Annem haklı mı? Haklıysa neden haklı?

cansu1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
67
13
98
31
Annem sürekli sarışın kadınları övüyor benim yanımda. Kendisi de sarışın ben ise siyah saçlı buğday tenliyim ama sürekli yanimda, yok çok dikkat çekiyorum, Türkiyede sarışın olmak zor gibi şeyler söylüyor. Nedir yani? Sanki ben seçiyorum. Herkes sarışın severmiş Dünyada diyor. Neden beni böyle eziyor? Beyaz teni övüp duruyor. Sizin görüşleriniz neler annemin bu tavrı hakkında?

Annem bu kadının tipinde:

Ben ise bu kadının tipindeyim:

Annem haklı mı? Haklıysa neden haklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki en benziyorsa bugdaya tenliyim deme.
Annene de ki
İnsanları güzel veya çirkin yapan davranışlardır.
Bu iki kadından alttaki daha güzel bence

Benim teyzem de ergenlik zamanlarimda hep boyleydi. Ben bugday tenli siyah sacliyim. Kendisi,kizi sarisin diye ove ove bitiremezdi sarisinlari .. kendimi o zamanlar kotu hissederdim. ben evlenmeden once de zirve yapmisti " esmerden guzel gelin olmaz" diyerek :))

Annenizin de benim teyzemin de neden bunlari goze soka soka soyledigini bilmiyorum. Ama anneniz sizin kirilacaginizi dusunmemis bence.genel dusuncesini dile getirmis.kirildiginizi ona acikca soyleyin anneniz anlar diye dusunuyorum

Sende tam tersini söyle dert mi bu?

Ben sarışın beyaz severim öyle olmasam esmer severdim anneninkide o hesap işte

Annen yaşlanma depresyonu mu yaşıyor acaba? tuhaf :deli: Annenin düşüncelerine saygı duyuyorum ama katılmıyorum .Sanki üvey anne :KK14:Sarışının adı esmerin tadî:bicak:

Toplumdan topluma göre farklılık gösterir. Birinin birinden üstün olduğunu iddia etmek saçma.

Tuhaf bir kadinmis. Beyazlarin adi var, esmerlerin tadi var diyorlarmis de sen de. Bu arada ben de sarisin sayılırım:KK48:

Çerkesim fakat bazı arkadaşlarım bana diyor ki Çerkese hiç benzemiyorsun, Ortadoğululara benziyorsun. Gerçekten öyle mi, öyleyse neden? Soy ağacımda hiçbir Ortadoğulu yok. O halde bana neden Ortadoğululara benziyorsun diyorlar?

Boyum 1.65
Kilom 52

Eki Görüntüle 2031292
Bu sensen alttaki fotoğrafla alakanı çözemedim :oha::sinirli:

Arkadaşlar lütfen konu sahibinin diğer konularına da bakın en az annesi kadar garip

Annenizi tenzih ederim ancak aptallar övünecek bir şeyleri olmadığında bu tip anlamsız noktalara takılır marifetmiş gibi anlatırlar.
Görüntü güzelliği hem kişiden kişiye değişir hem de geçicidir.

Anneniz orta yas triplerine girmis sanirim.
Ne sarisinlar var ne esmerler var kendine dönüp dönüp baktirir.

bakındım geldim ana kız niye birbirinizin fiziksel özelliklerini aşağılayıp dalga geçiyorsunuz?
armut dibine düşmüş az öteye düşseydiniz keşke madem bu kadar rahatsızsınız..

Back
X