- 19 Şubat 2025
- 30
- 60
- 3
- Konu Sahibi tanterosa1
Aklımı şunu getirdi bu durumunuz. Benim babam 6 erkek kardeş. Annemle nişanlıyken dahi akrabalarının bir lafına kalkıp gitmişliği olmuş 32 yıllık evliler annem hala söyler. Daha geçenlerde yakın zamanda olmuş bir akraba gelmiş babamın yumuşak yüzünü bildiğinden gel beni şuraya götür buraya götür demiş işini yaptırmak istemiş yani. Memlekette babamın başka erkek kardeşleri de var onlara değil babama söylüyor. Babam ayıp olmasın diye bir gidiyor bir dahakine annemle kavgaya tutuşuyorlar. Babam evvelden de herkesin her işine koşardı onca kardeşinin arasında kaç yaşına geldi hala fırsatını bulsa yardım eder aslında o da biliyor neyin ne olduğunu ama hayır diyemediğinden ve merhametinden böyle oluyor. Demem o ki balık baştan kokar kendi adıma söyleyeyim ben böyle önceliği olmadığım birisiyle evlenmezdim. Siz de bir hoşgörürsünüz ailesidir şudur budur diyerek sonrasında çileden çıkarsınız olan size olur. Bütün bu olanlar size ileride ne olacağının sinyalini veriyor bence evlenince değişir düşüncesiyle kendinizi de kandırmayın.