Sana yapacağın şeyi söyleyeceğim Atia. Tek çözüm yolu. Konuşmakla olmaz. Çok konuştum olmadı.
Ev kredisine gireceksiniz. Veya arsa tarla her neyse. 1.5 milyonluk bir ev bile alsanız kredisi her ay onun belini büker ama ev sahibi olursun ve annesine de zırnık koklatamaz. Nerden mi biliyorum? Kendimden. Defalarca kez konuştum, terapiye gittik olmadı.
Sonra birden kendisini ev kredisi çekerken buldu. (Benim zorlamamla) Maaşının 2/3’ü oraya gidiyor. Kalanıyla da düğün borçlarını ödemeye çalışıyor. Ben de her seferinde param yok, market alışverişi, faturalar, araba taksidi düğün borçları, kredinin bir kısmı, şu bu ödüyorum diyerek para istediğinde geçiştiriyorum. Kenara yarım altın atıyorum her ay, onun haberi yok. Olsa ne olacak? Olsa bu para her an benden alınıp anneye gidebilir korkusu var içimde. Biraz güvenim sağlandıktan sonra eline al bunu ne yaparsan yap diye veririm ama o zamana kadar üzgünüm tarife bu. İnsanı zorbalığa itiyorlar. Şuan doktor adam markette zeytinin fiyatına bakarak 100 gr 100 gr alıyor borçlardan, stres dert hat safada. İyi mi oldu yani? Evet o stresine üzülüyorum ama En azından ev araba sahibi olduk, yoksa annenin bişektomi saatleri güzellik salonu yatılı harcamalarıyla kirada sürünür giderdik. Üzgünüm ama bu tarz eşler bunu hak ediyorlar.