Annem hakkında haksız mıyım

neden annene kizip kocana patliyorsun senin yaptigin kocana bu hareketin ayip olmus düsün ayni hareketi kocan kayinvalidenin evinde yapsaydi bir sorununuz varsa karsilikli annenizle halledin kimseyi kirmadan dökmeden

Anneniz çok tuhaf galiba hasta , bence birdaha gitmeyin ...

Gitmeyin, görmeyin. Bir makarna için bile gerginlik çıkartan birine neden gidiyorsunuz? Hem kocanız işi gücü yoğunmuş dinlenmek, huzurlu ortamda bulunmak onun da hakkı.
Yorumunuz için teşekkürler herkese yazamıyorum kusura bakmayın.söylüyorum anne niye böle yapıyorsun diye sen bana napıyosun ki diyo bu seferde bu seferde ben kilitlenip kalıyorum

Yorumunuz için teşekkürler herkese yazamıyorum kusura bakmayın.söylüyorum anne niye böle yapıyorsun diye sen bana napıyosun ki diyo bu seferde bu seferde ben kilitlenip kalıyorum
Bırakın konuşsun. Kendini hatalı görmüyor çünkü bir ömür böyle davranarak geçirmiş. Siz kendinizi geri çekin çünkü davranışlar normal değil.

benim de annem benzer iyi hoştur da iş çıkınca söylenerek yapar kimseye de yaptırmaz.

eşinizle kardeşiniz can ciğer kuzu sarması da olsa bu kadar yakınlığın lüzumu yok.

Kızmakta haklısınız. Böyle basit bir şey için burnumdan getirilse o an çıkar giderdim sanırım. Hatasını anlayan da ister anlar ister anlamaz kendi tercihi derdim. Eşinizle de tartışmasaydınız keşke.

Çok doğru böyle veya benzer durumlarda karşıdaki kişiye yaptığı şeyin, ayıbını sorgulatmak lazım. Anlamayanla da iletişimi kesmek lazım

Bir makarna haşlamakta ne var ki ya, stres yapacak bir şey değil, evinde misafir sayılırsınız, siz olmasanız bile eşiniz misafir, makarna yaparken bile söyleniyorsa başka şeyleri dşünemiyorum bile,

Tek hatalı olduğunuz nokta annenizi tanıdığınız halde yatılı misafirliğine gitmek. Anneniz çok yanlış davranmış. Kırıldığınızı anlatıp konuşmayı deneyebilirsiniz. Düzelirse düzelir, düzelmezse mesafe koyarsınız. Düzeldiğinden emin olmadan da böyle misafirliklere girmeyin bence.

Bence anneniz biraz sizi özlesin ve yaptığı davranışın bir sonucu olduğunu artık küçük bir kız çocuğu olmadığınızı anlasın.

Gitmeyin 2 gece ucuz bi otel bulsanız daha cok dinlenirsiniz

İt ite ,it kuyruğuna (buyurur) derler bizim orada.
Anneniz gereksiz triplere girip cingar çıkarmış,gücü size yettiği için siz maruz kalmışsınız.
Akşam eşiniz gelmiş, gücünüz ona yettiği için siz triplere girip cingar çıkarmissiniz.
Armut dibine düşmüş yani, anneniz neyse siz de osunuz bence

Merhaba şimdi okudum yazdıklarınızı eşime ayıp ettim özür de diledim zaten o da bu konudan çok rahatsız olduğunu annemin bu tarz konularda ortamı gerdiğini bana çok laf ettiğini kışkırttığını bildiğini söyledi istersen gitmeyelim dedi bende gitmeyelim dedim

Arkadaşlarıma bakıyorum aynı şehirdeler anneleri ne güzel ağırlıyor onları benim ki ufacık şeyi laf ediyo hep çay içelim kahve içelim oturalım hiç yemek yapılmasın temizlik yapılmasın bu kafada of bilemiyorum ne zor bu işler

A benim annem asla yemek filan yapmak istemez
Mecbur hisseder kavga eder huzursuzluk çıkartır 2 tencere yemek için
Yapma dışardan alalım derim en sonunda ona da ya pöf öyle mi bilemedim der
Tüm tatil lahmacun kebaptan karnım şişer
Ne saçma di mi
1 tas çorba istiyorum oysa

Ya normal de evinde yapar ama biz varken hersey sorun oluyor ve ben eşimden çok utanıyorum böyle olunca.çünkü bize geldiklerinde eşim nereye götürüp gezdireceğini şaşırır her istediklerini yapar.geçen bize geldiğinde de bi pilav yüzünden aynısını yaptı bu ilk değil yani

Güneydoğu tarafı mi o taraf çünkü bizde de it ite it kuyruğuna buyurur denir de.

Benim annem bu
Kendine çeşit çeşit yemek yapar resim atar bakın bugün bunu yaptım filan diye
Biz gidince kadına bir şeyler oluyor asla koltuktan kalkmak istemiyor
Hele bana gelsin kalmaya yemin ediyorum öğlen 13 e kadar uyur
Anne kalk diye zorla kaldırırım
2 tane çocukla her işi benden bekler
Yaşlısın kabul ben sana temizlik yap ev işi yap demiyorum ama senin yemeklerin lezzetli ne var yani sen yemek yapsan ben mutfağı toplasam
Asla
Yatar tüm gün
Ay bastı beni sinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…