- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Neyini kiskanicam agzimdan kotu bir laf cikicak simdi oglu icinHmm bütün bu yazdıklarıniz annenize göre mi? O zaman lisede sınıfta da kalmadınız. Pardon.
Bence aşırı kiskancsiniz.
Allah yardımcınız olsun.Neyini kiskanicam agzimdan kotu bir laf cikicak simdi oglu icin
Anladım. Yasantinizi, anne ve babanıza tutumunuzu tam olarak bilemedigim için net birşey soyleyemiyorum. Evet ne yazikki bazı ailelerde bu durum var. Ama bazen biz de bu sorununun katlanmasina neden olabiliyoruz. Siz de biraz onlara nasıl yaklaştığınızda, sorumluluklarınizi yerine getirip getirmediginize odaklansanizLiseyim okulu bitirmeme 2 sene vse
Bunu anlatmaya calisiyorum ama burdakiler beni suclamis tesekkur ederimYalnız ben anlamadım sanırım, tembel ve huysuz olsa dahi kızlarını dövmeleri normal mi? Abisi dört dörtlük mü değil, o yapınca alttan alınmış, kız çocuğuna ayrım yapılmış. Anne babanın hiç mi suçu yok? Anne değilim ama olursa asla ayrım yapmam.
Sınıfta kaldım olarak okudum ama ?Neden tembelmisim ben tembel degildim sadece dehb vardi
Neye göre kime göre tembel.Yalnız ben anlamadım sanırım, tembel ve huysuz olsa dahi kızlarını dövmeleri normal mi? Abisi dört dörtlük mü değil, o yapınca alttan alınmış, kız çocuğuna ayrım yapılmış. Anne babanın hiç mi suçu yok? Anne değilim ama olursa asla ayrım yapmam.
Dehb oldugu icin dikkat edemedim ve kaldimSınıfta kaldım olarak okudum ama ?
Hukuk kazan gel anneni yerden yere vuracam sözOh be actim rahatladim annem bariz sekilde ayrimci cok uzun anlaticam anneme gore ben hep yaramaz tembel ise yaramaz bir cocuktum abim ise caliskan uslu zeki ise yarayan bir cocuktu ben ne yapsam anneme yaranamadim ona gore her seye aglayan bagiran soguk nevale pisirik ve huysuz bir cocuktum abim ise uslu aglamayan bagirmayan sicakkanli her ortamda kendini sevdirebilen birisiydi buyudum abim hep takdir aldi ben tesekkur liseye gectim ilk sene kaldim abim univ kazandi bana ise aptal muamelesi yapildi gectim sinifi yaranamadim zaten gorevindi dediler sustum abim benimle dalga gecti karsilik verince alingan ya da terbiyesiz oldum annem ise guldu ben yapinca terbiyesiz oldum elimde hep telefon televizyon asosyal biriydim annem veli toplantilarinda abimi ovdu beni gomdu hem de hocalarin yaninda eve gelince ise yalandan beni cok gururlandirdin dedi is yapinca dunyanin en iyi evladi oldum oglu eve gelince yine corap gibi atildim koseye o gelince ikisi bir olup benimle dalga gecerlerdi psikolojim bozuk muamelesi gorup psikiyatrise goturuldum ama oglu evde teror estirip bagirdi babam ve annem ise erkektir yapar seyine girdiler beni dovduler kac kez ona bir kez olsun el kaldirmadilar onlara gore ben hic calismadim hep yattim simariktim huysuzdum alingandim ama abim dort dortluktu dedim ben hukuk kazanicam inanmadilar ama inanmis gibi yaptilar ya da oyle yapmayi sectiler kisaca evde hep ayri tutuldum
Ben de anlamiyirumİster tembel ol ister çirkin. Evlat evlattır. Ne zamandan beri yeteneğine göre evlat sevilir oldu?
Madem tembelsin seninle iki kat ilgilenmesi lazım ki sen de abinle aynı seviyeye gel.
Ben bu anneleri anlamakta güçlük çekiyorum.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu olay sana travma yaşatmış.Ben de anlamiyirum
Ben ozel psikiyatre gidouotum zaten ilacda iciyorumKaç yaşındasın bilmiyorum ama bu olay sana travma yaşatmış.
Haklı olabilirsin lakin sürekli bunları dile getirerek bir başarı elde edemezsin.
Maneviyatını güçlendir, çok kitap oku. Olmadı devlet hastanelerindeki psikiyatriye git. Ben de öğrenciyken başka sebeplerden kimseye söylemeden gitmiştim.
Kendi kendimi yemektense rahatlamıştım.
Peki hiç fayda etmedi mi ilaçlar,Ben ozel psikiyatre gidouotum zaten ilacda iciyorum
O zaman icinizi sondurup cikabilirsiniz hanimfendi kimse silah zoruyla yorum yaptirmsdiAyyy için şişti.
Bu konuyu 27636363. Açışınız. Farklı bir öneri gelmeyecek.
Bunu anlatmaya calisiyorum ama burdakiler beni suclamis tesekkur ederim
İster tembel ol ister çirkin. Evlat evlattır. Ne zamandan beri yeteneğine göre evlat sevilir oldu?
Madem tembelsin seninle iki kat ilgilenmesi lazım ki sen de abinle aynı seviyeye gel.
Ben bu anneleri anlamakta güçlük çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?