• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem evlilik baskısı yapıyo,bide bu yaşta dayak yedim :( Artık çok bunaldım....

Gerçekten durumunuza çok üzüldüm.Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Özellikle ailenize kızdım olmuş bitmiş bi' şeyden hala konuşuyorlar.
Sizin için hayırlısı olsun.
Allah yardımcınız olsun.

evet onlarda çok etkilendi hala yolda bi tanıdık durup soruyor ayrıldığım nişanla yapılmayan düğünümle ilgli onlardada yaralar tekrar açılıyor babamla dertleşmek için konuşuyo annm ben duyuyorum be kez benm de yaralar açılıyor:50:

Ne denir bilemiyorum. Anlayışsız diyerek anneciğine saygısızlık etmek istemem,rahatsızlığı ve seninde bu duruma gelmen üzmüş belli ki. Yalnız çokta üzülecek bir şey yok daha genceciksin çok şükür kurtulmuşsun,hakkında hayırlısı olur inşallah.Yalnız sakın ola ki hiç bilmediğin bir yere sırf oradan kurtuluyorsun diye tanımadığın insanlarla gitme.. Varsa kafa dengi bir kız arkadaşın belki mümkün olabilir ancak bu durum.. Sabır diliyorum ve kocaman bir ümit..

canim birak konusup dursunlar, kulak tika her söze, moralini hic bozma hep yüksek tut, ben senin istediklerini basaricagina inaniyorum... basardiktan sonra görsünler seni... ozamanda el üstünde tutulursun gör bak... ben o komsulari bilmezmiyim... düsene tekme atmaktan, basarili ve parali olanida övmekten vazgecmezler...

herkese inat istediklerine ulasmaya calis...

Cnm kpss ye çalışırken denemelerden aldığın puanlara yakın bi puan mı aldın yoksa denemelrden ve bekledğnden yüksek mi aldın?? inş. bende atanırım.. Cnm sen iyi atanmıştın ilk yıllarda 3001 88 den aşağı düşmüyordu... İnşallah darısı başıma

ben hıc kpss denemesıne gırmedım bılmıyorum ama lıse olarak gırmıstım bı kere de ondan da 86 almstm.ben son alımlardan bı oncekı tercıhlerde atandım sen atanırsın inşallah.ama bir de tavsiye bence önlisans olarak atanmaya çalış.çünkü lisans olarak atanmak çok zor genelde herkes önlisanstan atanıyor.çünkü önlisans soruları lise düzeyinde oluyır genelde ama lisans zor oluyor.sen bilirsin yıne de sabır,çalışmak ve dua... 3 ünü yaptın mı gerisi gelir inşallah.dua edeceğim senin için inşallah hayırlısı olur hakkında.evde anne ile olan huzursuzluk çok kötü çünkü.Allah ayrdımcın olsun ama herseyı ıcıne at ve annenle küsme sineye çek.

valla canım benim hayatta gördüğüm böyle tutunacak bir dalım kalmadı,düşecek bir yerim kalmadı dediğin anda hayat güzelliklerini yapmaya başlıyor,sabredersen durumlar birden değişiyor.

Ne denir bilemiyorum. Anlayışsız diyerek anneciğine saygısızlık etmek istemem,rahatsızlığı ve seninde bu duruma gelmen üzmüş belli ki. Yalnız çokta üzülecek bir şey yok daha genceciksin çok şükür kurtulmuşsun,hakkında hayırlısı olur inşallah.Yalnız sakın ola ki hiç bilmediğin bir yere sırf oradan kurtuluyorsun diye tanımadığın insanlarla gitme.. Varsa kafa dengi bir kız arkadaşın belki mümkün olabilir ancak bu durum.. Sabır diliyorum ve kocaman bir ümit..

canim birak konusup dursunlar, kulak tika her söze, moralini hic bozma hep yüksek tut, ben senin istediklerini basaricagina inaniyorum... basardiktan sonra görsünler seni... ozamanda el üstünde tutulursun gör bak... ben o komsulari bilmezmiyim... düsene tekme atmaktan, basarili ve parali olanida övmekten vazgecmezler...

herkese inat istediklerine ulasmaya calis...

sağolun kızlar çok sağolun çok iyiisnz:16::16:

ben hıc kpss denemesıne gırmedım bılmıyorum ama lıse olarak gırmıstım bı kere de ondan da 86 almstm.ben son alımlardan bı oncekı tercıhlerde atandım sen atanırsın inşallah.ama bir de tavsiye bence önlisans olarak atanmaya çalış.çünkü lisans olarak atanmak çok zor genelde herkes önlisanstan atanıyor.çünkü önlisans soruları lise düzeyinde oluyır genelde ama lisans zor oluyor.sen bilirsin yıne de sabır,çalışmak ve dua... 3 ünü yaptın mı gerisi gelir inşallah.dua edeceğim senin için inşallah hayırlısı olur hakkında.evde anne ile olan huzursuzluk çok kötü çünkü.Allah ayrdımcın olsun ama herseyı ıcıne at ve annenle küsme sineye çek.

Bilmiyoru artık cnm bu yıl son sınıfım bi daha ki kpss ye lisans olarak grmek zorund kalıcam:14: çok sağol cnm benm dualrın iyi dileklern için

valla canım benim hayatta gördüğüm böyle tutunacak bir dalım kalmadı,düşecek bir yerim kalmadı dediğin anda hayat güzelliklerini yapmaya başlıyor,sabredersen durumlar birden değişiyor.

sağol cnm.. evet öyle sabredicem inş. rabbimde bu kadar sıkıntıdan sonra bana iyilik vercek inanıyorum

amman lisans mezunu olma o zaman çok zor atanırsın.:50:

o zmn okulu mu dondurucam:14:
Cnm önlisansdan benm okuduğum bölümden 85 le atanılıyor en en düşük..... lisansda benim okuduğum bölümdede en en düşük 78-79 la atanılıyor cnm.. arada 6 puan var neredeyse.. o da aynıya geliyor galiba....

Veeee kizlar size bu konuyu actiktan kisa bi sure sonra sehir degistrdim. İs bulup baska sehre gittim. Liseden sinif arkadasim baska bi sehirde yasiyordu onunla ayni evi paylastik... buraya tekrar geri dondum. 5 ay ayri kaldim iyi ki gittim biraz iyi geldi bana baska sehir,, buradan.

Back
X