Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşime karşı bende mahcup oluyorumYa normal de evinde yapar ama biz varken hersey sorun oluyor ve ben eşimden çok utanıyorum böyle olunca.çünkü bize geldiklerinde eşim nereye götürüp gezdireceğini şaşırır her istediklerini yapar.geçen bize geldiğinde de bi pilav yüzünden aynısını yaptı bu ilk değil yani
54 benimki de sorsan 74 tribindeBenim ki 50 yaşında yaşlı da değil
Benim ki çok az ilgilenir sorsan oğluma tapar resmen ne yaptın desen hiç bişey yapmazEşime karşı bende mahcup oluyorum
Adam şaşırıyor ya her defasında insan yatar mı bu kadar
Annen hasta mı
Annen iyi mi
Neden tüm gün yatıyor diyor
Çocuklarla ilgilen ben yemek yapayım diyorum yok ay hastayım ay biraz yatayım her şeye bahane
Bilmiyorum
Konuştuk birkaç kez kibarca bu tavırları düzeltmezse tek kalacağının farkına varmaya başladı
Çünkü erkek kardeşime gitmek istiyor hep
O yüzden bana gelince depresyona girmiş gibi davranıyor sonra kardeşime diyor ki ablan beni istemiyor üğügüg sana geldim
Kardeşim artık çok net çizgi çekti ben sevgilimle yaşıyorum bana gelme diye
Biraz düzelir belki artık
54 benimki de sorsan 74 tribinde
Ben de eşimle o şekil de konuştum ama çok üzülüyorum kendimi kimsesiz hissediyorumYok artık. Gören de sizi gelin sanar. Kime bu öfkesi aşırı tuhaf anneniz var. Sizin yerinizde olsam gitmem ben açıkçası neden gitmediğinizi de söyleyin.
Kendiniz yapsanız daha iyi değil mi?A benim annem asla yemek filan yapmak istemez
Mecbur hisseder kavga eder huzursuzluk çıkartır 2 tencere yemek için
Yapma dışardan alalım derim en sonunda ona da ya pöf öyle mi bilemedim der
Tüm tatil lahmacun kebaptan karnım şişer
Ne saçma di mi
1 tas çorba istiyorum oysa
2 bebek var onlara da bakmazKendiniz yapsanız daha iyi değil mi?
Sorun da o zaten yaptırmıyor bana da yoksa yaparım ben acayip gergin ve sinirli oluyor ben de bi köşede duruyorum sessizceCocugu kucagina verip siz yapsaydiniz keske ben de gerildim. Annemin eksik yanlis yanlari vardir ama evime gelince ceker cevirir bi yemekler yapar esim bayilir hatta der annen bize gelse de yine yesek filan diye. Cani almiyo anneninizin sanirim gidip yuk olmayin.
Ben sizin gibi düşünmüyorumHaksız değilsiniz.. ama keşke eşinize "sen mi istedin bu makarnayı" diye soylenmeseydiniz.
Adam diken üstünde yer, bir de zamanı gelir size kötüler.
Çok geçmiş olsun annenizeAynı ilçedeydik annemlerle. Ne doğumlarda yardımcı oldu, ne adam gibi çeyiz yaptı. Erkek çocuk yok bu arada.
Neyse her oturma bı garip başlar biterdi. Delilik bendeki galiba gidip gelmek isterdim. Neyse sadede geleyim, en son dayanamadık kaynanamlarda saçmalamada onlardan aşağı kalmayınca, ilk fırsatta, o şehri terk ettik.
Şimdi ağır bir kalp krizi geçirdi. Durumu pek iyi değil. Kalp yetmezliği başlamış. Elleri ayakları burnu buz gibiymis. Bekar kardeslerim onun yanında, onlar ilgileniyor.
İçim bı garip. Anne ama nasıl anne... Çocukluğum gençliğim evliliğimin onlara yakin geçen 10 senesi, yara bere içinde...![]()
İç Anadolu'da da denir en azından ben çok derim:)Güneydoğu tarafı mi o taraf çünkü bizde de it ite it kuyruğuna buyurur denir de.![]()
Eşiniz bakar. Ya da evine gitmezsiniz. Konu sahibinin annesi için de aynısını yazdım. Annenizin huyunu biliyorsunuz, isteyip kötü olacağınıza, istememek gitmemek en iyisi bence.2 bebek var onlara da bakmaz