annem gelmiyecekmiş

eşine çok kızdım ne kadar anlayışsız ve bencil bir insanmış böyle.2 senedir gelmeyen insanlara nasıl gelmesinler der.bunu söyle anlamıyorsa hayret birşey.gelmeyin kayınvaldemler gelcek mi diycem de.bir de gelirlerse de beyefendi surat falan yaparsa o da var.

amma ne bencillll..............
nasıl denir..
kendisi söylesin annesi gile gelmeyin diye..
gelirlersede eltinde kalsınlar onlarında annesi değilmiymiş.....

:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
selam kızlar
ben 4 yıllık evliyim ve istanbulda oturuyorum annemler ise tokata oturuyor ve senede 1defa geliyolar 2 senedirde annemle babam gelmiyo ev küçük diye
bu senede 15 tatilde annemle kardeşim gelecekmiş ve kaynanamla kaynatamlarda 15 tatilde geleceklermiş eşim tutturdu ANNENLER GELMESİN
ANNEMLE BABAM GELCEK diyor ve ağlamaktan gözlerim şişdi ben nasıl derim gelmeyin diye ve 3kez geldi annem
kaynanamlar 4 ayda bi geliyolar ayrıca eltile aynı binada oturuyoruz

ŞİMDİ BEN NE YAPIYIM SİZ SÖYLEYİN?:5::5::5::5::5:

Aynen bize yazdığını söyleyeceksin. eltimle aynı binadayız onlarda kalabilirler, hem 4 ayda bir geliyorlar. Benim annem ise 2 yıldır gelmiyor diye.

Kusura bakma eşin çok terbiyesizmiş. Sakın altta kalma.

Bu nasıl bir bencilliktir yaa..:20:
Ben olsam " madem benimkiler gelmeyecek, seninkilerde gelmesin" derim..
Ve illa ki kendi ailemi kabul ederim..

Vuuuvv bu ne yaa" annenlere söyle gelmesin benim annemler gelecek" ağzımı burunumu gel dağıt diyor... :47::47: eltine göndereceksin kayınvalideni bu kadar basit zaten gördüğün sayılı annenleri nedemek gelmesin

taviz verme, senin annenlerin senden başka kalacak yeri yok ama kv eltinde de kalabilir, insanlar laftan anladıktan sonra çözümsüz bi problem değil bu, asla taviz verme

eşinin ağzını burnunu kır annesine yolla 15 tatilinden sonra geri gelsin ama:34::34:

:1::1::1: bence de..

ne demek senin ailen gelmesin ? kac yıldır gelmiyorlarmıs ve ne kadar düsünceli ailen ev kücük diye kendileri rahatsız oluyorlar.

kv eltinde kalsın.:34:

eşine bu konuda taviz verme.:19:

Ben erkekleri hiç suçlamıyorum artık
bana bu kadar taviz verilse ben de tepesine çıkarım karşımdakinin

onu diyecek adamı anası gelince anasının eline tutuştururum çanta gibi nerde kalacaksa defolup gitsin
anacım da gidince adam olduysa dönsün eve
yoksa cehennemin dibine kadar yolu var

laf anlatamıyorum kaç gündür diyip diyip duruyodu bende bu gün patladım işte
eşimin ilk evliliğinden bi kızı vsr ve kaynanamlar bakıyo bize verin diyorum onada ilk eşinin annesi gil raı olmuyo kafayı yiyeceğim az kaldı valla:41::41::41:

sebeb bu mu acaba, eşin kızıyla vakit geçirmek için mi böyle yapıyor, ayrıca bi hakkı hukuku yok mu bu devletin, anneannemi karar veriyor çocuğun velayetine
ayrıca eşinin kızını evine istediğin içinde seni tebrik ediyorum malesef herkes yapmaz

Son düzenleme:
Back
X