Annem görüştüğüm herkese kulp takıyor seni benden başkası sevemez diyor

hurremsultannnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-19
Puanlar
28
Başlıkta gördüğünüz gibi annem her görüştüğüm kişiye bir kulp takıyor kötülüyor mesela bir şey anlatıyorum hemen salak mal ondan adam olmaz konuşma etme diyor. Öyle çok kişiyle de konuşmuyorum yani mesela bir arkadaşım sürekli görüşmek istiyordu bende dedim böyle böyle diye anneme işte görüşme etme deli midir nedir niye görüşeceksin ben öyle şeyler düşünmüyorum de diyor ya tamam ama kendisi babamla sevgili olmuş kaç yıl onu hiç söylemiyor anca ben benim şeylerime laf ediyor ve bu beni kırıyor sanki her önüme gelen insanla konuşuyorum gibi sadece 1 sevgilim 1 de flörtüm oldu. Onda da annemin haberi olsun istedim hep hemen ben sorumluluk alamam babana da şöyle böyle bir şey var diye dedi ama daha çocukla 2 hafta falan sevgiliydik anne saçmalama ne diycem dedim annem sürekli o çocuktan adam olmaz tipine bak maymun gibi sende nasıl beğendin bunu bilmem ne hatta bir gün sordum dayanamayıp anne sen niye böyle yapıyorsun diye ben seni kıskanıyorum seni benden başkası sevemez dedi şok oldum. Artık bir sonraki level benim için hayat arkadaşımı bulmak mesleğimi icra etmek kendi hayatımı yoluna koymak.
Yani annem benim hayatımda birisi olmasını istemiyor ve ben bu konuda kendimi çok kötü hissediyorum yasitlarimin hep sevgilisi var millet geziyor tozuyor ben öyle değilim anneme çok sinirliyim kendi zamanında babamı tavlamak kaç sene görüşmüş ama benim öyle şey yapmamı istemiyor mesela biri beni beğeniyor söylüyorum böyle böyle diye hemen bir yüzü düşüyor o salaktır maldır diye bilmeden etmeden hemen kötülüyor çok zoruma gidiyor sizce ne yapmalıyım.
Artık bende iyi bir ilişkim olsun istiyorum ve annemin böyle konuşmamasını

yok artik daha neler duyucaz kiskanmasi sevdiginden degil galiba

Gencligini özlüyor sanirim bende seviyorum kizimi canimi veririrm ama Allah nasip etsin göreyim evlendigini sevdigi düzgün birisiyle

Seven anne kizinin mutlulugunu ister

Tek cocuk musun belki yalniz kalmaktan korkuyor

Kaç yaşındasınız? Her görüştüğünüz kişiyi hemen annenize mi anlatıyorsunuz?
çocuktan adam olmaz tipine bak maymun gibi sende nasıl beğendin bunu bilmem ne hatta bir gün sordum dayanamayıp anne sen niye böyle yapıyorsun diye ben seni kıskanıyorum seni benden başkası sevemez dedi şok oldum.
Anneniz size karşı aşırı bağımlı ve toksik davranıyor. Onun her sözünü dinlerseniz sağlıklı bir ilişkiniz olmaz, turşunuzu kurmak istiyor.

Tek çocuk değilim ama annem böyle birisi anne olarak bana cevap verir misiniz sence neden böyle yapıyor kendisi benim yaşımda evli çocukluymuş düşünün ben o yaştayım ama böyle diyor kimseyle görüşmemi istemiyor kariyerine odaklan 30 da evlen 1 çocuk yap tamam diyor ama ben böyle yaşamak istemiyorum ben gençliğimi sevgilim olsun onunla elele gezeyim istiyorum ama karşıma hiç öyle birisi de çıkmıyor

20lerimin başındayım. Hemen değil zaten dediğim gibi 1 sevgilim 1 de flörtüm oldu bu zamana kadar zaten belli kriterlerim var %65 70 bu kriterlere uyan kişilerle muhatap oluyorum

20lerimin başındayım. Hemen değil zaten dediğim gibi 1 sevgilim 1 de flörtüm oldu bu zamana kadar zaten belli kriterlerim var %65 70 bu kriterlere uyan kişilerle muhatap oluyorum
Anneniz 30 yaşlarında evlen, kariyerine odaklan demiş bu konuda haklı. Evlilik için yaşınız daha küçük. Fakat 2 haftadır tanıdığınız birini annenize anlatmanız gereksiz geldi bana. Çok erken anlatıyorsunuz yani. Eğer anlatmazsanız yorum yapma hakkı da doğmaz. Gezin, tozun, sevin,sevilin. Ama bunu her detayı annenize anlatarak yapamazsınız.

Ya benim anlatma sebebim şu etrafta türlü türlü şeyler oluyor Allah korusun en azından annem bilsin, diye düşünmüştüm evlilik için yaşım küçük bende 2 3 yıl sonrası için evlenme düşüncesine girerim ama o süre zarfında da evlenmeyi düşündüğüm kişiyi bulayım tanıyayım istiyorum yanlış bir şey değil bu

Ya benim anlatma sebebim şu etrafta türlü türlü şeyler oluyor Allah korusun en azından annem bilsin, diye düşünmüştüm
Yok mu ablanız ya da güvenliğiniz yakın birisi? Evet annenize anlatmanız, aranızda sağlam bir bağ olması,gizli saklı yalan dolan olmaması güzel bir şey fakat gördüğünüz gibi her şeye bir kulp buluyor. En azından başka birine danışsanız ilişki biraz daha ilerleyince annenize anlatırsınız.

Ablam yok ki yakın arkadaşım var ama bu tarz aşk hayatımı anlatmam kimseye

Ablam yok ki yakın arkadaşım var ama bu tarz aşk hayatımı anlatmam kimseye

Üniversite okuyordun sen sanırım. Şu an ilişkilerini annene anlatmana gerek yok. Belli ki annen sana yol gösterecek ve akıl verevek biri değil. Anneler iyilik ister genelde ama tanımadan etmeden mal bilmem ne demesi anneninden pek normal olmadığını gösteriyor.

Annen kariyer ve 30 yaslarda evlenme konusunda hakli ama yöntemi cok yanlis

Sen iliskin ciddi olunca ailene anlat gene de belli ki padisahin oglu olsa annen tinlamicak

Ben bir anne olarak kontrollü ama baski olmadan davranirdim sanirim büyük konusmak istemem ama annem de kiz kardesime aynisini yapti

Damatla kardesim sevgiliyken neler cektiler annemden simdi evliler sükür mutlular ama anneme sorsan hala karsi

Evet üniversite okuyorum. Ya garibime giden olayda kendisi farklı illerdeyken kaç yıl görüşmüş etmiş annesine falan hiç duyurmadan herhalde benimde öyle olmamı istiyor

çok şükür mutlularsa valla bu sorun yüzünden hayat arkadaşımı da bulamayacağım diye düşünüyorum anneme göre birine merhaba demek bile sorun kız kısmı kendini ağırdan satar kafasında

Bu konuyu halen daha kafamda çözemedim annemin benim mutluluğumu istemediğini düşünüyorum hep yanlış mı düşünüyorum bu konuyu okuyan herkesin düşüncesi benim için önemli lütfen yazar mısınız

her şeyi ona anlatmak zorunda değilsin. her şeyi anlatma. zamanla anlarsın bunu. her derdini annene söyleme. kendini açma. annen sağlıklı değil. seni de hasta etmesin. illa ki o ne diyorsa yapmak zorunda değilsin. onun sözleri vahiy niteliği taşımıyor.

Tamam bundan sonra öyle yapacağım zaten derdimi anlatan biri de değilim ama insan mutlu olduğu zaman yakınına söylemek istiyor bende annemi yakın görüyordum ama o beni öyle görmüyor

Manipüle ediyor. Hayatı boyunca hep kendisine muhtaç ol istiyor duygusal anlamda. Bence sen kendi flörtünü oluştur ve gizlice devam et. Erkekleri tanıma fırsatın olmayacak yoksa.

Manipüle ediyor. Hayatı boyunca hep kendisine muhtaç ol istiyor duygusal anlamda. Bence sen kendi flörtünü oluştur ve gizlice devam et. Erkekleri tanıma fırsatın olmayacak yoksa.
Flörtüm olmuyor ki benim isim garibi de bu önce bu sorunu çözmek lazım 2 kişi oldu onda da olanları anlattım işte

Annenize, her şeyinizi anlatmayın. Sanki babanız çok mu mükemmeldi de kendisi evlendi. Bazı insanlar anne baba olsa bile dinlememek en iyisi.

`