konu kapanmıştır. gerek yok boş şeylere.
mümkünse beni de banlayın. konumu da silin sayın editörler...
Kızlar çok sıkıldım artık ya, öyle bi an geliyor ki evliliğe dair hevesimin yok olduğunu düşünüyorum artık..
10 ay falan oldu nişanlıyım evlilik için de atamayı bekliyoruz ne yazıkki.
Atanınca da hemen evlenemezmişiz. Para yokmuş falan da filan.
2 tane evleri var. Opel arabaları var para yokmuş. Evin biri satılır diyorum nişanlım da ben nasıl diyim satılsın diye diyo. Elbet düşünüyorlar onlarda diyorum bilmiyorum hiç düğünle ilgili bişi konuştuklarını duymadım diyo.
Çok seviyorum nişanlımı. Ama artık tuhaf bi duygu var içimde. Nereye atanacak kimbilir ailemden uzaklaşınca yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum artık. ( Oysa 5 yıldır ayrıydım ailemden )
Bide para yok diye doğru düzgün takı da takılmayacak sanırım. Lafını etmek istemiyorum ama 4 bilezik alındı 1 tanesi nişanda takıldı 3ü düğünde takılacakmış. :S
Bide arada sorunlar oldu işte ufak tefek. Ben kv ile nişanlımda annemle sadece 1 kere tabi onların durumu.
Bugün öyle konuşurken nişanlım dedi ki
‘Sende annenin huyu var’ nasıl yani dedim. ‘bişi o an diyip sonrada yanlış anladın hali’ dedi.
Ki bunun tartışmasını biz nişanda yaşadık kv ile annem anlaşamıyo. Annem şakasına bişi diyo kv ciddiye alıyo sonrada yanlış anlaşılıyo.
Annemde sonra benim için artık dikkat etmeye başladı gerektiği kadar görüşürüyo kv ile. Onda da anlaşıyor gibiler yani.bi daha sorun yaşanmadı.
Ama nişanlım bugün bana öyle deyince zoruma gitti.
Konuyu büyütmek istemedim o an sustum ama içime battı.
Keşke annemin huyunu alabilseydim.
Onun kadar kararlı onun kadar düşünceli ve yolunda azimli olabilseydim.
Kararlı gururlu durabilseydim.
Off zoruma gitti yaa.
Çok seviyorum .onunda beni sevdiğini biliyorum ama ne olduğunu anlamıyorum.
Sanki tükeniyorum yavaş yavaş
mümkünse beni de banlayın. konumu da silin sayın editörler...
Kızlar çok sıkıldım artık ya, öyle bi an geliyor ki evliliğe dair hevesimin yok olduğunu düşünüyorum artık..
10 ay falan oldu nişanlıyım evlilik için de atamayı bekliyoruz ne yazıkki.
Atanınca da hemen evlenemezmişiz. Para yokmuş falan da filan.
2 tane evleri var. Opel arabaları var para yokmuş. Evin biri satılır diyorum nişanlım da ben nasıl diyim satılsın diye diyo. Elbet düşünüyorlar onlarda diyorum bilmiyorum hiç düğünle ilgili bişi konuştuklarını duymadım diyo.
Çok seviyorum nişanlımı. Ama artık tuhaf bi duygu var içimde. Nereye atanacak kimbilir ailemden uzaklaşınca yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum artık. ( Oysa 5 yıldır ayrıydım ailemden )
Bide para yok diye doğru düzgün takı da takılmayacak sanırım. Lafını etmek istemiyorum ama 4 bilezik alındı 1 tanesi nişanda takıldı 3ü düğünde takılacakmış. :S
Bide arada sorunlar oldu işte ufak tefek. Ben kv ile nişanlımda annemle sadece 1 kere tabi onların durumu.
Bugün öyle konuşurken nişanlım dedi ki
‘Sende annenin huyu var’ nasıl yani dedim. ‘bişi o an diyip sonrada yanlış anladın hali’ dedi.
Ki bunun tartışmasını biz nişanda yaşadık kv ile annem anlaşamıyo. Annem şakasına bişi diyo kv ciddiye alıyo sonrada yanlış anlaşılıyo.
Annemde sonra benim için artık dikkat etmeye başladı gerektiği kadar görüşürüyo kv ile. Onda da anlaşıyor gibiler yani.bi daha sorun yaşanmadı.
Ama nişanlım bugün bana öyle deyince zoruma gitti.
Konuyu büyütmek istemedim o an sustum ama içime battı.
Keşke annemin huyunu alabilseydim.
Onun kadar kararlı onun kadar düşünceli ve yolunda azimli olabilseydim.
Kararlı gururlu durabilseydim.
Off zoruma gitti yaa.
Çok seviyorum .onunda beni sevdiğini biliyorum ama ne olduğunu anlamıyorum.
Sanki tükeniyorum yavaş yavaş

Son düzenleme: