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.661
- 133
- 39
- Konu Sahibi cilekli_turta_
Para eksilmediyse sorun etmem, anne de yapsa, kayınvalide de yapsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kendi annesi olunca karistirmak mübah mi oluyor ?
Hayır mübah olmuyor. Tabi ki yanlış.
Ama genele bakarsak, çoğumuz ne diyoruz? Bir kayınvalide asla kendi annemizin yerini tutmaz. Neden? İstisnalar haricinde bir anne asla evladına kötülük düşünmez. Ama kötü niyetli bir sürü kayınvalide okuyoruz burada...
Bence önemli olan davranışlar değil, niyet...
Ben mi fenayım bu konularda?? Adamın anası yapsa yine aynı düşüncek miyiz acaba?? Kim olursa olsun hiç sevmem kurcalama karıştırma huyunu.. ama nasıl söylenir bilemedim..Ya merakındandır emin ol. Sen olsan kızının evini merak edersin birikimini felan mutlu olursun yani belki sormayada çekindi yazık ya canm benm kızının evini birikimini merak etmiştir. Annedir o bence sıkmayın canınızı böylr olduğunu hissettiğinzde bile tatlı bir tebessüm olsun yüzünzde başka birşey düşünmeyin derim
Ben bişey yakistirmadim. Zaten parayi saymadigimi bile yazdım. Tabi ki almaz ama karıştırıp bakmışAnnenizi yakalaya bilme cabaniza ne demeli.
Gozetledigini fark ettim anne kiz iliskiniz farkli.
Neyim nerde annem bilir bir gun dahi acaba demedim alsada baksada kurcalasada helali hos olsun cani sagolsun
Yakistiramiyorum boyle seyleri anne babalarina yakistiranlari
Aslında ihtiyacı olduğundan değil. Durumu çok çok da iyi değil kötü de değil. 4 senelik memurum ve bu süre zarfında ailemin kredi borcunu kapatmak dahil bi çok şeyde yardimci oldum ama artık bi çocuğum var ve onun için birikim yapmak istiyorum. Ailem diğer kardeşlerim çalışıp parasini kazansa da onları muhtaç, beni zengin görüyor. Memursan sirtin yere gelmez gibi bir düşünceleri var. Ben de maalesef bu yüzden birikimimi söylemiyorumBen de olsam çok rahatsız olur ve bir şey diyemezdim.
Parayı bir daha ki sefere kesinlikle bulamayacağı bir yere koyun.Arayıp şaşırsın.
Maddi olarak ihtiyacı varsa da ağzını arayıp yardımcı olun.
Cok guzell yazmissiniz da bu bir erkek annesi olsa yikilirdi buralarYa merakındandır emin ol. Sen olsan kızının evini merak edersin birikimini felan mutlu olursun yani belki sormayada çekindi yazık ya canm benm kızının evini birikimini merak etmiştir. Annedir o bence sıkmayın canınızı böylr olduğunu hissettiğinzde bile tatlı bir tebessüm olsun yüzünzde başka birşey düşünmeyin derim
Sence annen bunu nedeb yapmis olabilirArkadaşlar dediğim gibi ordan para aldığımı görmüştü. Açıp oraya bakmış. Fermuarli kap açılmış. Başka bir şey karismamis desem ki burası dağılmış öyle bişey yok. Bilinçli olarak tam kapatmistim bi baktım fermuar yarım açık. Bu kV de de olsa gıcık olurdum söyleyemezdim. Şimdi de durum aynı
Ne alaka senin annende esinin kvsi olmuyomuKayınvalideyle anne nasıl bir tutulamazsa, yaptıkları da bir tutulamaz bence...
bunu yapan farzı misal kayınvaliden olduğunda ortalığı yıkmayacağının garantisini veriyorsan sadece üzme tatlı canını der kenara geçerim..ama 10 kadından 9 u kayınvalide ceplerimi karıştırıyor diye kadını yedi düvele rezil etmezse benim adımda parky değilKızlar karistirdigi yer dolabimin içinde elbisemin cebi. Düzeltme falan yok yani
Yazdığım gibi parayi orda biriktirdigimi anladı. Ne kadar olduğuna bakmistirSence annen bunu nedeb yapmis olabilir
benim açımdan farkı yoktur anne yada kV ikisinden de rahatsız olurum. He kV hayatta girmez yatak odama. Küçük odama bile girecek olsa burası müsait mi der . KV sınırları olan biridir, o yüzden bana da karismazbunu yapan farzı misal kayınvaliden olduğunda ortalığı yıkmayacağının garantisini veriyorsan sadece üzme tatlı canını der kenara geçerim..ama 10 kadından 9 u kayınvalide ceplerimi karıştırıyor diye kadını yedi düvele rezil etmezse benim adımda parky değil![]()