Annem evlat ayrimi yapiyor

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Oh be actim rahatladim annem bariz sekilde ayrimci cok uzun anlaticam anneme gore ben hep yaramaz tembel ise yaramaz bir cocuktum abim ise caliskan uslu zeki ise yarayan bir cocuktu ben ne yapsam anneme yaranamadim ona gore her seye aglayan bagiran soguk nevale pisirik ve huysuz bir cocuktum abim ise uslu aglamayan bagirmayan sicakkanli her ortamda kendini sevdirebilen birisiydi buyudum abim hep takdir aldi ben tesekkur liseye gectim ilk sene kaldim abim univ kazandi bana ise aptal muamelesi yapildi gectim sinifi yaranamadim zaten gorevindi dediler sustum abim benimle dalga gecti karsilik verince alingan ya da terbiyesiz oldum annem ise guldu ben yapinca terbiyesiz oldum elimde hep telefon televizyon asosyal biriydim annem veli toplantilarinda abimi ovdu beni gomdu hem de hocalarin yaninda eve gelince ise yalandan beni cok gururlandirdin dedi is yapinca dunyanin en iyi evladi oldum oglu eve gelince yine corap gibi atildim koseye o gelince ikisi bir olup benimle dalga gecerlerdi psikolojim bozuk muamelesi gorup psikiyatrise goturuldum ama oglu evde teror estirip bagirdi babam ve annem ise erkektir yapar seyine girdiler beni dovduler kac kez ona bir kez olsun el kaldirmadilar onlara gore ben hic calismadim hep yattim simariktim huysuzdum alingandim ama abim dort dortluktu dedim ben hukuk kazanicam inanmadilar ama inanmis gibi yaptilar ya da oyle yapmayi sectiler kisaca evde hep ayri tutuldum

Kazandınız mı peki hukugu
Hayır bide burdan bakınca abiniz basarılı siz baya tembelmişsiniz tabiki o övgüleri hak edicek gibi duruyor

Elimde hep telefon, televizyon..diyorsunuz. evet tembelmissiniz, bunu anneniz dile getirince mi alınıyorsunuz?

Bu ne demek anlamadim

Kuzucugum senin butun konularin ayni minvalde. Annem benden suphelendi bir daha annem hakkinda konu acmayacagim demistin :) sen destek almalisin bu kotu bir sey degil bu yuzden ailene kizma. Sen hep sikayetcisin her seyden. Nereye kadar?

Kuzucugum senin butun konularin ayni minvalde. Annem benden suphelendi bir daha annem hakkinda konu acmayacagim demistin :) sen destek almalisin bu kotu bir sey degil bu yuzden ailene kizma. Sen hep sikayetcisin her seyden. Nereye kadar?
Su an ilac iciyorum ama annem ayrimini birakmadi oglu eve gelince ya da evdeyken beni unutuyor aramaz telefonuma cevap vermez kavga etti ya onunla 1 gun sonra barisir benle hep kus kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…