• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem gitti,ne yapacağımı bilmiyorum

lolila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
41
0
36
Balıkesir
ablalarım yardım edin ne olur çok sıkıştım.. Ben 17 yaşında bir lise3 öğrencisiyim.benden 2 yaş küçğkte bir kardeşim var annem herkesi herşeyi bırakıp başka bi adamla kaçtı.şimdi ne yapmalıyım bilmirum annemi çok özlüyorum..canım sıkıldığında gelmesi ona sıkı sıkı sarılıp ağlamayı,durupduruken gelip benimle şakalaşmasını sonra canım kızım deyip okşayıp öpmesini... kimseye anlatamıyorum benm annem bizi bıraıp gitti diyemiorum arkadaşlarıma baktıkça imreniyorum neden ben diyorum en ihtyacım olduğu zamanda bizi bırakıp gittiği onu affedemiyorum...:14::14::14:

nasıl yani annen baska bir erkeklemi birlikte kactı eger doğru anladıysam cok zor günler seni bekliyor güçlü olmalısın canım mutlaka yoluna girecektir hersey

ablalarım yardım edin ne olur çok sıkıştım.. Ben 17 yaşında bir lise3 öğrencisiyim.benden 2 yaş küçğkte bir kardeşim var annem herkesi herşeyi bırakıp başka bi adamla kaçtı.şimdi ne yapmalıyım bilmirum annemi çok özlüyorum..canım sıkıldığında gelmesi ona sıkı sıkı sarılıp ağlamayı,durupduruken gelip benimle şakalaşmasını sonra canım kızım deyip okşayıp öpmesini... kimseye anlatamıyorum benm annem bizi bıraıp gitti diyemiorum arkadaşlarıma baktıkça imreniyorum neden ben diyorum en ihtyacım olduğu zamanda bizi bırakıp gittiği onu affedemiyorum...:14::14::14:

nasıl . şimdi annenle baban ayrımı. yoksa berabermi. önce onu bir yazsaydın.
vede dünde böyle bir konuya yazdım. noluyor bu annelere....

yaşınız kaç gerçekten.
Mesajı Göster
merhalar;
benim şöyle bir sorunum var ben 15 yaşındayım bu hapı kullanabilir miyim yani yaş sınırı var mı bide reçetesiz satılır mı direk eczaneye gitsem verirler mi?çnkü tatile denk geliyor...

ağustosta 15 mişte. aralıkta 17.
4 ayda 2 yıl nasıl aldınız... merak ettim..

Son düzenleme:
6 ay önce actigin bi konuda zaten ayrilacaklarini evdeki huzursuzlugu yazmissin demek o gün geldi.Büyükler kendi yolunu cizer bi sekilde simdi güclü olmalisin.
Peki ayrilmadan önce sizinle ilgili bi karar almadilarmi?

diger konunda kardesimi alir gider demissin simdide herseyi birakti gitti demissin???

allah yardimcin olsun ... kendini toparlamalisin.. kücük kardesin icin güclü olmalisin ...

annene diyecek bir laf bulamiyorum.. malesefki DOGURARAK ANNE OLUNMUYOR, demekki.. senin annende anne degilmis aslinda.. anne olsaydi bir adam ugruna gözünü kirpmadan evlatlarini terk edip kacmazdi... allah sabir verisn..

Back
X