Arkadaşlar mrb... Daha önce açmış olduğum konulardan beni tanıyorsunzdur... Biliyorsunz 5 yıllık ilişkimde aldatıldım defalarca,düğüne 4 gün kala ortada bırakıldım daha neler neler... Şu an bu sıkıntılı günleri atlatmak için başka bi şehre giidp çalşmak istyorum çünkü yaşadığım yer ilçe burda bizi herkes tanıyor ve çok dedikodumu eden oldu kimseyi görmemek için dışarı bile çıkmak istemyorum... Hem başka şehre giderek yeni bi hayata başlayıp esskiyi daha kolay unutablrm... Kariyerim.net den falan iş ilianlarına bakıyorum ama hepsi deneyim ve yabancı dil istyor üzmitszleştim iyice...
Bu arada annem troit hasatası çok aşırı sinirleniyor bide ayrıldğm nişanlım yüüzmden çok yıprandı ailem... Bi haftada saçları ağardı hepsinin... Annem çok üstüme geliyor daha yaşım 24 yeni olcak 1 buçuk aya, bana evlen diye baskı yapıyor, oraya buraya haber salalım biri çıkarsa verelim deyip geri kafalı gibi konuşuyor.. ben şu an böyle şeylere hazr değilim hazr olsam bile biri var benle görüşmek isteyen iyi birisi ona şans veririm tanımadğm insanların evimize görücü olarak gelmesine hiç hazır değilim ki
Bİ de ailem sürekli o ayrıldğm nişanlımdan konuşuyor sürekli ben konuşmayın diyorum hassasım diyorum tamm diyorlar ama ben öbür odadayken yavaşça konuşup onu çekiştyorlar "yazıklar olsun ..... falan filan" diyorlar bende kulak misafiri oluyorum
Duyunca acılarım yeniden kanıyor.. bana yaptığı kötülükleti hatrlıyorum...uyarıyorum yinede ben yokken işte konuşuyorlar.. ben böyle bi ortamda onu nasl unutucam bilemiyorum.. Ailem bana destekçi görünüyor ama tamm deyip yapmamalarını istedğim şeyleri yapıyorlar özellkle annem
Bi de bugün çok kötüydüm oruç bi taraftan can sıkıntısı bi taraftan temzlk yaptırdı bi ara canımı sıkacak laf söyledi sinirli anında "ünv. okudun boşuna mı okudun evde yatmak için mi, millet ortaokuldan sonra çalışıyo sen evde pinekliyorsun,yazıklar olsun sana vs.." kızlar ben önlisans mezunuyum açıktanda iktsat okuyorum ve kpss çalışıyırum buradaki işler çok yorucu ve az para veriyorlar
yani mesela 10 saat en az çalıştırıyorlar verdkleri 600-700 lira.. verdkleri parayı küçümsemiyorum kesnlkle asla, ben vaktyle 300 liraya bile çalştım ama şu an o işlerde çalşrsam kpss memurluk hayalim biter... o işlerin sonu yok
ben 1-2 yıl uğraşıp dişimi sıkıp memur olmak istyorum.. ama şöyle 8 saatlik oturduk yerden bi iş bulsam o zaman tamm ama burda ki işlerde hep ayaktasın oturmak yasak
Burda vaktyle biraz çalştım çok ezildim şimdi düzgün bi iş arıyorum ve başka şehrde.. inşallah bulurm yeni bi hayata başlarım buna çok ihtyacım var kızlar
işte b ugün temzlk yaparken annm bana kızdı bide elktrkli süpürgenin demirden borusu var ya onunda dirseğime şaak diye vurdu kolum şu an çok acıyo sanırım incilme oldu ağladım saatlerce... hem cnm sıkkın hem oruçluyum hem psikolojim bozuk ve hem ağrıma gidecek laf söylüyo bi de vuruyor.. o da haklı ben onları çok üzdüm
ama artık hayatımı değiştrmek istyorum kızlar sizce başka şehre gidip çalşma fikrim nasıl
geçmişimi unutmak ve kendimi gelştrmek ve ailemn evlilk baskılarından kurtulmak istyorum... Ama herkes gidipte ne yapıcan orda yaşamak kolaymı otur oturduğun yerde diyorlar.... kafam çok karışık